Şimdi Ara

USTALAR YARIN ALIYORUM SON YORUMLARINIZ........... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sistemi tekrar kur ve intelden şaşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolog
    bence sistemi tekrar kur ve intelden şaşma

mantıklı bir açıklama yapar mısınız?
  • tabi hemen yapıyorum açıklamayı bunlar kesinlikle benim şahsi görüşümdür.
    Şu an forumda büyük bi amd sevdası var. Herkes birinden duymuş amd de amd diyor.İntelin ne kusuru var diyince de çok ısınıyor diyolar.Doğrudur çok ısınır ama cpu fanını intel almazsan başka bi marka alırsan bu sorun ortadan kalkar. İntel bu sektörde lider ve asla bildiğin markadan şaşmıyacaksın. Amd kısa bi süreliğine intelin önünde olabilir ama intel tahtına gene geçecektir.Bu piyasada Hiç kimse yokken intel vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolog -- 15 Ocak 2006 21:34:36 >
  • quote:

tabi hemen yapıyorum açıklamayı bunlar kesinlikle benim şahsi görüşümdür.
    Şu an forumda büyük bi amd sevdası var. Herkes birinden duymuş amd de amd diyor.İntelin ne kusuru var diyince de çok ısınıyor diyolar.Doğrudur çok ısınır ama cpu fanını intel almazsan başka bi marka alırsan bu sorun ortadan kalkar. İntel bu sektörde lider ve asla bildiğin markadan şaşmıyacaksın. Amd kısa bi süreliğine intelin önünde olabilir ama intel tahtına gene geçecektir.Bu piyasada Hiç kimse yokken intel vardı

Amd daha az ısınır(İntel alıp bir de fan için para vermenin pek anlamı yok gibi), daha ucuza oyunlarda daha iyi bir hız sunar. Diğer uygulamalarda ise İntel'den çok geri kalmaz(Bazılarında geçebilir de). Bu işi markaya bakarak değil, işlemcinin kendisine bakarak düşünmemiz gerekir. Ona bakarsak Ati de 3b işine Nvidia'dan sonra girdi. Ancak şuanki durumu biliyoruz.

Intel-Amd kavgası olmaz inşallah. Ben de Intel kullanıyorum bu arada. L1 önbellek miktarına bakınca gülmek geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 21:41:13 >

• ipe götürseler amd den şaşmam @plateau amd den intele donmenın mantıklı bi acıklaması yoktur bnce bu konu bu topicte tartısılmasın diğer topiclerde yeterince tartısıldı ve bu konuda gorusumu okuanlar bilir dünya 3 e ayrılır; 1 amd kullanıcıları 2 talihsiz intel kullanıcıları 3mantıklı düşünüp amd ye gecmek isteyen ama gurur yaparak kndını kandıran intel kullanıcıları nyse biz işimize bakalım yine intel amd kavgasına dönüşmesin...

kgk naapcam yaa yukarda sormustum lcd kullananlar için şart diolar yoksa ölü pixel oluşuyomuş

@othfan neden begenmedın kasayı?

teknolog tam türk zihniyeti yaaa walla koptum bu görüşüne.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_oe -- 15 Ocak 2006 21:38:51 >

• MESAJ YAZACAKLAR...LÜTFEN OKUYUN!!!!!

EMİNİM ŞİMDİ CEVAPLAYA BASIP CEVAP YAZACAKSIN.....AMA ÖNCE KENDİ RAHAT BIRAK...KOLTUĞUNA YASLAN...YANINA BİR ŞİŞE SU AL...KEYFİNE BAK...ANİ ÖFKELENMEYECEĞİNE KENDİNİ İNANDIR...YANINDA BAŞIN AĞRIR DİYE VERMİDON BULUNSUN....NEFES ALL VERR ALL VERR.....ŞİMDİ SIRA CEVAP YAZMADA....OKUDUĞUN MSJ.LARIN HİÇBİRİNİ DÜŞÜNME....ONLAR BENİ KIZDIRAMAZ!DİYE DÜŞÜN.....KEYFİMİ BOZAMAYACAKLAR DE KENDİ KENDİNE.....VE BU HUZURDA YAVAŞ YAVAŞ MESAJINI YAZ.......BAŞKA MESAJLARI DÜŞÜNME......SADECE KENDİ İÇİNDEN GELENİ,KENDİ FİKİRLERİNİ YAZ.....ÇÜNKÜ SİNİRLENMEN BOŞA OLACAK....HADİ,BU HUZURDA MESAJINI YAZ........

