Şimdi Ara

Üst üste format attım sanırım bi bakarsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 dk once felan win7 ultimate 32bit indirdim deamon tools ile actim basladim kurmaya usb atamadım program hatalıydı direk deamonla acip yukleyince formatı attı c yi sectim atarkende ama bi baktım formattan sonra c de olan onceki dostalar orda ve win7 ama xp den kalan dosyalarda var be pc acilirken xp ve ya win7 diyede sormuyor ama xp nin pc de onceki kapladıgı alan duruyorve 160 gb lik hdd var ve 2 format yeri kaplamıs durumda napcam sasirdim suan yardım ederseniz sevnirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Treaxy

30 dk once felan win7 ultimate 32bit indirdim deamon tools ile actim basladim kurmaya usb atamadım program hatalıydı direk deamonla acip yukleyince formatı attı c yi sectim atarkende ama bi baktım formattan sonra c de olan onceki dostalar orda ve win7 ama xp den kalan dosyalarda var be pc acilirken xp ve ya win7 diyede sormuyor ama xp nin pc de onceki kapladıgı alan duruyorve 160 gb lik hdd var ve 2 format yeri kaplamıs durumda napcam sasirdim suan yardım ederseniz sevnirim

Temiz format atmamışsınız.
    Boot ederek format atmanız gerekli.
  • boot ederek nasıl atıcam acaba bi link felan atablirmisin ?
  • Boot etmeniz için usbye yazdırmanız gerekir.

Burada anlatım var.http://tr.pardus-wiki.org/NASIL:Kurulum_%C3%B6ncesi_BIOS_ayarlar%C4%B1

(Flash disk takılı olacak)Biosunuzu seçin. First boot device'a hangi cihazla format atıyorsanız onu seçin.Kaydedip çıkın.Bilgisayarı yeniden başlatın.Gerisi windows 7yi yükleme...
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treaxy

boot ederek nasıl atıcam acaba bi link felan atablirmisin ?

Usb den atmanıza gerek yok kafanızı karıstirmayin. Dvd yi takin PC yi yeniden baslatin ve F8 basın cikan menude cd rom secin ardindan format atma islemi baslicak.
  • İyide Win7 Zaten formattan onceki verileri Windows.old adli klasorde saklamiyor mu?
  • Hayır durum Win Old değil. Win7 yüklerken PC yi Cd Rom dan baslatmadığı icin xp ile beraber Win7 kurmus gibi görünüyor.
    Baştada söyledim temiz format atmanız gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt xp ile beraber wiin7 var simdi usb ye iso yu yazdırmaya calisiorum sonra tekrardan format aticam direk usb yi acip tskler arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.