Şimdi Ara

Üst konular ve alt forum seçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet tavsiye vs isteyenlere denen şu 'üst konu var, şikayet iletildi' de, ÜST KONU denen şeyler neden diğer normal başlıklardan daha küçük, herkes dikkat etmiyor tabi ondan sonra kirlilik oluyor, e olur tabi herşey birbirine benziyor, 30 tane reklam küçük üst konular, en temizi son atılan mesajlarn oldugu guncel konular, haliyle cevap için de oraya başvuruyor yardım isticekler

bir diğer konu da defalarca dile getirildi sanırım, şu alt forum seçme meselesi, kaç kere yazıp silenler var, ona da biz çözüm bulunsa iyi olur

ve üst konusu varsa falan umrumda değil buraya açınca herkes daha rahat görüyor

• Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Tamam.

meh en azından yukarı çıkardın, o da bişey
  • Konu yanlis yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine konu yanlış yerde.Forum öneriler kısmına aç.Bu tür öneriler için o bölüm açılmış sonuçta.Yeri burası değil.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_70648513/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70648513
    İkinci sorun ile ilgili olarak konu açtım ancak ilgilenmiyorlar...
  • Daha once acilmis konu mu desem? Israr ile kural ihlali mi desem? yoksa konu yanlis yerde mi desem bilemedim?

Arkadaslar bu tarz konularda herhangi bir talebiniz ya da sikayetiniz var ise oncelikle bizlere veya Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız kismina aciklamalari ile beraber mesaj yazmaniz en dogrusu olur. Ust konular sadece DH degil bircok forum sitesinde pek ragbet gormuyor. Cunku guncel icerik olmuyor cogunda. Fakat bizim bolumuzde suan icin boyle bir sorun yok. Hepsi mumkun mertebe guncel.
    Ust konularin puntolarinin kucuk olmasindan yana sikayetci oldugunuzu biliyorum. Bunu bende daha once dile getirdim ama bunun yapilmasi gorundugu kadar kolay olmuyor. Burada belli burokrasi kurallari var ve onlara uyulmasi zaman aliyor. Ama sahsi cozumum olarak Ust Konulari renklendirerek daha cok goze carpmalarini sagliyorum.
    Alt bolum secme isi de daha once 1-2 kez yonetime aktarildi. Lol Genel in secili gelmesi konusunda birseyler yapilabilirmi diye ama henuz o konuda bir gelisme olmadi. Bu sorunun basit cozumu ise Chrome haricinde bir tarayici kullanmakti. Bununla ilgili aciklamamida Advancensar in acmis oldugu konuda yaptim.
    Hepiniz daha iyi bir forum ortami istiyorsunuz, bundan suphem yok fakat buradaki isleyis ve forumun buyuklugu goz onune alindiginda islerin yavas yurumesi gayet dogaldir. Simdi bu konu hakkinda yukarida yazdigim sebeplerden birisinden dolayi konunun silinmesine gonlum elvermez. Konunu tipki Advancensar in ki gibi ilgili bolume acmani veya onun actigi konuya devam etmeni oneririm.
    Bu sekilde yol izleme en dogru olanidir. Buna ragmen hala bir gelisme olmuyorsa iste o zaman isyan edip sorumlulardan hak arayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.