Bildirim
uv jel kurutulması
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yok mu bilen duyan? -
yardım edecek yok mu millet? -
Mevsim yaz olsa güneş bile yeter aslında. Fakat muhtemelen o steril etme kabini de yarar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel zımbırtılara ihtiyacın yok.Marketlerin kullandığı mor ışık var ya,sahte parayı test etme cihazı işte.Al onu kullan,ultraviyole ışık üretir. -
E8000 kasa - dokunmatik yapıştırıcısı kullanabilirsiniz. Dokunmatik camlarında olan yapışkan bant pek iyi olmadığı için, kasa kenarlarına bu yapışkandan ince sürüp dokunmatik camı kasaya sabitliyorsunuz. Kenarlardan çıkan yapışkanları da alkollü bezle temizleyin.
Bu yapıştırıcı çok çabuk kuruyor, ama japon gibi leke bırakmıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
E8000 kasa - dokunmatik yapıştırıcısı kullanabilirsiniz. Dokunmatik camlarında olan yapışkan bant pek iyi olmadığı için, kasa kenarlarına bu yapışkandan ince sürüp dokunmatik camı kasaya sabitliyorsunuz. Kenarlardan çıkan yapışkanları da alkollü bezle temizleyin.
Bu yapıştırıcı çok çabuk kuruyor, ama japon gibi leke bırakmıyor.
E8000'i dokunmatik camı kasaya tutturmak için kullancaz değil mi? -
Ben iPad modellerinin kırılan dokunmatik camlarını iki defa değiştirdim. Dokunmatik ekrandaki yapışkanlı bant tek başına yetmiyor. Kasa kenarlarına da 3M ince bant yapıştırıyorum. Dokunmatik camı kasaya monte edince iyi yapışıyor. Tabletin camının üzerine de eski ansiklopedi bırakıyorum sabaha kadar yapışkan kuruyor. Eğer vücamda atma olursa camı aralayıp tüpteki hızlı kuruyan şeffaf yapışkandan araya biraz sürüp hemen kapatıyorum. Bir daha atma olmuyor. Bu tüp yapışkanı bütün servisler kullanıyor zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X