Şimdi Ara

UTET LOTUS ELEKTRİKLİ KOMBİ KULLANANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
75.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ISITMASI FENA DEĞİL AMA FATURA UÇUK. @KaranınKarası
  • aliarda-arda@hotmail.com A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotus hidrojenli kombi yorumlarına baktım akıllar karışmış gibi bizzat ürünü kullanmaktayım artı tesisatçıyım sizin gibi bende araştırmalar yaptım ısıtmada yakıt tasarrufu nasıl yapabilirim diye ve lotus hidrojenli kombi uygun geldi ve aldım 3 aydır kullanıyorum arkadaşımız 6kw enerji hesaplaması yapmış maksimum performans için hesaplama 6kw dır zaten ısıtma işleminde tüm kombileri maksimum degerde çalıştırılamaz çünkü cebimizi yakar fatura uçar gider benim evim ısı yalıtımlı ev değil ve derecesini normal bir ev derecesinde kullanıyorum 20 ve 21 derece aralarında kullanıyorum su sıcaklığına gelince tek kişilik banyo yapılıyor 2 kişi girdiği zaman yetiştirme performansı düşüyor doğalgazlı kombi su performansına göre düşük gel gelelim müşteri memnuniyeti üst düzeyde herhangi bir durumda geri dönüş yapılıyor ve tam destek şimdi faturaya gelelim ev ısıtması ortalama 20 derece aylık ödemem 500-600 lira(ev elektriği dahil değildir) tabi bu miktarta hava soğukluğuna göre değişir ve eviniz ısı yalıtımlıysa bu miktar biraz daha aşağı çekilir ürünü %100 destekliyorum herhangi bir aklınızda sorunuz olursa benimle paylaşa bilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ferhat_1992 kullanıcısına yanıt
    ferhat bey bende denemek maksatlı aldım bu kombiden 1131 kazan sıcaklık sensör hatası veriyor nasıl çözebilirim
  • aekirim35 A kullanıcısına yanıt

gümüş renkli kazanın sağ üst kısmındaki kazan sıcaklığını gösteren ntc sensordeki hatadan kaynaklanıyor ntc sensörün değişmesi lazım net ten fabrika teline ulaşırsanız aradığınız an size parçayı gönderirler siz kendiniz bile değiştirebilirsiniz saygılar

• LOTUS KOMBİ dünyada hidrojen plazma teknolojisi kullanan tek firmadır. Türkiye üretimi yerli malı bir gurur kaynağıdır. 6 yıldır 2015 yılından beri Sibirya'dan İngiltere'ye kadar her yerde her koşulda çalışmaktadır. Bir mekanın ısınma faturasını evdeki ısıtma sisteminden ziyade yalıtım sisteminin kifayeti belirlemektedir. Örneğin 20 cm duvar izolasyonu 40 cm çatı izolasyonu , 30 cm zemin izolasyonu olan avrupa standardında bir yalıtım şartlarında sarfiyat , Türkiye şartlarındaki 5 cm i geçmeyen kötü yalıtımdan 20 kat farklıdır. Hele ki yalıtımsız bir evde 28 derece oda sıcalığı talep edilerek kullanılan bir mekanda her ısıtma cihazı fazla yakar. Kimsenin doğalgaz faturasına itiraz etmediği bir yerde , ısı pompasının tüketimine itiraz etmediği bir yerde elimizdeki bu teknoloji ve nimeti bilinçsizce kötülemek haksızlık olur. Bu yorumları yazan kişiler sizlere fikir beyanında bulunurken , evlerinin yalıtım durumu belirtiyor mu, kombiyi nereye monte ettiklerini belirtiyor mu , evlerinin kapasitesine uygun kombi kullanıp kullanmadıklarını belirtiyor mu lütfen sorgulayalım. Her ürünün bir kullanım metodu var ancak hepimizin aklı ve sorgulama yeteneği var. Yeteri kadar veri olmadan sorgulamadan sorumsuzca yorum yapan kişiler yerine buyrun lotuskombi instagram adresinden müşteri görüşlerini canlı canlı izleyin ve elinizde veri olarak fikir edinin. Doğru bilgiyi buyrun resmi olarak 02164669191 - 02163241477 telefon hatlarından ısıtmanın uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz. Sırf yerli üretimi baltalamak için kötü yorum yazanlar ülkemizin aleyhine faaliyet gösterirken , Utet enerji yeni quantum teknolojisi ile çalışan yeni bir kombi daha üretti ve kullanıcı sınırlarını başka başka ülkelere taşıdı. Lotus kombi halihazırda kıyaslama yapılmak istenirse hava kaynaklı ısı pompaları ile 0 dereceye kadar aynı verimde , hava eksi sıcaklıklara düştüğünde ise kombimiz ısı pompasından daha verimli çalışmaktadır. Lotus kombi her türlü katı ve sıvı yakıtlı ısıtma sisteminden daha az ve ekonomik tüketim değerine sahiptir. Doğalgaz kombileri ile de ortalama %10-15 fatura bedeli farkı ile ısınma sağlamaktadır.

• mustione54 kullanıcısına yanıt

Merhaba biz yerli üretimi gururla sürdüren yerli bir firmayız. Saadet zinciri gibi bir yapı 6 yıl ayakta kalıp büyümesi zaten düşünülemez. Biz teknoloji üretip satan her babayiğidin yapamadığını yapan bir üreticiyiz.

• LOTUS KOMBİ dünyada hidrojen plazma teknolojisi kullanan tek firmadır. Türkiye üretimi yerli malı bir gurur kaynağıdır. 6 yıldır 2015 yılından beri Sibirya'dan İngiltere'ye kadar her yerde her koşulda çalışmaktadır. Bir mekanın ısınma faturasını evdeki ısıtma sisteminden ziyade yalıtım sisteminin kifayeti belirlemektedir. Örneğin 20 cm duvar izolasyonu 40 cm çatı izolasyonu , 30 cm zemin izolasyonu olan avrupa standardında bir yalıtım şartlarında sarfiyat , Türkiye şartlarındaki 5 cm i geçmeyen kötü yalıtımdan 20 kat farklıdır. Hele ki yalıtımsız bir evde 28 derece oda sıcalığı talep edilerek kullanılan bir mekanda her ısıtma cihazı fazla yakar. Kimsenin doğalgaz faturasına itiraz etmediği bir yerde , ısı pompasının tüketimine itiraz etmediği bir yerde elimizdeki bu teknoloji ve nimeti bilinçsizce kötülemek haksızlık olur. Bu yorumları yazan kişiler sizlere fikir beyanında bulunurken , evlerinin yalıtım durumu belirtiyor mu, kombiyi nereye monte ettiklerini belirtiyor mu , evlerinin kapasitesine uygun kombi kullanıp kullanmadıklarını belirtiyor mu lütfen sorgulayalım. Her ürünün bir kullanım metodu var ancak hepimizin aklı ve sorgulama yeteneği var. Yeteri kadar veri olmadan sorgulamadan sorumsuzca yorum yapan kişiler yerine buyrun lotuskombi instagram adresinden müşteri görüşlerini canlı canlı izleyin ve elinizde veri olarak fikir edinin. Doğru bilgiyi buyrun resmi olarak 02164669191 - 02163241477 telefon hatlarından ısıtmanın uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz. Sırf yerli üretimi baltalamak için kötü yorum yazanlar ülkemizin aleyhine faaliyet gösterirken , Utet enerji yeni quantum teknolojisi ile çalışan yeni bir kombi daha üretti ve kullanıcı sınırlarını başka başka ülkelere taşıdı. Lotus kombi halihazırda kıyaslama yapılmak istenirse hava kaynaklı ısı pompaları ile 0 dereceye kadar aynı verimde , hava eksi sıcaklıklara düştüğünde ise kombimiz ısı pompasından daha verimli çalışmaktadır. Lotus kombi her türlü katı ve sıvı yakıtlı ısıtma sisteminden daha az ve ekonomik tüketim değerine sahiptir. Doğalgaz kombileri ile de ortalama %10-15 fatura bedeli farkı ile ısınma sağlamaktadır.

