Şimdi Ara

Utanç Dolu Geçmişle Yüzleşme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok şükür de şerefli ve asil bir takımız daima..
    3 posttan sonra yüzümüz kızarmıyor.
    Çocuk kavgalarındaki gibi "sen asıl kendikine bak" da demiyoruz ;P
    Çünkü "asıl" deyince gerçeği kabullenme,ve başkalarına suç atma var :)

İstersen bi kitap al ve oku.
    Gör bakalım kimin tarihi şaibeli (ee tabi,Kitabın kimi kısımları çabuk geçilmiş detaya inilmemiş,yazarları da farkında kitabın :)
  • walla madem gs saibelerle sampiyon oldu nie gidip gs nin tek.dir. unu aldınız sonucta saibeli bi sampiyon lucescu
  • şaibeli olan teknik direktör değil ki.. galatasaray korunuyor işte.. hakemlerle, federasyonla..
  • kardeşim şaibe şaibe diyorsunuz sende yap millete taş atıyorsunuz rakiplerinize sataşacagınıza kendi klupleriniz hakkında beyanatlar verin bu iftiralar atıyorsunuz yarın başınıza gelirse ne yapacaksınız
  • ne iftirası be? sen hangi dünyada yaşıyorsun. körü körüne takım tutmayı bırak artık!
  • çerkez hobine devam et sana o yakışır
    belki 100 kere söyledim ama sen hala başka alemdesin
    KENDİ TAKIMIN HAKKINDA YAZ RAKİPLERİNE SATAŞMA DİYORUM
    fakat sen gerçek kimligini hala belli ediyorsun

körü körüne kimin takım tuttugunu bu forumdakiler biliyor
    çirkeflik şaibe gibi karalamalar yapan şeref ve haysiyetin ne oldugunu bilmeden yazılar yazan kendince hobilere devam eden seni bu forumu okuyan herkes biliyor
    ne ekersen onu biçersin olum
  • kendi klüpleri çok şerefliymiş gibi hala gs'ye bok atıyolar.. ee kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.. bunlarda ulaşamadıkları başarıları kazanana şaibeli diolar işte aynı..
  • kendi takımımla uğraşıyorum zaten. senin takımının yaptığı pislikler, hileler, oyunlar benim takımımın olası başarılarını tehdit ediyorsa bu beni ilgilendirir. (şu anda bu korkaklık oyunlarıyla bizi engelleyemezler de işi azıtıp yüzsüzlüğün,kuralsızlığın son noktasına varırlarsa o zaman iş değişir. görünen de o.kimseden ses çıkmazsa daha adi oyunlara girişeceklerine adım gibi eminim)
  • Kendi takımınla uğraş?
    Niye uğraşayım.
    Yok övünün diyorsanız , al işte çok iyi bi durumdayız ona rağmen
    yok gs nin olduğu yerde şampiyon olamazsınız felan diyorsunuz.
    Görünürde olan bişey için nasıl böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum.
    Mantığınız da mı almıyor?
    Önemli hatalarınızı kabullenmektir.
    Şaibe yaptığınız yoksa ne diye bütün herkesin aklına şaibe denince fb,bjk gelmiyor da GS geliyor?
    Tesadüf mü?
    Niye böyle maç ertelemeler sizin başınıza geliyor?
    Niye?
  • .
  • Yaw buraya yazan saibeliler ya aptal,ya kor..Denizli-bjk macindan bahseden arkadaslara soruyorum...Asil sizin oynamak zorunda olupta bir turlu oynamayamadiginiz su son saibe-denizli macina ne demeli..Stada kar yagiyor bir allahin kulu cikip stadi temizlemiyor yada yonetim bilerek ve isteyerek temizletmiyor ve sonucta mac allem kullem edilerek iptal ediliyor...Birde cirkef arif cikmis utanmadan kar topu oynuyor dalgasini geciyor..Su ise bakinki DENIZLI TAM KADRO ,ve bizim saibenin yeni transferlerden sonra takimin uyum saglamasi icin zamana ihtiyaci var ve karsilarina denizli gibi zor bir rakip geliyor ama oynamiyorlar,bu kadar ayan beyan s erefsizlik olmaz..Kocaelinde 10 cm kar'i 2.5 saatte temizletti kocaeli klubu..halami konusuyorsunuz,zaten Turkiyede bu mac erteleme modasini getirende bizim saibedir..Avrupadaki rakipleri kendi ligleri kupalari dahil her kulvarda kosarken,bizim saibeliler her avrupa macindan once milli davadir diye lig maclarini ertelettiler ama s erefsiz terim in uefa kupasini aldiktan sonra ataturk havalimaninda yaptigi aciklamayi unutmuyorum..."Bu kupa butun saibelilere aittir" Hani milli davaydi?..Bir klub ancak bu kadar yerin dibine girer..Futbolculari dopingli cikar,mesut yilmaz,mehmet agar,fatih terim,haluk ulusoysuz dortgeninde yapilmis tonlarca sike ort bas edilir,ardindan sampiyonluklar gelir..Ha bu arada baska bir forumda bu sezon saibeye ve bjk nin lehine yapilan hakem hatalarinin dokumunu tutmaya kalkistik(bir saibeliyle)..O da burdakiler gibi konusuyordu,iddialiydi..Ama inanin 10 mac sonra b irakti kacti tutmayi ,cunku bu yil saibenin lehine yapilan hakem hatalari daha fazla..O kacti diye bende hatalari not etmeyi biraktim zaten..

HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK KARTAL

• xeo
    geçen yıllarda avrupa maçı öncesi galatasaray maç ertelettigi zaman ertelemeye karsı cıkan aynı erteleme olayı kendi takımlarına gelince tükürdügünü yalayan takımlar kim söyle

çerkez
    beşiktaşın lig tarihinde olan başarılarına bak hangi takım daha başarılı hangi takımın müzesinde daha çok kupa var gör
    korkaklık oyunları diyorsun korkak oldugunuz icin uzanamadıgınız basarılar için çamur atıyorsunuz büyük galatasaray taraftarı olarak rakibine olmadık beyan yazanlara karşı her zaman buradayım ama sen hala çamur adam olmaya devam edebilirsin ne halt edersen et

ama unutma yazdıklarına pişman olacagın hatalarını anlayacagın günlerde olacak hiç bir zaman büyük konuşma
  • xeo
    geçen yıllarda avrupa maçı öncesi galatasaray maç ertelettigi zaman ertelemeye karsı cıkan aynı erteleme olayı kendi takımlarına gelince tükürdügünü yalayan takımlar kim söyle

peki...
    sen de "geçen yıllarda" hangi takımın avrupa maçları bahanesiyle kaç maçının ertelendiğini yaz...
    şahsen ben saymaktan sıkıldım :)
  • biz ertelemeye karsı degilken sırf galatasaray maçlardan nasıl olsa yorgun olacak ve böylece puan kaybetme ihtimali dogacak diye maç ertelenmesine karşı çıkan yöneticilerin tükürdüklerini yalamasını belirttim kendi maçları ertelenince normal galatasaray erteleme istedigi zaman fırtınalar koparan yöneticiler kimler bunu sen de bilirsin
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca</i>
    <br /> kendi maçları ertelenince normal galatasaray erteleme istedigi zaman fırtınalar koparan yöneticiler kimler bunu sen de bilirsin
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

maç erteleme kadar büyük bi saçmalık varsa o da senin bu mesajın.
    çünkü avrupada örneğin sizin takımla yapan barcelona 3 gün önce gidip deportivoyla,madrid le oynuyordu.ama sesleri çıkmıyordu.
    ne yani bir tek sizin oyuncularınız mı yoruluyor?
    bu her zamanki gibi Gs'ye yapılan yüzlerce Toleranstan birisi...
    ayrıca bizim kaç maçımız ertelenmiş bi say bakalım.
    Sizinle birlikte şamp ligindeyken bile sizinki ertelendi bizimki ertelenemediği dönem oldu.
    bilgine

• yüzlerce Toleranstan diyorsun yaz bakalım o yüzlerce kıyakları ufaktan sallla aslanım
  • ertelenen maçlar sana çok dokunmuş özellikle 6 eksikle oynadıgımız ve sizin erteletmediginiz ve 6 eksikle sizi yendigimiz şow
  • saçmalığa bak! ne dediğini biliyor musun sen? o ertelenme muhabbetinde BJK liler dedi ki: bak kardeşim üç gün sonra senin de bennim de maçım var. meçı erteleyelim isterseniz olası sakatlıkları engellemiş oluruz" ama sizinkiler hayret ki kabul etmediler ve o maç 3-1 BJK nin galibiyetiyle sonuçlanı ve Nouma hem topu hem Taffarel i sokmuştu kaleye. taffarel sakatlandı ve 3 gün sonra ŞL. maçında 4 mü 5 mi ne yemiştiniz. biz ise Barcelona yı 3-0 yenmiştik. bilip bilmeden konuşma...
  • şaçmalamak ha hafızanı biraz sulandır arşivlerini araştır benim bahsettigim maç samiyende istedigine de sor 6 eksikle samiyende jardel ve serkan taktı senin yazdıgın maç ondan önceki karşılaşma
  • madem gs saibeyle sampiyon oldu demekki lucescu saibe ile sampiyon olabilen saibe olmadan basarısız olan bi teknik direktor

peki saibe olmadan basarısız bi hocayı nie bjk aldı yoksa bjk nın bi bildigi mi var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.