Merhaba geçen gün next 18500+d-smart 1 yıl hd aile paketi 439 tl ye aldım ilk uycu hiç açılmadı değiştirdim ikincisi abuk sabuk çalıştı gerçi bütün özellikleri çalışıyordu ama menü her açılışta değişik oluyordu. Bi de güncelleme yaptım versiyonu daha da düştü zaten açık kutuydu tamirat gördüğünü düşünerek iade ettim. şimdi goldmasterin 1090 modelini almayı düşünüyorum netsiparişte 700 tl. ama D-smart yok modülü ve üyeliği ayrı alacağım. nette özelliklerini ararken emu keyler icmial tv şifre çözme vb. şeyler okudum Hatta http://www.uydumarket.net/index.php?do=catalog/product&pid=24159 adresinde aynen şçyle yazıyor: BURADA ki CCcam Serverlerimizden Yararlanarak Tüm Şifreli Yayınları İzleyebilirsiniz.Bunun İçin Tek Lazım Olan İnternet Bağlantınızın Olmasıdır.Cihaz Size Hazır Kurulu ve Ayarlı Olarak Gönderilir.Size Sadece Fişi Takmak Kalır. bu doğrumudur. d-smart cözermi Çözerse ben netsiparişten daha ucuza alıp bu işi kendim yapabilirmiyim. yaparsam sonra çok uğraşırmıyım stabil olur mu .. Teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme