Şimdi Ara

Üstteki Kişinin İmzasının Anlamı Neyi Anlatıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haram yiğen elemanın değeride yediklerinden ibarettir.
  • zulmün zalimi olduğunu anlatmaya çabalamış galiba

benim imzam hakkında kitap bile yazılır ama bakalım ne diyecekler
  • what you can slow down?

its so simple...im in dh...
  • eed
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

eed

?????
  • dt'den glass prisonu anımsattı
    bu tylor içindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peshhmerge -- 22 Kasım 2005, 16:58:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: peshhmerge

dt'den glass prisonu anımsattı
    bu tylor içindi
    Şok isyankkaar.Bıkmış yılmış bir imza.
  • çeşitli göndermeler var
  • yerine sevemem yani öyle bi kabiliyetim yok
  • iç anadolu bölgemizden acıklı bir türkünün ilk dörtlüğü

• Güzel bir söz.
  • Matematik okumaktan kafayı sıyırmış. Bir de Fenerliymiş galiba. Allah başka dert vermesin.
  • klasik fbli işte

edit:off bi kere de araya girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peshhmerge -- 22 Kasım 2005, 17:23:05 >
  • quote:

Who really cares? When I talk, What I feel,What I say Nobody Not really... Who wants to take the time to understand? I would like someone to heal me with some impathy, I can't find Nobody Not really. Maybe I'm invisible to the world, Does anyone in the world even think of me? As more than just a hopeless cause, Maybe the world is not my block, my stoop, my life, my dreams, my anything..anything. Who wants to help? Mama but she's so tired, Papa but you r not here I'm alone in a big empty space with Nobody not really

rezilliğe bak ya sözde ceviri programı bakın üstteki imzayı nasıl cevirdi :

Kim gerçekten dikkat eder?Konuştuğum zaman benim ne benim hiç kimseyi söylediğimi hissettiğim really... Anlamak için zamanı almak için kim ister? Biraz impathyla ben iyileşmek için birisini isterim , hiç kimseyi bulamam gerçekten. Belki dünya herhangi birini yapmakır için görülmezim , dünyada hatta beni düşünür? Henüz kadar daha fazla bir umutsuz sebep belki dünya benim blok benim kambur durma değildir benim hayat benim rüyalar anything..anythingim. Kim yardıma ister? Mama fakat çok yorgun papadır fakat siz r hiç kimseyle bir büyük boş uzayda burada yalnızım gerçekten

• Ah bir çocuk olsaydım dermişim evet büyüdükçe dertler artıyor
  • şekil bi imza
    YasHasInn CiMbOOOooooOOOOmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: champion24

quote:

Who really cares? When I talk, What I feel,What I say Nobody Not really... Who wants to take the time to understand? I would like someone to heal me with some impathy, I can't find Nobody Not really. Maybe I'm invisible to the world, Does anyone in the world even think of me? As more than just a hopeless cause, Maybe the world is not my block, my stoop, my life, my dreams, my anything..anything. Who wants to help? Mama but she's so tired, Papa but you r not here I'm alone in a big empty space with Nobody not really

rezilliğe bak ya sözde ceviri programı bakın üstteki imzayı nasıl cevirdi :

Kim gerçekten dikkat eder?Konuştuğum zaman benim ne benim hiç kimseyi söylediğimi hissettiğim really... Anlamak için zamanı almak için kim ister? Biraz impathyla ben iyileşmek için birisini isterim , hiç kimseyi bulamam gerçekten. Belki dünya herhangi birini yapmakır için görülmezim , dünyada hatta beni düşünür? Henüz kadar daha fazla bir umutsuz sebep belki dünya benim blok benim kambur durma değildir benim hayat benim rüyalar anything..anythingim. Kim yardıma ister? Mama fakat çok yorgun papadır fakat siz r hiç kimseyle bir büyük boş uzayda burada yalnızım gerçekten

koptum yaufff

edit:mechanikbişe şekspiri yannış yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peshhmerge -- 22 Kasım 2005, 17:44:24 >

• kimse beni tınlamıo dio kısaca
  • ah bide ingilizcem olsa okuyacam da yok işte
  • Bugünün yarından çıkarı ne
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.