öncelikle bilfiğim kadarıyla türkiyede günce 3 çeşit platform var 1) D smart 2) dıgıtürk 3) teledünya
Ben D smartı anlatayım kendim kullanıyorum sizde kullananlar varsa teledünya veya diğitürkü anlatırsanız sevinirm
D smart
D smart kanalları
2 moviesmart ( bu kanalda günce filmler verilmio normal derecedeki filmler arada çok beğendiklerim oluo esaretin bedeli, vs filmler) 3 - Movies 24 (movies 24 gibi ama farklı filmler) 4 - Comedy Smart ( alt yazıdır . süper comedy dizileri var 20 dizi varsa en az 15ini bğenirsiniz thats 70 show scrubs,) 5 - Sinema TV 6 - Sinema TV 2 7 - Sinema TV Aile 8 - FX 9- sinema tv hd 10 - Pembe Smart 11 - Beyazperde 12 - D YeşilÇam 13 - D Max 14 - INVESTIGATION DISCOVERY 15 - Dıscovery Channel 16 - Anımal Planet 17 - Discovery World 18 - Discovery Science 19 - Discovery Travel&Living 20 - Da Vinci Learning 40- FutbolSmart-Footschool 41 - D Spor 42 - Euro Futbol 43 - FB TV 45 - NTV Spor 46 - T.A.Y. TV 47 - Eurosport 48 - ESPN Classic 49 - ESPN AMERICA 50 - Cartoon Network 51 - D Çocuk 52 - Nickelodeon 53 - KidsCo 54 - Luli TV 55 - Dog TV 99 - D-Shopping 100 - Loca Portal 99 - D-Shopping 100 - Loca Portal 101 - Loca 1 102 - Loca 2 111 - KanalD HD 112 - HDTV-SMART 113 - Discovery HD 114 - Eurosport HD 115 - Animal Planet HD 116 - Sinema TV HD 117 - Sinema TV 2 HD 120 - Passion TV 121 - Yeşilçam XXX 122 - Marc Dorcel 123 - SOFT 124 - Fantasy 129 - TRT Turizm ve Belgesel( tam emin değilim )
bunların hepsi d smart özel kanallar full hd+ spor paketi
Dizi açısından deiğerlendirelim
comedy smart D max pembesmart
dizi açısından comedy smart benim için harika 1 kanal mükemmel amerikan esprileri süper güldüren diziler var D max eski türk dizileri gösterio pembesmartta bayanların izliceği yabancı aşk filmleri türkçe comedy smart sevidğim diziler thats 70 show, scrubs,In Case Of Emergency,Comedy Trap dmax en son babalar duyar,kavak yelleri,kapıları açmak,fedai pembesmart boş:D
Film açısından değerlendirelim
moviesmart mavie24 sinema tv sinematv 2 sinema tv aile d yeşilçam beyazperde
sinema kanalları olarak gayet iyi ayrıca d yeşilçam ve pembe smart eski türk filmleri gösteriolar cilalı iboya kadar :D
belgesel açısından değerlendirelim burda çok konuşabilrim d
INVESTIGATION DISCOVERY Dıscovery Channel Anımal Planet Discovery World Discovery Science Discovery Travel&Living Da Vinci Learning
belgesel severler ekran başına diyorum süper kanallar sadece belgesel değil içerdiği bazı şeyler 1 mühandislik harikaları 2 hayalet hikayleri 3 teşhis bilinmiyor 4 brainiac 5 akıl almaz hikayem 6 inanılmaz kurtuluş 7 yaban yakınlaşmalar 8 timsah avcısı 9balina savaşları 10 yedi ölümcül darbe 11 anakondanın peşine 12 nasanın en büyük amaçları 13 mega dünya 14 uzay öncüsü 15 geleceğin silahları 16yaşlanma sanatı 17 nova gündem bilimi
belgeselleride süperler hayvanlar teknoloji, deneyler, ruhlar çok süperler. eğer belgesel teknoloji gariplikler istiosanız bunlar süper gelir
spor açısından değrlendirelim
D Spor Euro Futbol FB TV NTV Spor T.A.Y. TV Eurosport ESPN Classic ESPN AMERicA UEFA MAÇLARINI GÖSTERİO VE ESKİ DEV TAKIMLARIN MAÇLARINI BİDE İDDAA PROGRAMLARI VAR BOL BOL
UEFA MAÇLARI HARİÇ PEK GÜZEL DEĞİL ŞAHSEN SPOR KANALLARINA PEK TAKILMIOM
YARDIM EDEBİLMİŞSEM NE MUTLU BANA
AMA ŞUNUDA SÖLİM EĞER BELGESEL İSTİOSANIZ, DİĞİTÜRK İLE TELEDÜNYA BİRLEŞSE BİLE D SMARTI TUTMAZ
YARDIM EDEBİLMİŞSEM NE MUTLU BANA
bu belgesel kanallar ücretsizmi arkadaş eline sağlık çok güzel bilgi vermişiniz.ücretli ücretsiz diye ayırsaydınız
aile paketinde bütün belgesel kanalları mevcut sadece +18 kanallar ve spor kanalları yok aylık 18 tl yıllık 200 tlye gelior.
Eline saglik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme