valla philispin 42PFL7962 modelini aldim bimeksden yanindada bir tane wii hediye idi güzel fiyata aldim 3.100 simdi kablolu tv var die yayinlarda bisi anlayamiorum bana hd yayinla serverda ypabiliecegim dreambox 800 serisini almam lazim herhalde...
Arkadaşım hayırlı olsun. Güzel bir lcd almışsın.Sana dreambox 800 HD lazım kesinlikle. Zaten ilk mesajından bu cihazın hakkını verebileceğini düşünüyorum. ( Teknik bilgi açısından ) Bu cihazın DVI çıkışı var. TV ye DVI-HDMI bağlıyorsun. Konusunda en profesyonel Kathrein 910 ile budur. Dream Türkiyede daha tutulan , bilinen markadır. Yazılım desteği de daha iyiydi şimdiye kadar. Şimdiden hayırlı olsun.
evet bende aynen ogle dedım degıl mı hcam se tatılın yap gel bakalım :)
SEOUL al yeter kendisi güncelleniyor şifresiz izlettiriyormuş ATV EURO 2008 maçları şifresiz izliyorlarmış
dostum arkdas ne alacagına karar verdı FU NBOX alıp farkı gorecek :) yınede onerın ıcı nsagol...
Tatil bittikten sonra bütçeme göre bakıcam artık.. Başlığı açan arkadaş yeterince faydalandı mı bilmiyorum ama ben kendi adıma güzel şeyler öğrendim. Teşekkürler
az da olsa yardımcı olduysak ne mutlu bıze.. ııyı tatıler benım yerımede gir denize.. ben bu sene bıraz zor gırerım:)
Merhaba yaklasik 6 aydir durmadan HD receiver karsilastirmasi yapan biri olarak bende nacizane goruslerimi belirteyim.
1.) HD receiver alarak goruntude cok belirgin bir iyilestirme beklemek yanlis olur mevcut goruntunuzu %10 ile %30 arasi gelistirirseniz bu iyi bir orandir.
2.) HD receiver lar da gercekten upscaler ozelligi olup olmadigina iyi arastirin bu ne ise yarar derseniz zaten goruntuyu gelistiren bu ozelliktir mevcut receiverinizdan Full Hd tv nize gelen yayin 576p yi HD receiver Up Scaler ozelligi sayesinde 720p ye yukselterek goruntunun daha kaliteli olmasini saglar.
3.) HD receiver aldiginiz zaman baglantinizinda HDMI olmasi avantaj olacaktir. Receiver cikisinida 720p ayarlamaniz gerekecek.
4.) Gerek Receiver bolumunde gerekse Tv bolumunde Dreambox larin ve Nextlerin SD yayinlarda iyi olmadigina gorusler cok yer almistir. Bu konudada dikkatli olun. Kathrein bu konuda biraz daha iyi gorunuyor
5.) Isterseniz almadan once asagidaki linklede de bir goz atin en azindan normal bir receiver ve HD receiver in SD yayindaki farkini gorursunuz. Sonra demedi demeyin ve hayal kirikligi yasamayin.