Şimdi Ara

uv jel kurutulması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung note 8 tabletimin dokunmatik paneli kırıldı, lcd sağlam duruyor. Tüm malzemelere ulaşabildik ama bu uv jeli (Loca) kurutmak için uv ışık fırınları var ama pahalı. alternatif bir yöntem var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Mesela berber-kuaförlerde olan dezenfekte cihazları işe yarar mı?

• yok mu bilen duyan?
  • yardım edecek yok mu millet?
  • Mevsim yaz olsa güneş bile yeter aslında. Fakat muhtemelen o steril etme kabini de yarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel zımbırtılara ihtiyacın yok.Marketlerin kullandığı mor ışık var ya,sahte parayı test etme cihazı işte.Al onu kullan,ultraviyole ışık üretir.
  • E8000 kasa - dokunmatik yapıştırıcısı kullanabilirsiniz. Dokunmatik camlarında olan yapışkan bant pek iyi olmadığı için, kasa kenarlarına bu yapışkandan ince sürüp dokunmatik camı kasaya sabitliyorsunuz. Kenarlardan çıkan yapışkanları da alkollü bezle temizleyin.
    Bu yapıştırıcı çok çabuk kuruyor, ama japon gibi leke bırakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

E8000 kasa - dokunmatik yapıştırıcısı kullanabilirsiniz. Dokunmatik camlarında olan yapışkan bant pek iyi olmadığı için, kasa kenarlarına bu yapışkandan ince sürüp dokunmatik camı kasaya sabitliyorsunuz. Kenarlardan çıkan yapışkanları da alkollü bezle temizleyin.
    Bu yapıştırıcı çok çabuk kuruyor, ama japon gibi leke bırakmıyor.

E8000'i dokunmatik camı kasaya tutturmak için kullancaz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RADYATÖR ONARICI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • basketci_46 B kullanıcısına yanıt
    Ben iPad modellerinin kırılan dokunmatik camlarını iki defa değiştirdim. Dokunmatik ekrandaki yapışkanlı bant tek başına yetmiyor. Kasa kenarlarına da 3M ince bant yapıştırıyorum. Dokunmatik camı kasaya monte edince iyi yapışıyor. Tabletin camının üzerine de eski ansiklopedi bırakıyorum sabaha kadar yapışkan kuruyor. Eğer vücamda atma olursa camı aralayıp tüpteki hızlı kuruyan şeffaf yapışkandan araya biraz sürüp hemen kapatıyorum. Bir daha atma olmuyor. Bu tüp yapışkanı bütün servisler kullanıyor zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.