yemişsin dostum ... büyük ihtimal indirdiğin siteye admine pm at banını kaldırsın seed ederim ayağı yap :D
ben oyunları hep aynı siteden indirdim. ama seed etmemiştim dediğin olabilir. ama farklı sitelerden de aynı hata oluyor. banlanma olunca tamamenmi iptal oluyor biraz açıklarsan iyi olur
torent sitelerindeki mantık bir sitede yayınlanan torent bi kaç siteden çıkabilir aynı parça olarak sen 1 tanesinden ban yersen hepsi gider :) sonuçta belli sunucuda ban yedin o sunucudaki adminlerin birinden isticeksin sonuçta ban kaldırmasını...torent seed etsende ratio vs çok bakarlar :) ip ban yediğin için bir kaç sitede ban yemişsin sen...mesela utorent de trackers sekmesinde hangi torent sitelerini kullanamazsın :D birbirine bağlı olanları öğrenebilirsin...
yani o sekmedeki sitelerden indirim yapamayabilirsin... mantık o ...bi tanesinden ban kaldır sunucudan ban kaldırırsın :D ama ban yediğin siteden kaldırmaya çalış daha çözücü olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_
yani o sekmedeki sitelerden indirim yapamayabilirsin... mantık o ...bi tanesinden ban kaldır sunucudan ban kaldırırsın :D ama ban yediğin siteden kaldırmaya çalış daha çözücü olur.
1:bişey anladıysam arap olayım 2:aynı siteden oyun indiremiyorum film indiriyorum 3:sitenn adınıda vereyim extratorrent (inşalllah banla uğraşırken burdan banlamayız) buna bi çözümmmmmmmmmm
beyler ben bu sorunu çoook yerlerde araştırdım torrent oyunu eskiyse bunu indirmemesi normal yeni güncel tracker lar bulsanız iş bitmiş olur sorunu çözemeyenler varsa söyleye bilir yardımcı olurum tekrardan
bu programı nasıl hızlandırıyorduk resimli anlatım var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme