Şimdi Ara

uydu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben uydudan fazla anlamam, bilenlere danışayım dedim.

nasıl bi reciever tavsiye edersiniz, modül, kart girişi illa ki gerekli mi, yeni şifreleri her dakka internetten mi bulmam gerekiyor, yani kendisi yenilenen şifre ve frekansları bulan bi reicever varmı.avrupadaki kanallarda da sorun çıkarmayacak birşey arıyorum.
    reciever a 200-220 max fiyat verebilirim.uydudan hdd e kayıt o kadar önemli değil ama bu fiyata öyle bi cihaz varsa da önerilerinizi bekliyorum
    buradaki birçok konuyu okudum.genel olarak dreambox tavsiyeleri gelmiş.benim fiyata yakın 500s modeli var sanırım.bu alet beklentilerimi karşılarmı?bir de next cx2000 için de bikaç iyi yorum gördüm.2 si iyi gibime geliyo.
    her türlü bilginizi, tavsiyenizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degno -- 19 Mayıs 2008; 2:18:22 >

• 280 ytl ye o dediklerini atlanta funbox yapıyor şu an ama sonra ne olur bilemem...
  • arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum, tek cevap gelmiş ona da teşekkürler...
  • arkadaşım internet bağlantın varsa evinde dream 500 veya muadili bi cihaz öneririm.tabi bu cihaz tak kullan cihaz da değil biraz öğrenene kadar sabır ve vakit ister ama öğrendikten sonrada bu cihazı iyiki almışım dersin.
  • paran varsa dreambox hd uyumlu al yoksa next den saşma sifreye gelince avrupa kanallarda kart paylaşımı diye bir olay varmış diyorlar forumlardan okudugum kadari ile ben denemedim sana iki site adresi veryim orda daha çok bilgi var:
    1-turkeyforum.com/satforum/
    2-mach1digital.com

bende bu sitelerden ögrendim herşeyi tavsiye ederim
    donanım haber forumları uydu recevir konusunda bir az bilgiye sahip (umarım kızmazlar bana)
  • teşekkürler arkadaşlar sanırım kararımı verdim.evdekilerin komplike cihazları kullanabileceğini pek sanmıyorum, bu sebeple Dreambox tan vazgeçtim.onun yerine Next YE-2000cx gibi birşey almayı düşünüyorum.forumlarda onun karmaşık olduğu hakkında bi yazı göremedim,umarım basittir.normal bir uydu alıcısı kullanmadan da direk linux tabanlı bir reciever almasam daha iyi olur sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: degno

arkadaşlar ben uydudan fazla anlamam, bilenlere danışayım dedim.

nasıl bi reciever tavsiye edersiniz, modül, kart girişi illa ki gerekli mi, yeni şifreleri her dakka internetten mi bulmam gerekiyor, yani kendisi yenilenen şifre ve frekansları bulan bi reicever varmı.avrupadaki kanallarda da sorun çıkarmayacak birşey arıyorum.
    reciever a 200-220 max fiyat verebilirim.uydudan hdd e kayıt o kadar önemli değil ama bu fiyata öyle bi cihaz varsa da önerilerinizi bekliyorum
    buradaki birçok konuyu okudum.genel olarak dreambox tavsiyeleri gelmiş.benim fiyata yakın 500s modeli var sanırım.bu alet beklentilerimi karşılarmı?bir de next cx2000 için de bikaç iyi yorum gördüm.2 si iyi gibime geliyo.

NEXT e vereceğin para boş verilen para alacaksan dreambox 500 s al pişman olursan bana sat :D

• quote:

teşekkürler arkadaşlar sanırım kararımı verdim.evdekilerin komplike cihazları kullanabileceğini pek sanmıyorum, bu sebeple Dreambox tan vazgeçtim.onun yerine Next YE-2000cx gibi birşey almayı düşünüyorum.forumlarda onun karmaşık olduğu hakkında bi yazı göremedim,umarım basittir.normal bir uydu alıcısı kullanmadan da direk linux tabanlı bir reciever almasam daha iyi olur sanırım.

Evdekilerin dreambox cihazı kullanımlarında herhangi bir sorun olmaz.Ekstraları yapmak istediklerinde sorun olabilir sadece

• next den de dreambox dan da daha uygun senın ıcınhttp://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=336 cııhazda bır tane modul gomulu her turlukartı okuyabılıyor
    vıa
    seca
    dıgıturk baska da bırsey olmaz zaten kanal guncellemesını key guncellemesını herseyı kendısı yapabılıyor yanı gelen kanalı yuklemek ıcınde keyı yuklemek ıcınde zahmet cekmıyorsun dahada bırsey olmaz zaten ugrasmıyayım dersen olay budur

quote:

arkadaşlar ben uydudan fazla anlamam, bilenlere danışayım dedim.

• Hocam şu karabalikelektronik sadece havale imkanıyla çalışıyo zannedersem. Taksit yapma imkanı hiç yokmudur? Ben bu dreambox klon uydu alıcı almak istiyorum.
    Fakat Bu aralar moda oldu gemini 4,31 yüklenince cihazın flash ı uçuyomuş zannedersem. Fakat bazı klon dreambox uydu alıcıları orjinal mac adresine sahipmiş ve böylece gemini 4,31 yüklendiğinde hiç bi problem olmuyomuş. Karablikelektorniğin sattığı dreambox da orjinal mac adresine sahipmidir? Birde çok uzun zamandan beri dreambox500s piyasada. Sizin tahminlerinize göre bu dreambox500s ne zaman tarih olur ve kullanılabilirliği yitirilir? Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.
  • klon makınelrde 420 ye kadar sorunsuz olarak calısıyor daha snorasınada gerek yok ımage de zaten kımseye bırseyde vermedıler ama heerkez ne anlıyors 431 ee kadar cıktı anlamasızdı bende kımse anlamadı bunun yararlı olmadıgına !!!
    430 max ımage cıktıgında hıc bır fark yoktu mılletı alıstırdı gemını yazılım vermeye ama anlamsız ca yuklenen yazılımlardan mılletın flası yandı !!!

klon cıhazlarda sorun yok eger server da kullanıyorsanız !!! kesınlıkle ve kesınlıkle ımage ye gerek yokkı + hıc bırsey alınmıyor neden yuklenıyor hıc anlamadım !

kredı kartı satısı sadece yerlerınde var bunu bılıyorum dıger satısları fıyatların yuzunden eft-havale ıle oluyorr..

klon olan hıc bır cıhazda farklı yalanlar dahılınde MAC adresı fılan olmaz onu soyleyen adamdan da uzak olun arkadaslar.

klon da olsa cıhazınız normal sekılde kullanın cıhazı sadece somurun kendınızı rısk etmeden kullanın tavsıyemdır

quote:

Orjinalden alıntı: svs

Hocam şu karabalikelektronik sadece havale imkanıyla çalışıyo zannedersem. Taksit yapma imkanı hiç yokmudur? Ben bu dreambox klon uydu alıcı almak istiyorum.
    Fakat Bu aralar moda oldu gemini 4,31 yüklenince cihazın flash ı uçuyomuş zannedersem. Fakat bazı klon dreambox uydu alıcıları orjinal mac adresine sahipmiş ve böylece gemini 4,31 yüklendiğinde hiç bi problem olmuyomuş. Karablikelektorniğin sattığı dreambox da orjinal mac adresine sahipmidir? Birde çok uzun zamandan beri dreambox500s piyasada. Sizin tahminlerinize göre bu dreambox500s ne zaman tarih olur ve kullanılabilirliği yitirilir? Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.