Şimdi Ara

Ütopya Online Rehberi ve Taktikler (para kazanmanın kolay yolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herhese bugün size bir süredir oynadığım ve iyi para kazandığım bir siteyi tanıtıcam. Oyunun adı Ütopya online oyun en başta biraz sıkıcı geliyor ama hafif bir yatırımla (25-30 tl) çok yüksek meblağlara çıkabiliyorsunuz. Yatırımsız ilk başta size bir miktar para veriliyor bununla inek alıyoraunuz ve bu inek yada inekler saatlik süt üretiyor bunu 100 litre süt ürettiğinizde 1 ÜT ediyor buda oyunun para birimi böyle böyle biriktirerek bir de 2 saatte bir siteyede girip ekstra bonusu alıp birikiktiriyorsunuz. İneklerinizin sayısını arttırıyorsunuz mantıken ne kadar çok inek o kadar çok kazanç.

Oyunda koloniler de var kısacası klanda diyebiliriz. Koloniye günlük ÜT bağışlıyorsunuz. Herkesin bagışlarıyla koloni gelişiyor ve size de ekstra ÜT geliyor.

Bu tip oyunlardan ayıran en güzel özelliği depo ve öp (ödeme puanı) yok evet yanlış duymadınız isterseniz bir ay girmeyin yinede bir ay sonunda girip sütünüzü topluyabiliyorsunuz. Ama ben yinede böyle yapmanızı önermem ne zaman bir başka inek alabilecek ÜT'yi biriktirip inek almanızı ve üretiminizi daha da arttırmanızı tavsiye ederim.

Sitede seviye sistemide var Seviye, ineklerinizden kazandığınız üretim miktarını arttırmaya yarar. Aşağıya ineklerin hangi seviyede ne kadar üretimi arttığını gösterdim.

Seviyeler ve Saatlik Üretimleri
    Başlangıç Seviyesi - 1
    Saf - 10 Litre
    Sarı - 135 Litre
    Şaşkın - 545 Litre
    Çıkarcı - 2750 Litre
    Sinirli - 11050 Litre
    Domdom - 16100 Litre
    Seviye 2 - Tecrübe 150+
    Saf - 13 Litre
    Sarı - 165 Litre
    Şaşkın - 650 Litre
    Çıkarcı - 3250 Litre
    Sinirli - 13000 Litre
    Domdom - 18850 Litre
    Seviye 3 - Tecrübe +300
    Saf - 15 Litre
    Sarı - 190 Litre
    Şaşkın - 760 Litre
    Çıkarcı - 3850 Litre
    Sinirli - 16000 Litre
    Domdom - 23000 Litre

Seviyelerde siteye ne kadar kişi davet ederseniz okadar çok puan alırsınız (xp).

İşte bazıları soruyor site 2 hafta sonra kapansa nolur falan filan arkadaşlar bu site daha yeni ikinci sitesini açtı ve insanlara sürekli ödeme yapıyor sizce kötü durumda olan bir site böyle şeyler yapabilirmi site sürekli kazanır. Şuanda 10 binlerce kulanıcısı var günlük çevrimiçi. Demem o ki bu siteye güvenin sağlam bir site ve geleceği çok parlak olan bir site.

Para nasıl yüklenir derseniz havale, eft, kredi kartıyla alabilirsiniz. Bir de paypal sistemine benzeyen bir siteyi kullanabilirsiniz adı PAPARA direk satın aldığınızda bakiyeniz hesabınıza eklenir. Eğer eft yada havale yaparsanız sitenin sahibi Ali Tunca beye WhatsApp üzerinden ödemenizi iletebilirsiniz en az 1 iş günü içinde yatırıyorlar.

Eğer iyice geliştiniz 5 lira biriktirdiniz hiç inek falan almadınız kardeşim ben çekmek istiyorum bu parayı derseniz. Para çek sekmesinden istediğiniz miktarı yazıp isteğinizi gönderebilirsiniz. Paranızı ya ininal hesabınıza yada papara hesabınıza gönderiyorlar. (en az 5 tl çekim şartı var)

Ben ilk bu siteye girdiğimde baktım güzel çektim direk 275 lirayı 100000 ÜT hesabıma anında yattı. Bu parayla gidip 1 tane sinirli aldım ve bunu yapalı 1 ay oldu ozaman 13340 Litreyle başladım saatlik üretim şimdi 34000 litre. Bu da günlük 2 lira ediyor. Peki bunu nasıl yaptım? Sürekli ama sürekli ne zaman param şaşkına yetse alıyordum buda 1.5 günde bir oluyordu ve bu bonuslarla daha da kısalıyordu. Bunu sizde yapabilirsiniz isterseniz hemde 0 yatırımla ama unutmayınki ne kadar çok yatırım o kadar çabuk büyüme ve daha fazla kazanç.

Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiziniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Aşşağıda linki verdim benim linkimden üye olursanız çok sevinirim bir zararınız olmaz hem bana da yardım etmiş olursunuz. Üye olduktan sonra email gelcek hesabınızı doğrulamak için. Benim amacım sitenin gelişip bir çok kişiye ulaşması ve sitenin büyümesidir. Teşekkürler...

http://www.utopya.onlin...dol.php?davet=7f5ec847da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.