|
Bildirim
Hitler olmasa ne yapacaktınız acaba
Oyun olur ww2, nazi Film olur ww2, nazi Dizi olur ww2, nazi Çizgi roman olur ww2, nazi Gelecekte geçen şey yaparlar orada bile ww2'den fırlamış nazi tipler Bir Ruslar, bir de naziler Bunlar olmasa ne halt yerdiniz acaba Hayır onu bile objektif yapamıyorsunuz, kendinizi allah göstermediğiniz kaldı bi Azıcık ta Amerikan Yerlileri katliamlarına gitsek ya. |
Valla bayılıyorum ya 2. dünya savaşı temasına... mütüş iyi ya , Bazen 2. dünya savaşını biyerime sokasım geliyor... okadar zevk alıyorum
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 10 Eylül 2021; 14:46:49 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bir de Japonlar ile Yahudiler de var. Onları da kullanarak iyi gişe yapıyorlar. Bu arada Dunkirk kadar kötü bir film gelmezse seviniriz. Mümkünse Tenet'ten de iyi olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2021; 20:40:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bıktım şu ww2 temalı dram-aksiyon filmlerinden. |
Siz onlara fiyasko diyorsanız sinemadan, filmlerden bir halt bilmiyorsunuz demektir. Elbette efsane film değillerdi; ama kesinlikle kötü film, hele de fiyasko hiç değillerdi. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
dunkirk gibi olmasın da. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yav bıktık 2.dünya savaş filmlerinden. Gizem, bilim kurgu istiyoruz. tenet ve dunkirk filmleri harbiden vasattı. |
Spoiler vereyim naziler kaybediyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |