Şimdi Ara

Ustalardan 46' LCD tavsiyesi beklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendime Standart olarak 46" FULL LCD HD almayı düşünüyorum. Fakat Samsung mu Yoksa Sony' mi yoksa Sharp yoksa da Philips mi diye arada kaldım. Cihazı aldığımda bağlıyacağım yayın; video veya divx, mkv vb... formatta cihaz yada arasıra Playstation 3 e bağlayıp oyun oynamak. Bütçem 4000-4500 civarında

Şu ana kadar Sharp LC-46XL2E ve 46HD77ee, Philips 47PFD9703 veya 9803 veya yeni çıkacak 9704 serisine baktım, Samsung 8 serisi veya Sonye hiç bakamadım dolayısıyla bir şey belirtemiyorum.
    Yardımlarınızı beklerim...

• Ya Morfoz _İlla 46 Mı Olucak ? ona bi yanıt alim senden de Tavsiye gelir benden sana
  • 46 veya 47 veya uygun fiyata bulursam tabii ki 52 ama 46 nın altına düşmek istemiyorum çünkü salon büyük
  • bütçen ne kadar bilmiyorum ama 46x4500 var 7500 civarına ama o kadar çıkma bence..5000 tl kulvarında 3 model var aklımda

1-pioneer krl46v (sharp asv panelli eğer sorunsuzunu bulursan piyasadaki en iyi ccfl panel bizzat kendim inceledim)

2-samsung 46b7000-8000 (bu seri henüz yeni gelmek üzere yurt dışındaki review larda oldukça iyi eleştiriler almış ve ledli 8000 modelide 200hz bu arada.değerlendirmeye almalısın mutlaka)

3-sony52w5500 (buda orta-üst sınıf bir panel w4500 den farkı kontrast artmış-sd performansı iyileşmiş-dlna eklenmiş gene 46 yerine 52 alcam dersen bu model üzmez seni ancak 1-2 hafta daha beklemen gerek)

not:bunun haricinde sharplara bence pek bulaşma servis vs.sıkıntısı var sharp lcd de çok iyi olmasına rağmen türkiyeye gelen sharp modelleri pek makbul değil

• bence arkadaşım sony panelden vazgeçme. W5500 e bak, fiyatı uygun bulunca hiç kaçırma derim. Hatta daha uyguna bulabilirsen w4500 bile süper. ben kendime bu serilerden birini düşünüyorum fakat; 46 mı 52 mi arada kaldım. Fiyat farkına kendimizi zorlamanın bir anlamı varmı düşünmek lazım; nerdeyse araba parası...
  • Yorumlara teşekkür ederim. İyice kafam karıştı bakalım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.