Şimdi Ara

Uyarlanabilir RGB Led'li Logitech G560 Oyun Ses Sistemi İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Levon bey incelemelere özen göstermeye çalışıp emek veriyorsunuz belli ama neyin önemli olup olmadığına şahsi fikrinize göre karar veriyorsunuz galiba. Ben videoyu rgb nin ses senkronunda nasıl çalışıyor onu izlemek için geldim, bu kısımda telif içermeyen bir müzik açmak yerine cod trailler görüntüsü ile silah sesleri dinleterek geçiştirdiniz.

Bir önceki msi mini pc incelemesinde ise, günümüz de hala aşırı önem taşıyan optik ses çıkışının olmayışını söylemeden halı altı yapıp geçtiniz.

Ek olarak burasi cok önemli bence; Iyi niyetle yapıyorsunuz belki ama, emin olun kimse en/boy/uzunluk veya ağırlığı ile meraklarini gidermek için inceleme izlemiyor. Aletin uzunluğu kilosu vs her şeyi zaten kendi internet sitesinde yazıyor. Mezura ile inceleme yapmaya gerek yok. Bu ölçüler ile harcadığınız 40sn yi cihazin yazılımın detaylari nedir ona harcasaniz daha iyi. Bunu sadece siz değil bazı telefon incelemelerinde Erdi bey de yapıyor. Telefonun hacimsel nitelikleri ile o kadar fazla rakama boğuyor ki, emin olun o sırada incelemeyi izleyen kişi o rakamlarin bir tanesi ile bile ilgilenmiyor. Bunun yerine misal telefon pantolonun arka cebinde nasıl duruyor diye pratikte gösterse kullanici için 10 kat daha yararlı. Umarim anlatabilmisimdir
  • 2.000 TL hea ucuzmuş ya

• Levon bey incelemelere özen göstermeye çalışıp emek veriyorsunuz belli ama neyin önemli olup olmadığına şahsi fikrinize göre karar veriyorsunuz galiba. Ben videoyu rgb nin ses senkronunda nasıl çalışıyor onu izlemek için geldim, bu kısımda telif içermeyen bir müzik açmak yerine cod trailler görüntüsü ile silah sesleri dinleterek geçiştirdiniz.

Bir önceki msi mini pc incelemesinde ise, günümüz de hala aşırı önem taşıyan optik ses çıkışının olmayışını söylemeden halı altı yapıp geçtiniz.

Ek olarak burasi cok önemli bence; Iyi niyetle yapıyorsunuz belki ama, emin olun kimse en/boy/uzunluk veya ağırlığı ile meraklarini gidermek için inceleme izlemiyor. Aletin uzunluğu kilosu vs her şeyi zaten kendi internet sitesinde yazıyor. Mezura ile inceleme yapmaya gerek yok. Bu ölçüler ile harcadığınız 40sn yi cihazin yazılımın detaylari nedir ona harcasaniz daha iyi. Bunu sadece siz değil bazı telefon incelemelerinde Erdi bey de yapıyor. Telefonun hacimsel nitelikleri ile o kadar fazla rakama boğuyor ki, emin olun o sırada incelemeyi izleyen kişi o rakamlarin bir tanesi ile bile ilgilenmiyor. Bunun yerine misal telefon pantolonun arka cebinde nasıl duruyor diye pratikte gösterse kullanici için 10 kat daha yararlı. Umarim anlatabilmisimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 22 Eylül 2018; 20:47:37 >

• bunun tv versiyonu var mı ?

• Hoparlörde en çok aranan özellik RGB LED zaten. RGB'li kulaklık askısından sonra cıvkı çıktı.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    Güzel eleştiri yapmışsınız.
  • ses kalitesi yerine rgb led dinleyin ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok lazımdı gerçekten..

• rgb tamamen kapitalizmin oyunu

sırf rgb var diye bunu alan olur mu, z906 veya z623 dururken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rgb ledleri kendim döşüyorum kalan parayı kendime harcıyorum

• oo Levoncum DH ye transfer hayilisi olsun Hacim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Levon bey incelemelere özen göstermeye çalışıp emek veriyorsunuz belli ama neyin önemli olup olmadığına şahsi fikrinize göre karar veriyorsunuz galiba. Ben videoyu rgb nin ses senkronunda nasıl çalışıyor onu izlemek için geldim, bu kısımda telif içermeyen bir müzik açmak yerine cod trailler görüntüsü ile silah sesleri dinleterek geçiştirdiniz.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim dostum.

RGB ses senkronunda bu videolar youtube kısmına eklendiği için telifli müzikler kullanmamaya özen gösteriyorum zaten. YouTube kısmı biliyorsunuz çok sıkıntılı özellikle türk kanallarının gözünün yaşına bile bakmıyorlar malesef :( Ama videoda evet dediğin gibi Cod'un sesleri üzerine gösterdim.

Fakat o hoparlörün özelliği uyarlanabilir rgb özelliği. Bu sebeple müzikteki yanıp sönme yerine uyarlanabilir ledine daha çok değinmeyi tercih ettim.

Sonrasında en boy oranına gelince kalkıp masa üstü pc nin enini boyunu ölçecek değilim :) Ama mini pc ve laptop gibi cihazlarda bazıları önem veriyor açıkçası. Mesela laptopta bir arkadaşımız kalınlığa falan değinmedi diye kalkıp niye değinmedin yok çerçeve kalınlığını söylemedin diye yazanlarda oluyor.
    Bizler iki arada bir derede kalıyoruz cidden. İnsanları sıkmadan kısa süre içinde hepsini yapmaya özen gösteriyorum.

Ben daha telefon incelemesi yapmadım açıkçası ama emin ol sadece telefon değil diğer incelemelerde de bu güzel eleştirilerinizi kaile alıp daha az veya daha hızlı değinip hızlı geçişle sonlandırıp daha önemli detayları uzatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

oo Levoncum DH ye transfer hayilisi olsun Hacim :)
    OOOOOoooo merhaba dostum benim :)
    Aynen ama kendi kanalım da devam ediyor. DH'de sadece extra ürün inceleme yapıyorum.

Benim hesap patlamıştı biliyorsun o furyada. Sağolsunlar hesabımı geride verdiler.
  • Phlips ambilight hue destekli tv almayıpta samsung aldığım için pişmanım . Biraz araştırın gorsel şovu işte orda gorun bu işin patenti philipste

• konsol ile baglandiginda rgb destegi sunar mı?

• 2000 tl ye gider orta halli amfi yaparım 2+1 de neyin nesi. iki tane led koyunca herşeyin fiyatını göklere çıkarıyor adiler. Kahrolsun Led lobisi :D :D

• düş_man kullanıcısına yanıt
    Yazılım şart diye biliyorum konsolda denemedim ben. Fakat üzerindeki g tuşu ile led senkronu değiştirilebbiliyor. Zaten 5 farklı efekt var. Üstteki tuş ile ayarlayıp geçebiliyor olması lazım. Ama yinede emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moslevon

Yazılım şart diye biliyorum konsolda denemedim ben. Fakat üzerindeki g tuşu ile led senkronu değiştirilebbiliyor. Zaten 5 farklı efekt var. Üstteki tuş ile ayarlayıp geçebiliyor olması lazım. Ama yinede emin değilim.
    Renk geçişlerinden çok, ekran renkleri ile senkronizasyonun olup olmamasi, sanırsam sizinde dediğiniz gibi yazılımdan kaynaklanan birşey olduğu için konsolda oyun oynarken oyundaki renkler ile senkronizasyon desteği olmayacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.