Şimdi Ara

UYDU ALICISI ÖNERİNİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Size verilen bazı cihazların görüntüsü berbat haberiniz olsun (görüntü işi zevk işi bana server lazım derseniz siz bilirsiniz)

gigablue
    atlanta 5000 - 9000
    dm genel olarak görüntü iyi değil, görmeden sakın almayınız.
  • mat 35

gerıye marka kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

mat 35

gerıye marka kalmadı

Vallahi albani hoca diyor bu uydu işini ikiye ayırmak lazım bana görüntü değil oyun oynayacak cihaz lazım serv.... ile ugraşmak lazım onu alacagım buraya koyacagım kanal taşırken kanser olacagım bukete isim verirken bilgisayara ihtiyacım olacak diyenlere linuxlu cihaz öneririm.
    Bana uymaz ben bu ser... işlerini bıraktım 27 tl digi alıyorum HD full
    Görüntü için alacaklarda başka katagoride değerlendirmek lazım herkesin zevki farklı, bana kimse katılmak zorunda değil. Bana görüntü lazım onun için birazda digici olalım, forumda yandım ettim çıkamadım diyenlere inanmıyorum ben digiye onlarca defa üye oldum bir kere bile sorun yaşamadım, sadece servislik durum vardı ama hata kendilerinde idi eve gelen adam 20 tl isteyince merkeze şikayet ettim bedava yaptılar.

• quote:

mat 35

gerıye marka kalmadı

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

mat 35

gerıye marka kalmadı

Vallahi albani hoca diyor bu uydu işini ikiye ayırmak lazım bana görüntü değil oyun oynayacak cihaz lazım serv.... ile ugraşmak lazım onu alacagım buraya koyacagım kanal taşırken kanser olacagım bukete isim verirken bilgisayara ihtiyacım olacak diyenlere linuxlu cihaz öneririm.
    Görüntü için alacaklarda başka katagoride değerlendirmek lazım herkesin zevki farklı, bana kimse katılmak zorunda değil. Bana görüntü lazım onun için birazda digici olalım, forumda yandım ettim çıkamadım diyenlere inanmıyorum ben digiye onlarca defa üye oldum bir kere bile sorun yaşamadım, sadece servislik durum vardı ama hata kendilerinde idi eve gelen adam 20 tl isteyince merkeze şikayet ettim bedava yaptılar.

hocam beni dogru anlamışsın server işi ile ugraşmayacağım d-smartı takıp iyi birgörünü istiyorum anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellx -- 5 Mart 2012; 19:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellx

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

mat 35

gerıye marka kalmadı

hocam beni dogru anlamışsın server işi ile ugraşmayacağım d-smartı takıp iyi birgörünü istiyorum anlayacağın.

Aman hocam son 1,5 aydır eve girmeyen cihaz kalmadı 350 tl tutda 1600 tl olana kadar (bir kısmını aldım, bir kısmını arkadaşlardan aldım denemek için) bana uymaz, tvmi izleyeceğim (oda ayda - yılda bir) kanser olamam, ver parayı paşa paşa izle (alana uğraşana saygım var) benim bin derdim var evde yayılıp tv belki bakacagım diye 1600 tl verip evdeki cihazları sinirden kıramam, seninle bana digi yada dsmart uyar.

• Bende silvermax var istersen sana onu satabilirim. Yada git uydu fuarindan atlanta hd box al kafan rahat etsin derim.

http://www.sanalpazar.com/Hd-Uydu-Alici-Silvermax-12800-+hdmi-Kablo-Hediye+kanal__isp2844609
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.