Şimdi Ara

Ustalara danışıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 40 - 60 ytl arası geçici bir ekran kartı almak istiyorum iki tane gözüme kestirdim hepsiburada'dan. Bir bakıp hangisini almamın daha iyi olacağını söylerseniz çok makbule geçer. İsterseniz bu fiyat aralığında başka kart da önerin. Yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50872
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd49867

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmancique -- 29 Temmuz 2008; 21:07:14 >

• HD 2400 xt daha yeni bir model olmasına rağmen 6600gt almak bana daha mantıklı geldi.Neden dersen 6600gt hem 512 mb hemde 128 bit...

Yinede her iki kartın performans farkı nasıl bilmiyorum.
  • sağol cevabın için.. benim de kafamı kurcalayan 2400 xt'de dx 10.1 desteği ve ddr3 olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Osmancique

sağol cevabın için.. benim de kafamı kurcalayan 2400 xt'de dx 10.1 desteği ve ddr3 olması.

Daha çok hangi amaçla kullanacaksın ekran kartını??
  • bana call of duty 2 oynatsın istiyorum ve aynı zamanda oblivionu da bütün herşeyi kısarak oynayabilmek istiyorum :D
  • Valla şöyle diyeyim 2400xt,6600gt'den daha hızlı ancak bellek ve veriyolu(bit değerliği)yüzünden bende arada kaldım.Bir testlerine bak kartların bence hangisi daha performanslıysa onu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 29 Temmuz 2008; 22:17:05 >
  • Al hatta Oblivion testinin linkini koyayım.6600gt daha performanslı

TıKLa

Edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 29 Temmuz 2008; 22:25:14 >

• sağol arkadaşım gerçekten çok yardım ettin. 6600gt alıyorum o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.