Şimdi Ara

USTADLAR YARDIM KOMBİ 2DK BİR ÇALIŞIYO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
127.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dediğim gibi alev yayılmıuor(kaloriferde alev küçüktür sıcak suda büyük). Alev küçük olursa 11 brülörden sadece ateşleyen yanar veya sağ ile beraber 6 adet yada sol taraftaki ile beraber 6 adet yanar. Sıcak suyu açınca(1-2 saniye yeter) alev yükselince yanmayan yerlerede alev dağılır ve komple yanıp normal derece yükselir gibi yükselir. Ama kombici gelince tutaşacağı ana denkgelebilir. Çok defa karşılaştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebu abdillah E kullanıcısına yanıt
    Üstadım gaz valfini değiştirdim değişiklik sonrası kombinin bekleme ateşleme süresini bir süre ölçtüm
    Fotoğraftaki gibi çalışıyor şu anlık normalde 10-15 dakika arasında ateşleme yapardı 3 dakika beklerdi şuan fotoğraftaki gibi ilerliyor.

USTADLAR YARDIM KOMBİ 2DK BİR ÇALIŞIYO

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk ateşleme uzun sürebilir sonrakilerde rutine dönüşür. bekleme süresi standart 3 dakikadır. 1dakikaya yakın yanma oluyorsa demekki yüksek derecelerde yakıyorsun. neden gaz valfini değiştirdin, alevin miktarı küçük ve alevin yayılmadığını gördünmü. gaz valfi üzerinde min ayar vidası ile yükseltilebilirdi gaz valfi değişimine gerek yoktu

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt
    Ben açıkçası hiç anlamıyorum değiştirdim derken usta değiştirdi 😄 tanıdık arkadaşımdir sanırım oda valf ayarından anlamıyor elinde varmış değiştirdi diğer valfi taktı 1 dakikalık ateşlemeye razıyım dün 14 dakika durmadan ateşliyordu 😄 şuan 40 derecede 50 saniye ateşliyor 3 dakika bekliyor 45 derecede 55-60 saniye aralığında ateşliyor saatlik ortalama gaz tüketimi 1 M3 den 0,35-0,40 a düşmüş durumda sizede ayrıca çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.