Şimdi Ara

Ustalar Yardım Lütfen.. Kafayı Yicem Yoksa.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windowsu daha yeni kurdum.. Ağını tanıttım ama gel görki makineye bilmediğim
    setup dosyaları geliyo..

ilk resimdeki setup dosyasını silsem bile geri geliyo...

ikinci resimde de windowsun içindeki Media klasörüne kendi kendine paylaşım veriyor
    Ve verilen paylaşımı kaldıramıyorum..

Kaynağı nedir bunun.. Neden olabilir..????

Ustalar bu nasıl bişeydir.. Bi yarım edin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_p4 -- 19 Mayıs 2005, 17:10:46 >

• bence ag koblo adsl felan varsa hepsini cek.sonra tekrardan format at.....ve ilk işinde o paylasımı kapat....sonra tekrardan adsl yi tak paylasımı ac...sanırım boyledir.
  • ben net cafede çalışıyorum.. sorunu formatla felan çözemedim. kaynağını anlamaya çalışıyorum.. önce onu bi bulsam sonra hepsine toptan format çekcem.. yada bu işi formatsız halletcem.. bazi makinelerde de c ye sağ tuş yaptığın zaman en başta aç olması gerekirken otomatik kullan yazıyo.. d yede aynısını yapıyo.. çift tıklasan bile açılmıyo. illaki sağ tuş yapıp ikinci sıradan aç ı seçip açabiliyorum..

yokmu başka fikri olan arkadaşlar..
  • calıstırdan netstat la yada win tabanlı bir programla pclere baglı ip leri bir baksan yabancı olan varmı
    eger varsa trojan olmalı
  • Mesela buda ağımdaki başka bi makine..
    dosyalar ne hale gelmiş bakarmısınız.. bunun sebebi ne olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_p4 -- 19 Mayıs 2005, 17:33:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

calıstırdan netstat la yada win tabanlı bir programla pclere baglı ip leri bir baksan yabancı olan varmı
    eger varsa trojan olmalı

Hocam yabancı IP var gibi.. bide sen bak..peki yanda durumu değişik olanlar ne??

• netstat dan çıkan da bu...

ayrıca hemen kapandı bu netstat.. fotosunu zor çektim valla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KARDESİM BİZİM ORDAKİ İNT CAFEDEDE OLDU...TUM MODEMLERİ SOK MASALARDAKİ..HEPSİNE TEMİZ FORMAT AT.AVG VİRUS TARAMA YAP...SONRA ADWARE PROGRAMI İLE TROJAN VE SPY VARSA BUL TEMİZLE..MODEME RESET AT....SONRA OLMASI LAZIM KOLAYGELSİN.....FORMATIDA GOZUNDE COK BUYUT ME ...1 GECELİK İŞ..YA ALLAH BE AT....
  • hitmann 50 makine var.. bi gecede bitse amenna.. bide bunların eksta oyunları, bi sürü ıvır zıvırı yüklemesi de var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_p4 -- 19 Mayıs 2005, 17:45:15 >
  • netstat pek icacici degil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

netstat pek icacici degil..

nasıl yani.. durum kötümü..
  • yukarda bi mesajda yazmıştım..makineyi yeniden başlattım..şimdi c,d,e bu hale geldi.. çift tıklama ile açılmıyo..

• ilk kez görüyorum böyle bişey.. c yi nasıl otomatik kullancakki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 18 Mayıs 2005, 23:00:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.