Şimdi Ara

USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O testi bende yaptim o goruntude duraklama oluyor panelde..bu panel icin normal...olmamasi icin daha ust duzey panel gerekiyor sony x9xx serisi gibi...onlarda cok pahali ne yazik ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e ama ben şimdi bu tip filmleri izlerken böylemi olacak,çok rahatsız edici bir durum.
  • Hayırr ...tv usb sinden ben birsürü mkv denedim ..hiç olmadı merak etmeyinO test biraz extrem bir test gonlunuz rahat olsun

• Arkadaşlar tv'im geldi servisten sıfırı ile değiştirmişler. Tüm testleri yaptım sıfır hata... iyi ki göndermişim servise...Sorunu kabul edip sıfır ürünle değiştirmişler. Bu arada sony 55w 807 'in dolby digital plus ve dts desteği bulunmakta...mkv riplerde hiçbir sorun çıkarmadı fotoğrafları ekliyorum  USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL
     USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL

• gumboro G kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma.bende 2hafta once mediamarkt 50kdl807c aldim.ama yanlisla kanallari sildim yenidn yuklemeyle ugrasirken ekranin yarisi panelin ust kismi bravia yazisinin orda isik sizmalari belirdi. 7-8tane 1cm araliklarla.servisdeki calisana resimleri attim cuma gunu serviside aradim bugune kadar gelen giden olmadi.benim icime kusku kondu.suan gitti ama 5saatin ustunde panelin alti cok isiniyo ve aksam sol altta bugulanma oldu...kafam cok karisik...ne yaptin servis urunu inceledi ve degisimini yapti bana bu konuda yardimci olurmusun....mediamarkt memnun kalmazsaniz 7gunde degistiririz yazmis fisin arkasina ama aradim gorustum urun acilmamis olacakmis! Kafam allak bullak...yardimini bekliyorummm...

• Media marketten urun degisimi istediginizde sizden servis raporu istiyor. Bu nedenle sozin tv yi servis alacak ve Istanbula gonderecek..bundan sonraki surecte sifir urun evinize direk servis yoluyla geliyor. Sizin yapacaginiz sey bu konuda israr etmenizdir. Surekli arayin ve mutlaka servis raporu tutturun.Bu urunun istanbul merkezden arizali raporu istiyorum deyin...Kimse sizin hakkiniza sahip cikmaz...sonucta parayla aliyorsunuz. Lutfen israrci olun..garanti belgesinde acikca kusurlu urun degistirilir yazamakta..kalin saglicakla

• arkadaslar merhaba sony 55w805 c aldım piksel testi yaptığımda aşağıdaki hatalara ulaştım sol köşedekini dün akşam buldum servis gelmeden resimlerini istedi ilk baştaki + seklindekini yolladım merkeze yolladık bekleyin dediler sonra 1 tane olduğunu ve arzıza sayılmadığını söylediler
    rica etsem paylaştığım resmideki + şeklinde olana bakablirmisiniz bu bir tane mi ayrıca bu beyazda + şeklinde mavide dik yeşilde yatay oluyor
    teşekkürler

USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL USTALARA SORU SONY 55W807 ÖLÜ PİXEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut7474 -- 11 Kasım 2016; 9:50:48 >

• Bende de 50W805C var ve 1 adet ölü piksel tespit ettim. Ancak siyah renkte belli olmuyor. En çok beyazda belli oluyor. Kendi rengi kırmızı. Köşeye yakın olduğu ve rahatsız etmediği için servise bildirmedim. Zaten tahminimce 1 adet sorun değil diyecekler.
  • Bende 5 tane arti seklindeki 4 adetmis bide kosedeki ile 5 bugun servis aldi ya para iadesi yada degisecek parami alacagim bakalim

android de fazla program yok ama telefondaki uygulamalarin apklarini flash bellege atip tv ye yukleyebiliyorsun ama telefonu yan cevirdiginiz yana donen uygulamar ve oyunlar duzgun gozukuyor donmeyip dik kalanlar tv de ters duruyor
    facebook sahibinden uygulamasini yukledim sorunsuz calisti dik kalan oyun yukledim tv de enlemesine calisti bunun cozumu varmidir tv nin ayar menusunde ekran dondurme diye bir ayar bulamadim uygulamada da yok
    bilen varmi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.