YOKSA AMD İNTEL KAVGASI ÇIKACAK SONRA KAFAYI YİYECEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 15 Ocak 2006 21:46:19 >

• quote:

Gül gül son gülen iyi güler o pc yi 3 ay kullandıktan sonra anlıyacaksın sonrada teknolog demişti diyecen ama iş işten geçmiş olacak
  • tamam dostum ok saol gorusun için

heretic senın yazıyı okdum o yuzden sakinim yoksa waryaaaaa
    quote:

quote:

Gül gül son gülen iyi güler o pc yi 3 ay kullandıktan sonra anlıyacaksın sonrada teknolog demişti diyecen ama iş işten geçmiş olacak

• intel vs Amd kapışması sonsuza kadar sürer
  • freak_oe kasayı görmeden konuştum özür bu kasayı al hatta bi tanede bana al
    benm tla-397 gbi bişey sandım ama.....diilmiş. kgk hakkında pek bilgim yok ama powersonic duydum kaliteli diye ama o kadar .ses kartını gremedim creative x.fi alıyosundur heralde
  • @othfan bnde cok sevdim kasayı yaa hele grisi cok iyi inşalah mavi bulur

ses kartı onboard yetmez mi yau o creative nedir bilmiorum

neyse bu arada kgk hakkında???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_oe -- 15 Ocak 2006 22:03:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freak_oe

@othfan bnde cok sevdim kasayı yaa hele grisi cok iyi inşalah mavi bulur

yorum yazacam ama kgk nın ne olduğunu anlatırsan iyi olur anlamadım da ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: freak_oe

@othfan bnde cok sevdim kasayı yaa hele grisi cok iyi inşalah mavi bulur

yorum yazacam ama kgk nın ne olduğunu anlatırsan iyi olur anlamadım da ben

Kesintisiz güç kaynağı(Ups).
  • kgk =kesintisiz güç kaynağı ....powersonic 1000va yeterli olur çnkü kgsler elktrik keslnce bilgisayarı kapatıcak kadar enerji verselerde yetrli oluyolar ve 1000va'lıklar bir yarım saat gtrüyorlar
  • Arkadaşım koç gibi sistem işte.Senin içine sindiyse yeter,yoksa forumdan kesin bi sonuca ulaşamayacağın kesin.Sora sora Bağdat'da bulunur ama kaç günde bulunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 15 Ocak 2006 22:12:01 >
  • kesintisiz güç kaynağı
  • Parçaların hepsi çok güzel sadece iki noktaya değineceğim. Ekran kartını aynı model yani x800gto ultimate den yana yapabilirsin malum gürültü kirliliği olmasın hem arada fazla bir fiyat farkı yok. Kgk içinse gidip tel maşa markalardan kesinlikle alma çok bilenen Apc markası var ama çok pahalıdır. Yalnız Mge markasıda çok kalitelidir çoğu kimse bilmez ama büyük firmaların tercihidir voltajın düşüp kalkması tüm sistemine zarar verir o yüzden ben kullandığım için alttaki modeli tavsiye ediyorum. Sistemi güle güle kullan.

MGE nova 600 Avr

• açıklamalarınız için teşekkürler.benim yazım işe yaradı heralde millet bayaa bi rahatlamışartık amd intel savaşı kalmamış
  • arkadaş MGE nin 600lüğünü yazmış. MGE marka olarak gerçekten sağlam ancak 600lük modeli bu sisteme yetmez..

en az 1000lik alman gerekiyor. ben bir ara araştırma yapmıştm, powercom un yeni serileri var, lcd ekranlı falan. onlar oldukça güzel
    buradan bakabilirsin POWERCOM IMD-1000 UPS

bu arada sistemin şimdiden hayırlı olsun? ne kadar vericeksin sisteme?
  • boş ver 3800 ü 3500 iyidir bide oc yaparsın kasa güzel değil bu benim fikrim tabi sen kafana göre takıl ama psuyu kaliteli bişi al 400w altı alma bide ramlerin bence daha iyibi marka tercih et
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.