ultraman hayır 20k değildi tradeydi aynı hiç bi değişiklik yoktu... 20k yapabilmesi ya trde yada char aktarması lazım.... Bak orada d sableye Var fissure crunch eklii.... s agron var 83 lwl m dialga var onların hepsi bizim chardaydı bunu grk-brkye sorabilirsin..
M Dialga DH ' de Sadece Sende mi Var da böyle konuşuyorsun ?
yaa abisi pokelerin hepsine o chara aktarmıss bu kanıt sayılamaz mı.... ben ona suç atmıyorum doğruları söylüyorm...
quote:
Orjinalden alıntı: SnowMan188
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
Death_hunter olayından sonra herkes suçunu Death_Hunter'e atıyor .. O yaptı , o etti .. Bahaneniz hazır maşallah.. Ben de herkese küfrediyim ondan sonra Dh hesabımı Death_hunter hackledi diyeyim.. Kanıtınız olmadan konuşuyosunuz ..
DeViL_FoRcE sen değilmiydin daha 2,3 gün önce onla kavga eden şimdi onu koruyormusun.
Ben onu korumuyorum ve Death'a diyeceğimi dedim , ama gerçekleri ortaya çıkarıp kimin ne olduğunun anlaşılmasını istiyorum o kadar ..
tmm bende bunu söylüyorum ama siz inanmaq istemiyorsun death mdir nedir o çaldı pokelerin hepsi hasangunay nickinde..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme