Şimdi Ara

uydu alıcısı görüntüsünü karşı duvardaki projektöre ya da android boxa wireless nasıl gönderirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

salonun bir duvarında apartmandaki ortak çanaktan gelen kablo mevcut (uydu alıcısı henüz almadım). karşı duvarda ise elektronik tüm düzenek bir arada bulunuyor. Acer P1303 projektör, ve bu projektöre bağlı olan MX III android box var. ayrıca bu ikisine çok yakın duran TPlink W8980 wireless router. marka ve modelleri özellikle veriyorum ki belki daha kolay yardımcı olabilirsiniz. evde televizyon yok ve duvardan çıkan uydu kablosu projektör görüntüsünü yansıttığım duvarda olduğu için TV seyredemiyorum. digiturk play uzerınden TV seyrediyordum ancak bu üç kağıtçılar 3 ayda bir zam yapıp kanal sayısını azaltmaya başlayınca pes ettim. evde bedava uydu yayını var ben salak gibi digiturkun dandık yayınına para veriyorum

Sorum şu, nasıl bir uydu alıcı alsam teee öteki duvardan çıkan uydu yayınını tee beriki duvardaki projektöre ya da android boxa kabloluz aktarabilirim ?

Çok teşekkürler,

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariocoense -- 30 Ağustos 2016; 21:05:51 >

• ne bileyim böyle bir dongle olur bir şey olur, android boxa takarım ya da projektöre takarım vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: mariocoense

ne bileyim böyle bir dongle olur bir şey olur, android boxa takarım ya da projektöre takarım vs vs

Selamunaleykum

Su tarz cihazları bir araştırın . Sağlıcakla...

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_235030.html?wid=21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer P1303W Projectorde kablosuz görüntü alma özelliği varmı onu araştır eğer varsa android özellikli k2 plus uydu alıcı işini görebilir (aliexpresde 50-60 usd)

yada ,k2plus ile sendeki mx3 arasında da kablosuz bağlantı kurabilirsin belki.

En iyisi çek bi uydu kablosu al 50 tl mini uydu hd alıcı bağla projektöre olsun bitsin mis gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.