Şimdi Ara

uyagrlık savaşı,medeniyet 2,yigitler konseyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygarlık savaşı oynayanlar oynamayanlar hepinizi medeniyet 2deki konseyimize beklerim.konsey adı yigitler konseyi.konsey baronu 1.sayfada
    oyunu bilmeyenler bana özeden msj atsın atlatırım.yada oyuna üyelik alsınlar oyunda beni bulsunlar özelden msj atsınlar.oyunda medeniyet2de nickim clossed
    hepinizi konseye bekliorum(lütfeenn geliinnn)

• konsey baronunun 1. sayfada olduna inanmayan baksın nicki olumcul_vurus.bunada inanmayan konseye gelsin görsün.konseyde konsey içi çeşitli yarışmalar var.geceleri size para gelecek.süper bi konsey
  • siteyi bilmeyen varsa:
    www.uygarliksavasi.com
  • millet nolur gelin konseye ya.ihtiyacımız var
    gggeeeelllliiiinnnn noooollluuurrrrr....
  • güzel post
  • beni konsye alabilirsin adım kobbok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

güzel post
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kendime konsey kurmasaydım gelirdim 70 milyana yakın bütçe yapmışım gerçi banada mesaj göndermişindir ama o zamanlşar konseyin ne işe yaradığını bilmiyordum ama konsey üyeleri birbirine saldıramıyor ben herkese saldırıyorum yeterki 600.000 den fazla olsun bütçesi günde ortalama 30-40 milyonla gidiyorum şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: wtwt24

ben kendime konsey kurmasaydım gelirdim 70 milyana yakın bütçe yapmışım gerçi banada mesaj göndermişindir ama o zamanlşar konseyin ne işe yaradığını bilmiyordum ama konsey üyeleri birbirine saldıramıyor ben herkese saldırıyorum yeterki 600.000 den fazla olsun bütçesi günde ortalama 30-40 milyonla gidiyorum şimdilik

biras ufak at ya..şu anda hiçbi medeniyette 70 milyar bütçesi olan konsey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.