• aliarda-arda@hotmail.com A kullanıcısına yanıt

fatura meblağını ısıtma cihazı değil yalıtım sistemi belirler

• aekirim35 A kullanıcısına yanıt

02164669191 bir sorununuz varsa Utet genel merkezden yardımcı olalım

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumteknoloji -- 5 Ekim 2021; 15:44:6 >
  • Firmanın size cevabı ancak şu şekilde olabilir. 6 yıldır tüm dünyaya Türk markası ile satılıyor. Hollanda kiwa ve ingiltrede vras sertifikalarına da sahip bu ürünün ingilteredeki distribütörü olan firma ısı pompası satarken ısı pompalarını bir kenara koyarak hidrojen plazma kombi satmaya başladı . Çünkü yaptıkları testlerde ısı pompalarından daha az fatura ile karşılaşılması ve daha yüksek verim katsayısı hesaplamaları kendilerine doğru yolda olduklarını gösterdi. Firmamız İstanbul Ataşehir Ferhatpaşa mahallesinde bulunmaktadır. www.utet.com.tr web sitemizdir instagramda lotuskombi isimli hesaptada memnun müşterilerimizin kendi görüşleri bol miktarda mevcuttur. çok merak eden varsa sistem nasıl çalışıyor diye , gelip istanbulda 5 dk görebilir.

• Öncelikle şunu belirtmek durumundayım, siz muhtemelen bizim 100 m2 ye kadar kapasitesi olan kombimizi kullandınız , dolayısıyla kapasitesinin üzerinde çalıştırıldığında ve yetersiz yalıtım ile karşılaşıldığında tüketim değeri çok değişir. Biz şirketimize izmirden gelen bir tane bile şikayet telefonu almadık şimdiye kadar. lütfen kombi resmi ve kimden alıp taktırdığınızı fatura ve garanti belgenizi ibraz ederek 02164669191 - 0216 324 14 77 numaralarından bize ulaşınız , bizim lotuskombi adlı instagram hesabımızda bir çok müşteri memnunetini açık şekilde gösteren çok videolarımız var. Çözemeyeceğimiz ısıtma problemi yoktur. kombiyi kimden aldıysanız bize de bildirin lütfen , www.utet.com.tr de bayilerimizin listesi var. Bu kişiler haricinde birisinden kombi aldıysanız ve taktırdıysanız sadece ticaretin bir parçası olma ihtimaliniz var, çünkü ısıtma hesabında ısı kaybı ve kapasite hesabı herşeyden önce gelir. lütfen bize ulaşın çözelim

• Werkzeug W kullanıcısına yanıt

Daha fazla sıcak su isterseniz buna bir çözüm var zaten, satın alırken daha büyük kapasitede bir cihaz seçiyorsunuz , iki banyonuza bir den aynı anda sıcak su veriyor. siz cep telefonu alınca götürüp iade edebiliyor musunuz kullanmaya başladıktan sonra ?

mevut cihazınızdan fazla sıcak su almak isterseniz onun çözümü de gayet basit , bir boylerpan ilave ediyorsunuz , hazır 50 lt sıcak suyunuz her daim sizinle oluyor. Siz yeter ki çözüm isteyin

• ulaş2014 kullanıcısına yanıt

Merhaba , doğalgazınız varsa biz zaten size kombi tavsiye etmeyiz, doğalgazınız yoksa en ideal çözümü lotus kombi sunar, ısı pompalarından da hava 10 derecenin altına indiğinde daha verimlidir. yeterki doğru projelendirilsin. tüm ihtiyaçları kömürden daha ucuza karşılar. instagram hesabımız lotuskombi , burada kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

Teşekkürler efendim , 6 yıldır tüm dünyaya satıyoruz.

• yahu yeni gelen zamla bu tip uyduruk cihazları alanlara allah yardım etsin :) elektriğe paramı dayanır yine doğalgaz en iyisi

hidrojenle ısınmada çok zor beee hidroliz yöntemi ile bende deneyler yapıyorum ısınmada zor kısaca .

