Şimdi Ara

uydu kanalları bulamama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar yaklaşık 2 hafta önce avermedia satellite hybrid dvb-s tv kartını aldık taktık makinaya..bizim binada merkezi uydu sistemi var..dvb dream 1.4i programını kullanıyorum..ama ne hikmetse
    5-6 kanal dışında hiçbir şey bulmuyor..defalarca forumları dolaşmama, söylenen ayarları yapmama, kanal ve diğer eklentileri yüklememe rağmen sonuç değişmedi.
    bir arkadaşım acaba yukardaki swich aldığın tv kartıyla uyumlumu diye bir soru sordu ve kafalar iyice karıştı..:)..ne yapabilirim..bilenler bir akıl versin..tşk ederim..

• selamlar sorun muhtemelen disecq'de averin kartları disecq seçiyor.
  • hocam tşk ederim cevabın için..aver diseq seçiyorsa..ne yapacaz?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenapyus

hocam tşk ederim cevabın için..aver diseq seçiyorsa..ne yapacaz?..

en yakın uydu işi yapan bir yere gidip vaziyeti anlatarak gerekiyorsa diseq değişimi ile durumu kurtarmış olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 7 Şubat 2011; 2:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenapyus
    hocam tşk ederim cevabın için..aver diseq seçiyorsa..ne yapacaz?..

Goldmaster-next gibi marka switch almanız lazım.bu kartlarda 1.uydudan sonrasını görmeme gibi bir problem var.iyi günler
  • Klon dreambox 500 S kullanıyorum. Aynı sorun geçen sene karşıma çıktı. Merkezi sistem hangi yerde denediysem arkadaşın dediği gibi bi kaç kanal dışında hiç birşeyi görmedi. Sitelerden diseq almam gerektiği hakkında yorumlar okudum. Centuari adında Çek bir firmanın ürettiği diseq aldım karaköyden, çok tavsiye ediliyordu. Ama nafile. Şimdi yeni bir binaya taşınıyoruz, aynı sorun yine karşıma çıkacak. Binaya ek bir uydu konmasına müsade edilmiyor. Bunun hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.