Şimdi Ara

uydu alıcısı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben 82 ekran hd ready samsung lcd aldım şu sıralar media markta olan indirimli ürün ben şunu sormak istiyorum. duyduğuma göre eurosport euro 2008 maçlarını hd yayınlarıyla verecekmiş şimdi bizim bu görüntüden yararlanabilmemiz için hd uydu alıcısımı almamız gerekecek yoksa normal bir uydu alıcısıyla bu yayından yararlanabilirmiyiz veya eskiye göre daha iyi kalitede yayını alabilirmiyiz. bir sorum daha var eurosport dıjıturk ve d smarta var uydu alıcısı alıcam acaba bu yüzden d smartmı alsam yoksa önerebileceğiniz düşük bütçeli birşey varmı.teşekkürler şimdiden

• Eurosportun hd yayınlarını ancak hd reacever ve de hd uymlu bir tv ile izleyebilirsiniz.Digitürkteki hd yayınları izleyebilmeniz için Digitürk + ya üye olmanız gerekir.D Smarttaki hd yayınlar için de D Smartın henüz çıkmamış olan D Smart uyumlu hd reaceverını almanız gerekir. Normal hd reacever ile şifresiz yayın yapan hd yayınları izleyebilirsiniz.O da astra ve eutelsat W2 uydusunda vardı yanlış hatırlamıyorsam.Hotbirtde yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 16 Mayıs 2008; 16:50:22 >
  • ben bıraz acamiyimde bir soru daha sorucam. benim aldığım tv hd ready cozunurluk 1368*760 mı öle bişi hatırladığım kadarıyla ben hd uyumlu reaceveri alırsam hd kalitesinde izleyebilirmiyim yoksa full hd mi almalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sandikci53

ben bıraz acamiyimde bir soru daha sorucam. benim aldığım tv hd ready cozunurluk 1368*760 mı öle bişi hatırladığım kadarıyla ben hd uyumlu reaceveri alırsam hd kalitesinde izleyebilirmiyim yoksa full hd mi almalıyım

hd reciver alırsan 1368*760 çözünürlükle seyredersin hd yayınını full hd tv ilede 1920*760 kaliteyle seyredersin.ikisindede hd seyredebilirsin ancak biraz görüntüde kalite farkı olur okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: abu34

quote:

Orjinalden alıntı: sandikci53

ben bıraz acamiyimde bir soru daha sorucam. benim aldığım tv hd ready cozunurluk 1368*760 mı öle bişi hatırladığım kadarıyla ben hd uyumlu reaceveri alırsam hd kalitesinde izleyebilirmiyim yoksa full hd mi almalıyım

hd reciver alırsan 1368*760 çözünürlükle seyredersin hd yayınını full hd tv ilede 1920*760 kaliteyle seyredersin.ikisindede hd seyredebilirsin ancak biraz görüntüde kalite farkı olur okadar

dunyada sanırım japonyada bir kanal haric full hd band genişligi olan ve yayın yapan bir kanal yok..o yuzden mevcut yayınlar ortalama 1280x720p cozunurlugunde verilir..hd kanalları izleyebilmek icin su anda hd ready tv yeterlidir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydu alıcısı yardım HT1200SE
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.