arkadaşlarım.. üstadlarımm.. kartuşumu doldurayım derken bozuldu sanırım yazıcının ışığı yanıp yanıp sönüyor.. programını tekrar yükledim ama yine olmadı.. bakır levhayı silgiyle sildim olmadı.. ucuz a kartuş alabileceğim bir yer var mı.. sizce 2. el kartuş bulabilir miyim.. kendim dolduracağım için pek fark etmez diye düşünüyorum ama.. sizce de doğru mu? yer ankara..
selam
askel printpen QC caria
bu markaları araştır
satıcısı muhakkak vardır ankarada
kardeş ben pek anlamıyorum da bilgisayardan.. bu söylediğin markaları yazıcıma hp yerine kullanabilir miyim.. yani öyle bir olayın olup olmadığını merak ediyorum.. ya da bi zararı falan olur mu.. sen daha iyi biliyosundur kardeşş.. sağolasın..
zararı olmaz dolum yerine muadil yani uyumlu kartuş kullanıosun sorun olmaz yani dediğim markaların uyumlu kartuşu vardır muhakkak. araştır bi bulursun. görüşürüz
quote:
Orjinalden alıntı: copystar
zararı olmaz dolum yerine muadil yani uyumlu kartuş kullanıosun sorun olmaz yani dediğim markaların uyumlu kartuşu vardır muhakkak. araştır bi bulursun. görüşürüz
sağolasın copystar kardeşş.. vaktin varsa son bir soru daha soracağım.. bu alacağım muadil kartuşa yine evde kendim dolum yapabilir miyim?
yapabilirsin sanırım
ama şırınga ve litrelik mürekkep alıp
denemen lazım.
neresinden dolduracağını bilmen gerekir.
birde dolduruğun yerin kapanması lazım
hava alırsa sorun olur, dolum yaptırğın yer makina ile yapıorsa o kadarda ucuza kaçma temizletip doldurttur bence