Şimdi Ara

UYARI TELEFON ALACAK OLANLAR KESİN BAKSIN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chevanton

İsmi lazım değil onların

G4 mü Note 5 mi hocam
  • quote:

Senin de ne olduğun belli değil valla hocam kusura bakma . Gelmiş M9 ve Z3 compact kullanıyorum diyorsun sonra piyasanın en iyi cihazlarını Samsung yapıyor diyorsun. E sormazlar mı adama böyle düşünüyorsun da neden Samsung kullanmıyorsun . Forumda cep telefonu bölümünde çözemediğim 2-3 kişiden birisin

Adam objektif senin gibi fanboy değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen önce adam ol da dün atacağım dediğin fotoğrafı at. Ne oldu bulamadın mı sağdan soldan eşden dosttan bir M9? Gelmiş burada bana yorum yapıyorsun
  • Yalan yok Samsungu sevmem ama Note 5 olmuş . İkisi arasında Note 5 alırdım daha premium duruyor hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevanton -- 22 Ağustos 2015; 14:02:34 >
  • quote:

Sen önce adam ol da dün atacağım dediğin fotoğrafı at. Ne oldu bulamadın mı sağdan soldan eşden dosttan bir M9? Gelmiş burada bana yorum yapıyorsun

Evet atacaktım ama benimle dalga geçer gibi konuşunca sinirlenip blokladım

• Tabi tabi yersen . Mesajlarımı nasıl görüyorsun blokladıysan? Forumda senin gibi boş bir trol daha görmedim
  • quote:

Tabi tabi yersen . Mesajlarımı nasıl görüyorsun blokladıysan? Forumda senin gibi boş bir trol daha görmedim

Az önce attığın mesajı merak ettiğim için bloğu kaldırdım
    Sanırım beni şikayet ettin
    Mobil cihazlarla ilgili haberlere mesaj atamıyorum. Seninle tartışmaya niyetim yok.

• Normaldir mesaj atamaman eni o kadar çok kişi şikayet etti ki ondan bile haberin yok bu hesabın da banlanacak yakındır gerçi ne yapar eder yeni hesabınla gelirsin trollükte sınır yok.
  • quote:

Normaldir mesaj atamaman eni o kadar çok kişi şikayet etti ki ondan bile haberin yok bu hesabın da banlanacak yakındır gerçi ne yapar eder yeni hesabınla gelirsin trollükte sınır yok.

Ben burda kalıcı değilim zaten. Şu an tatildeyim yaptığım için biraz serbestim. Can sıkıntısından buralarda takılıyorum. Yakında pek boş zamanım olmayacak zaten
    İnsanlarla uğraşmayı çok seviyorsun sanırım. Profile baktım 87 lisin birde

• Yanlışın var gereksiz insanlarla uğraşmayı seviyorum çünkü foruma yararından çok zararın var. Yalan atıyorsun, cihaz kullanıcılarıyla dalga geçiyorsun, cihazlarla dalga geçiyorsun maksadın trollük yapıp kendi egonu tatmin etmek. Senin profilin niye gizli hayırdır bir şey mi saklıyorsun korkun neden?
  • quote:

Yanlışın var gereksiz insanlarla uğraşmayı seviyorum çünkü foruma yararından çok zararın var. Yalan atıyorsun, cihaz kullanıcılarıyla dalga geçiyorsun, cihazlarla dalga geçiyorsun maksadın trollük yapıp kendi egonu tatmin etmek. Senin profilin niye gizli hayırdır bir şey mi saklıyorsun korkun neden?

Evet trollük yaptığım zamanlar oluyor. Forumda onlarca trol var. Bunun sana zararı ne açıklarmısın. Trollük yapmamın nedeni ise zaman geçirmek çünkü bunu yaparken eğleniyorum

• Konu kapansın
  • Trollük yapacaksın konuların içine edeceksin ondan sonra da sana zararı ne diyeceksin? Valla güzel kafan var aferin devam et ama dikkat et benim gibiler bütün foyalarını ortaya çıkarır sonra cevap veremezsin kalırsın öyle
  • quote:

Trollük yapacaksın konuların içine edeceksin ondan sonra da sana zararı ne diyeceksin? Valla güzel kafan var aferin devam et ama dikkat et benim gibiler bütün foyalarını ortaya çıkarır sonra cevap veremezsin kalırsın öyle

Çıkarılacak bir şeyim yok
    Konunun içine ettiğimde yok
    Şikayetçiydi git şikayet et burda bana saldırmaya çalışma
    Buraya 2006 da üye olmuşsun 28 yaşındasın tanımadığın bir insanla dalga geçer gibi konuşup saldırıyorsun
    Senin normalde nasıl biri olduğunu az çok tahmin edebiliyorum Aykut bey

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

quote:

Trollük yapacaksın konuların içine edeceksin ondan sonra da sana zararı ne diyeceksin? Valla güzel kafan var aferin devam et ama dikkat et benim gibiler bütün foyalarını ortaya çıkarır sonra cevap veremezsin kalırsın öyle

Çıkarılacak bir şeyim yok
    Konunun içine ettiğimde yok
    Şikayetçiydi git şikayet et burda bana saldırmaya çalışma
    Buraya 2006 da üye olmuşsun 28 yaşındasın tanımadığın bir insanla dalga geçer gibi konuşup saldırıyorsun
    Senin normalde nasıl biri olduğunu az çok tahmin edebiliyorum Aykut bey

Hımm tamam neyse

• Samsung S6 kullanıyorum gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

quote:

Senin de ne olduğun belli değil valla hocam kusura bakma . Gelmiş M9 ve Z3 compact kullanıyorum diyorsun sonra piyasanın en iyi cihazlarını Samsung yapıyor diyorsun. E sormazlar mı adama böyle düşünüyorsun da neden Samsung kullanmıyorsun . Forumda cep telefonu bölümünde çözemediğim 2-3 kişiden birisin

Adam objektif senin gibi fanboy değil

Saol hocam

• quote:

Normaldir mesaj atamaman eni o kadar çok kişi şikayet etti ki ondan bile haberin yok bu hesabın da banlanacak yakındır gerçi ne yapar eder yeni hesabınla gelirsin trollükte sınır yok.

Hocam olayları kaçırdım mı neler yaşandı yahu

• Edit: yanlış konuya yazmışım.
    Samsung android anlamında, daima pişmanlıktır arkadaşlar. Aklıma geldiğinde bu işi yapmasınlar diye ellerinin kuruması için dua ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 23 Ağustos 2015; 5:08:43 >
  • Çok şeyler yaşandı nasıl kaçırırsın şaşırttın beni
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.