• Osmanpazarlama gibi olmuş durum. referanslarda süper. nevzat bey osman bey vs... arkadaş hollandaya satıyon madem fason değilsen koy firma ismini.

Hani doğalgazın olmadığı yerde ısı pompasıda kuramıyorsan beeeeeeeeelki düşünülebilir ama gene de sıkıntı elektrikli olması. Elektrik ucuz olsa dogalgazdan elektrik üretmeyiz.

• Arkadaşlar selam. Konuyu Muğla civarında denize yakın bir kasabadaki orta derece yalıtımlı evimiz için elektrikli kombi düşünüyorum. Burada malesef doğalgaz yok. Elektrikli kombiyi yerden yere vuran arkadaşlar öncelikle bunu es geçmesinler.

Yazarken düşüneyim diye yazıyorum. Umarım benim gibi birine faydası olur:

Bizim daireye (net 135m2) uyumlu ısı pompası 50 bin liradan başlıyor şu an. Evimde petekler hazır. Elektrikli kombiler 8-10 bin tl.

Kombi senede 4 veya 5 ay çalışacak. Ayda ödeyeceğim elektrik faturası farkı tahminim %25-40 arası Bu oranları tamamen benzer koşullarda oturan iki ayrı arkadaşımdan aldığım verilerle çıkartıyorum, yanılma payım olabilir.. Benim tahminim ısı pompası ile saatlik elektrik tüketimim 3,5 kw,(10 ay sonra anlıyorum ki burada net bir hata yapmışım. Isı pompası o kadar harcamazmış.), elektrikli kombi ile 5 kw. Günde 12 saat çalıştırsam 30 günde 1800 kw oynatır. Şu anda elektriğin kw ücreti 150 kw'a kadar 1,37 TL, 151kw'den sonrası kw başına 2,06 TL. Kabaca hesapla en soğuk aylarda benim faturam 3500tl, ısı pompası faturam ise 2500tl. Tabi bu en soğuk koşullara göre yapılmış bir hesap normalde bu mutlaka daha düşük gelecektir ama biz kendimizi en kötü duruma göre alıştıralım..

Neyse konuyu dağıtmayalım 5 ayda fark 5000 eder. Senede 5000 fark ile 40000 lirayı ısı pompası 8 senede amorti ediyor. Tabi 8 sene sonra o ısı pompasını yenilemek gerekmezse iyi ama bence şu anda pek mantıklı gelmedi. O nedenle elektrikli kombi alıp biraz daha az ısınmaya çalışırım daha iyi..

Ama alacağım marka konusunda çok kararsızım. Bana kabus yaşatmayacak bir firma arıyorum.

Lütfen özelden iletişime geçmeyin ne yazarsanız yazın buradan herkes görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonem -- 28 Aralık 2022; 11:18:3 >

• anonem kullanıcısına yanıt

Isı pompasının saatte tüketeceğine 3.5kw demişsiniz. Peki. Ama bu koşulda elektrikli kombi nasıl 5kw harcıyor onu anlayamadım. Elektrikli kombiler, yağlı radyatörler, ufo lar, konvektörlü isiticilar hepsinin verimi en fazla 1 dir. 1 kw elektrige karşılık 1kw ısı verirler. Isı pompaları ise su çıkış sıcaklığına bağlı olmak koşuluyla ortalama 3.5 verimle çalışırlar. 1 kw elektriğe karşılık 3.5 kw ısı verirler. Buradaki itirazım da buna dayaniyor. 3.5 kw ısı pompasına tüketim diyorsanız elektrikli kombiyede en az saatte 12kw demeniz lazım. Hesabınızı buna göre yapın. Tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle elektrikli kombilerden uzak durun. Pellet yakıtlı ısınma sistemlerini araştırın. Katı yakıtlı ısınma sistemleri içinde en verimlisi, çevreci, hemde en temizidir. 6 yıldır apartman dairemde kullanıyorum. Forumda konusu var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.