Şimdi Ara

utorrent izin verilmedi sıkıntı lütfen yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

yemişsin dostum ... büyük ihtimal indirdiğin siteye admine pm at banını kaldırsın seed ederim ayağı yap :D

ben oyunları hep aynı siteden indirdim. ama seed etmemiştim dediğin olabilir. ama farklı sitelerden de aynı hata oluyor. banlanma olunca tamamenmi iptal oluyor biraz açıklarsan iyi olur

• torent sitelerindeki mantık bir sitede yayınlanan torent bi kaç siteden çıkabilir aynı parça olarak sen 1 tanesinden ban yersen hepsi gider :) sonuçta belli sunucuda ban yedin o sunucudaki adminlerin birinden isticeksin sonuçta ban kaldırmasını...torent seed etsende ratio vs çok bakarlar :) ip ban yediğin için bir kaç sitede ban yemişsin sen...mesela utorent de trackers sekmesinde hangi torent sitelerini kullanamazsın :D birbirine bağlı olanları öğrenebilirsin...
  • yani o sekmedeki sitelerden indirim yapamayabilirsin... mantık o ...bi tanesinden ban kaldır sunucudan ban kaldırırsın :D ama ban yediğin siteden kaldırmaya çalış daha çözücü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

yani o sekmedeki sitelerden indirim yapamayabilirsin... mantık o ...bi tanesinden ban kaldır sunucudan ban kaldırırsın :D ama ban yediğin siteden kaldırmaya çalış daha çözücü olur.

1:bişey anladıysam arap olayım
    2:aynı siteden oyun indiremiyorum film indiriyorum
    3:sitenn adınıda vereyim extratorrent (inşalllah banla uğraşırken burdan banlamayız)
    buna bi çözümmmmmmmmmm

• güncellllllllllllll
    güncellllllllllllll
    güncellllllllllllll
    yardımm lütfenn
  • beyler ben bu sorunu çoook yerlerde araştırdım torrent oyunu eskiyse bunu indirmemesi normal yeni güncel tracker lar bulsanız iş bitmiş olur sorunu çözemeyenler varsa söyleye bilir yardımcı olurum tekrardan
  • bu programı nasıl hızlandırıyorduk resimli anlatım var mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.