quote:Orjinalden alıntı: DESTINY iğrenç biyoloji dersi geldi aklıma kimse benim nickime iğrenç diyemez hele iğrenç biyoloji dersi geldi aklıma hiç diyemez çünki münki
quote:Orjinalden alıntı: beckhir bana attığı ilk pm aklıma geliyor hala hatırlıyon demek @endoblabla biyoloji lab.mızdaki kurbağa turşuları geldi aklıma
quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge gerildim şimdi yanlış bi şe söylemiim 2 kere düşünüp bi kere yazınca kimse yanlış bişey yazmaz(en azından normal zekada kimse) mrk etme
quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge gerildim şimdi yanlış bi şe söylemiim 2 kere düşünüp bi kere yazınca kimse yanlış bişey yazmaz(en azından normal zekada kimse) mrk etme taş mı geldi, yoksa alınganlık bulaşıcı mı?
quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge gerildim şimdi yanlış bi şe söylemiim 2 kere düşünüp bi kere yazınca kimse yanlış bişey yazmaz(en azından normal zekada kimse) mrk etme taş mı geldi, yoksa alınganlık bulaşıcı mı? yoo hyr ne taşı doğruyu söylüyorum hem senin için söylemedim genel düşüncem bu
iyimiş.. arada bi, insanın kendini dağlara taşlara vurası geliyo dimi :) buraya uğrayacksn bişe kalmıyr