Şimdi Ara

Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Tenet film ile bir kez daha gündeme gelen, yaptığı filmlerle başarısını kanıtlamış olan popüler yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni projesinden ilk detaylar geldi.

2. Dünya Savaşı'nda Geçecek

En son başarılı film Dunkirk ile İkinci Dünya Savaşı'nı beyazperdeye taşıyan Nolan, yeni filminde de İkinci Dünya Savaşı temasını kullanacak. Hatta spesifik olarak atom bombasının babası olarak bilinen J. Robert Oppenheimer hakkında bir biyografi filmi olacak.

Ayrıca Bkz.The Matrix 4'ten merakla beklenen Türkçe altyazılı ilk fragman geldi!

Ayrıca Nolan'ın bu yeni film için Warner Bros ile çalışmak istemediği ve başka bir stüdyoyla çalışmak istediği bildiriliyor. Sebebi ise geçtiğimiz aylarda Warner Bros'tan gelen HBO Max kararı. Son olarak henüz net bir bilgi olmasa da Nolan, filmin başrolü için daha önce birkaç kez birlikte çalıştığı başarılı oyuncu Cillian Murphy ile anlaşmış. Filmin ismi, vizyon tarihi gibi detaylar belli değil ancak Nolan'ın yeni filmini görecek olmak gayet güzel bir haber.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/christopher-nolan-next-movie-oppenheimer-atom-bomb-warner-bros

• Hitler olmasa ne yapacaktınız acaba

Oyun olur ww2, nazi
    Film olur ww2, nazi
    Dizi olur ww2, nazi
    Çizgi roman olur ww2, nazi

Gelecekte geçen şey yaparlar orada bile ww2'den fırlamış nazi tipler

Bir Ruslar, bir de naziler
    Bunlar olmasa ne halt yerdiniz acaba
    Hayır onu bile objektif yapamıyorsunuz, kendinizi allah göstermediğiniz kaldı bi

Azıcık ta Amerikan Yerlileri katliamlarına gitsek ya.
  • Valla bayılıyorum ya 2. dünya savaşı temasına... mütüş iyi ya , Bazen 2. dünya savaşını biyerime sokasım geliyor... okadar zevk alıyorum

• Hitler olmasa ne yapacaktınız acaba

Oyun olur ww2, nazi
    Film olur ww2, nazi
    Dizi olur ww2, nazi
    Çizgi roman olur ww2, nazi

Gelecekte geçen şey yaparlar orada bile ww2'den fırlamış nazi tipler

Bir Ruslar, bir de naziler
    Bunlar olmasa ne halt yerdiniz acaba
    Hayır onu bile objektif yapamıyorsunuz, kendinizi allah göstermediğiniz kaldı bi

Azıcık ta Amerikan Yerlileri katliamlarına gitsek ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 10 Eylül 2021; 14:46:49 >
  • Dunkirk gibi olmasın yeter. Ne umutlarla bekledim filmi sonuç hüsran.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dunkirk ve tenet fiyaskosundan sonra, umarım düzgün birşeyler çeker. aklım almıyor interstellar gibi harika bir yapımdan daha kötüye nasıl gidebiliyorlar.

• ladro L kullanıcısına yanıt

Bir de Japonlar ile Yahudiler de var. Onları da kullanarak iyi gişe yapıyorlar.

Bu arada Dunkirk kadar kötü bir film gelmezse seviniriz. Mümkünse Tenet'ten de iyi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2021; 20:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktım şu ww2 temalı dram-aksiyon filmlerinden.

Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo84

dunkirk ve tenet fiyaskosundan sonra, umarım düzgün birşeyler çeker. aklım almıyor interstellar gibi harika bir yapımdan daha kötüye nasıl gidebiliyorlar.

Siz onlara fiyasko diyorsanız sinemadan, filmlerden bir halt bilmiyorsunuz demektir.

Elbette efsane film değillerdi; ama kesinlikle kötü film, hele de fiyasko hiç değillerdi.

• gene bi filmde daha yıllardır küfrede küfrede bitiremedikleri hitlerin ekmeğini yerler

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Filmlerden bir halt bilmeyenler olarak, benim için fiyasko, bir filmden çok belgesel havasında, prodüksiyona birşey dediğimiz yok, ama vardır ya hani ya bişey eksik bu filmde dersin. Adı üzerinde savaş filmi seni o savaşın içine sokması gerek, er ryan böyleydi, braveheart böyleydi hatta türk yapımı nefes ve dağ filmleri bile seni film içerisinde sürükler. Emek sinemasının kırmızı koltuklarında ramboyu bile izlemiş, filmlerden bir halt anlamayanlar siz yok musunuz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dunkirk gibi olmasın da.

• dunkirk neyse de tenet inanılmaz kötüydü

• yav bıktık 2.dünya savaş filmlerinden. Gizem, bilim kurgu istiyoruz.

tenet ve dunkirk filmleri harbiden vasattı.

• Spoiler vereyim naziler kaybediyor Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı 

• Romeo84 kullanıcısına yanıt
    Nefes ve Dağ filmerini övüp rambo izleyenlerle dalga geçmen seninde filmlerden ne kadar anladığını gözler önüne sermiş. Rambo ilk kan efsaneler içinde gösterilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-üye

Valla bayılıyorum ya 2. dünya savaşı temasına... mütüş iyi ya , Bazen 2. dünya savaşını biyerime sokasım geliyor... okadar zevk alıyorum

Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı 

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Emek sinemasının kırmızı koltuklarında ramboyu bile izlemiş, filmlerden bir halt anlamayanlar siz yok musunuz…

Burda kendimden bahsetmiştim aslında, açıklama yaptırdığın ayrıca teşekkür ederim

• Romeo84 kullanıcısına yanıt
    O zaman sorun yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.