Şimdi Ara

UYDU ALICILARINDA Kİ ETHERNET GİRİŞİ NE İŞE YARAR ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

1-ip tv ne demek ? Server ne demek ?

2-Her hangibir abonelik üyelik istemiyorum.

3-İlk alırken ücreti ödeyeyim. Bir kere montaj olsun ömür boyu gitsin. Üyelik, abonelik olmasın.

4-Güncelleme olmasın. Mesela bazı mağazalar ATLANTA yı , DREAMBOX satmıyor. Yasal değil diyorlar. Örnek Media Markt , Teknosa.. Bimex .... satmıyor . Elemanları yasal değil diyor . Neden değil ?

Neden yasal değil ?

5-Linux tabanlı, ccam lı, aboneliği olmayan , bizi uğraştırmayacak, 3 D FULL HD panasonic plazmaya uyumlu bir uydu alıcısı istiyorum o kadar ? Fiyat 250-TL yi geçmesin.

Bilgisi olan herkes sorularımı cevaplayabilir.

Hangi uyduyu tavsiye edersiniz arkadaşlar ?

1- soru cevaplanmış zaten.

3- Ömür boyu abonelik diye bişey yok, ömrün bile bir aboneliği var.

4-O yasal değil diyenleri zaten o mağazalar yalan söylesin diye işe alıyorlar. Çünkü satış elemanları pazarlamacı sıfatına giriyor ve pazarlamacılar genelde çenesi düşük,
    yalancı olurlar, teknoloji bilgileri sıfırdır.

5-Ccam li, aboneliği olmayan, uğraştırmayan full hd bulursan bana da haber ver! hem bedava hem traşlanmış olacak haa?

Alıntıları Göster
    5-Ccam li, aboneliği olmayan, uğraştırmayan full hd bulursan bana da haber ver! hem bedava hem traşlanmış olacak haa?

Kelimeleriniz çok argo. Özellikle 5- nolu cevapta ne demeye getirdiniz ? Bedava olsun demedik. Baştan uydunun parasını verelim peşin olarak, bir daha da uğraştırmasın , üyelik abonelik olmasın dedik heralde.
    Ne traşı ? Yalancı mı demeye mi getirdin ? Terbiyesiz bir manada mı kullandın bilmiyorum ama kullanılan kelimeler kişiyi özetler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Kelimeleriniz çok argo. Özellikle 5- nolu cevapta ne demeye getirdiniz ? Bedava olsun demedik. Baştan uydunun parasını verelim peşin olarak, bir daha da uğraştırmasın , üyelik abonelik olmasın dedik heralde.
    Ne traşı ? Yalancı mı demeye mi getirdin ? Terbiyesiz bir manada mı kullandın bilmiyorum ama kullanılan kelimeler kişiyi özetler !

Espri yaptım, altından derin anlamlar çıkarmayın.

Ömür boyu abonelik diye bir şey yok.. Yani cihazı satın alacaksın ve bir kere para ödeyip ömür boyu kullanacaksın, hiç böyle bir şey olabilir mi?

Farklı yöntemler;

Bir - DT veya DS gibi paralı platformlar abone olunur, aboneliğiniz süresince para ödemeye devam edersiniz.

İki - Ccam li bir uydu cihaz ve server satın alıp şifreli yayınlara bakarsınız ve server süresi dolduğunda yine para ödemek süretiyle aboneliğinizi uzatırsınız.

Üç - Pc nizden hafta sonları malum sitelerden hiç para ödemeden maçları takip edersiniz.

Dört - İp tv destekleyen bir uydu cihazı satın alır, iligili yayını iptv üzerinden izlettiren kişileri bulup parasını ödeyip öyle izlersiniz.

Sonuç;
    Birinci seçenek paranız olduğu sürece garanti bir yöntemdir,

Diğer seçenekler de elinide ne zaman patlayacağı belli olmaz.

Tüm seçeneklerin ortak yönü; Eninde sonun da sinir katsayınızı artırırlar.

Yukarıda ki şekilde görüldüğü gibi bedava ve kolay hiç bir şey yok. en azından bizim gezegen de durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 21 Mart 2013; 19:59:07 >
  • Tamam bu işte. Şimdi anladım. Teknoloji cahiliyim ne yapayım :(
  • Arkadaşlar ,
    Ekran içinde ekran PIP özelliği deniyormuş. Bunu sağlayan hangi uydu alıcıları var ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.