Şimdi Ara

UYARI! JOYMAX HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum arkadaş(spyxx) diyorki hack kolay değil fln
    ben diyorumki zaten öyle ip yi bulup hack yapan az yabancı birinin hacklemesi düşük bir ihtimal,
    kendisi pc korunma yöntemi vermiş arkadaşım üşengeçliğinden bilmesine rahmen antivirus kurmadı ve biri trojan atıp hackledi, spyxxx e göre pc sini korusaymış ama korumadı ne yapabiliriz sonuç olarak benim gözlemim olan istatistik aşağı yukarı doğru çoğu kişi şifresini başkasına verdği için hackleniyor
    ben bir gözlemimi anlattım bu kadar daha da yazmıorum
  • Uzmanlar konuşmuş ama exchange hack diye bir şey yoooktuuuuuuuuuur, Silkroad Online Clientin diğer online oyunlara fark atan bir özelliği modeminizde port açma ihtiyacı duymamasıdır, gönderilen ve alınan her veri client ile server arasında olmaktadır, 2 client arasında veri akışı yoktur, silkroadda açıkların az olması da bu yüzden, modeminizde port açmıyor güvenle exchange vs. yapabilirsiniz.
  • 1.joymax zaten hacklemez banlar
    2. bu dediginiz yöntem exchange ile hack die bişi var o olabilir.Exchange atıp ip ögreniolar.ipden pcnize girip pcnize trojanı sokuolar.Sizdede anti virüs fln varsa algılar ama yoq sa vay haline hacker profesyönel ise çok güçlü trojanlar koyar ve virüs progu anlamaz sizin suçunuz sadece silkroad oynamak olur ve charınız gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

sen iki soluklan, ben sana bi bardak su getireyim

Soguk olsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikearif

BU ARALAR CHARINIZIN PW SİNİ DEĞİSMEYİN JOYMAX HACLENDİ CHARINIZ SOYULUR

• quote:

Orjinalden alıntı: nikearif

BU ARALAR CHARINIZIN PW SİNİ DEĞİSMEYİN JOYMAX HACLENDİ CHARINIZ SOYULUR

1.si yazıyı küçük harfle yaz insan okuyor onları (:
    2.si kantı nerde ? joymax öle kolay kolay hacklenmez bu aralar dedigin ben bu lafları 1 yıldır duyuyorum 1 yıldırmı hackli oO h
    3.sü hacklemek demek bilgilere ulaşmak demektir bizim şifre degiştirmemize niye ihtiyac duysunki
    bence bunlar yeterli donanımsız bilgisayar sahiplerinin başına geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.