Aslında ev sinema sistemi düşünmememe rağme geçtiğimiz gunlerde cok ucuza bi 5+1 bulunca almadan edemedim. Aldığım ürün LG 904TA dır. Ancak hiç aklımda olmamasına rağmen bu ürünü de hiç araştırmadan sadece ucuz olduğu için aldım. Şimdi ise bu ürünü geri verip daha kaliteli bi ürün almayı düşünüyorum. Ürünü yarın iade edeceğim ve onun yerine 3D BD okuyuculu hdd den mkv oynatacak bi player ı olan bi 5+1 almayı düşünüyorum. Beklentilerimi ve bütçemi söyleyeyim fikirlerinizi rica edeyim. Yazdıklarımı okuduktan sonra bi halt anlamıyorsun tarzı yorumlar yapabilirsiniz anlayışla karşılarım cidden ses sisteminden anlamıyorum :) Bi gazla aldım 2 gün sonra o gazla degiştiriyorum :)
Öncelikle evimdeki televizyonum LG 42 LW5590 (lw5500 le birebir aynı) Bütçe:700-800 (daha az olsa super olur gerekli nitelikte urun olmazsa fazlası da olur 1000tl ye kadar ama tercihen 700-800 civarı) TV'm MKV çözüyor ama DTS çözmediği için USB den mkv ve benzer formatları oynatması önemli. En az 2 tallboy olmasını istiyorum. Sırf göruntu amaclı tv nın yanında uzun kolonlar hosuma gitti :) 4 tallboy olursa tadından yenmez :) 3D blue ray okuyucu olması gerekiyor. Kac watt olduğu cokda önemli degil benim için temiz guzel bi surround ses alayım yeter. (Bunu watt ın ses miktarını etkilediğini sandığım için soyluyorum eger baska bi etkisi varsa önemli olabilir :D Evim mustakil degil zaten son ses acamıycam oyuzden diyorum) TV LG oldugu için LG olması daha cekici geliyo ama olmazsa olmaz da degil. TV PC ve Telefonumda DLNA var oyuzden DLNA olursa da kullanabilirim. Ama buda elzem degil tabiki elzem olanlar MKV+3D Blueray ve enaz 2Tallboy
Şöyle bi ürün buldum ama siz ne dersiniz fikrinizi ögrenmek isterim.