Şimdi Ara

Uydu üzerinden canlı görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacak uydu üzerinden güvenlik kamerasının görüntüsünü nasıl izleriz. Yalnız bu cam da uyduya bağlı olacak yani bi bilgisayar bağlantısı olmadan...

Açıkçası bu işlem dükkanların güvenlik kamerasında lazım bana. Yani bilgisayar olunca hadi hırsız bilgisayarı da çalarsa... Bunun için de kayıt cihazları diyeceksiniz ama bu hırsızların artık herşeyden bilgisi var. Adam onu da imha edebilir...

Şöyle bi işlem daha var: İnternet üzerinden izleyip evindeki bilgisayara da kaydedebiliyorsun görüntülerini ama onun da şöyle bi dezavantajı oluyor: Dükkan sahibi malını koruyabilmek için maddi olarak büyük fedakarlık yapması gerekiyor...

Sorunumu anlatmaya çalıştım. İnşallah açık olmuştur. Bu arada bu konuyu yanlış yere açtıysam eğer affola en uygun burayı buldum...

İyi çalışmalar

• hadi yha hiç kimsenin mi bi fikri yok
  • saka gibi bir yazi olmus,uyduya data gonderebilmen icin oncelikle uydu firmasina yuklu bir para odemen gerekiyor ayrica uydu vericisi almalisin gunde 8 saat uyduya veri gonderip alman ustune uydu vericisi maliyeti dersek sanirim sen gece bekcisi tutsan aylik maliyeti 1 e 1000 daha ucuza denk gelir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 2 Mayıs 2009; 6:12:09 >
  • hem maliyet fazla olmasin diyorsun hemde kac yuzbin dolarlik projeler tasarliyorsun uydu baglantili kameralar ustelik canli televizyonlar canli baglantilara zor para yetistirirken neyse

camera koyacaksan dukkanina mutlaka ortamin isikli olmasi gerekiyor los isikta bir ise yaramiyor ,handycam lerden bahsetmiyorum tabiiki onlarin gece modu oldugu icin oyle bir sorun yok,bence senin uygulayabilecegin en uygun sistem ip li bir webcam alman 100-200 dolara en asagi bulursun ve bir modem 5 dolar ve dukkanda internet baglantisi 20 dolarda o bilgisayara ihtiyacin yok dukkanda yalniz kameranin mutlaka ip ozelligi olmasi sartiyla bu dukkan kismiydi evde ise ev bilgisayari ve internet baglantisi sart arti kayit icin program oda internette bedava ama zaten ip li cam de program geliyor ,ip cam ler pahali olmasina karsin guzel aletler hem bilgisayara ihtiyacin yok hemde motorlu modellerinde evden internet uzerinden cam i 180 veya 360 derece dondurebiliyorsun.
  • Active.WebCam.v10.1 şu programı araştır

sanırım senin işini görecektir
  • cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Merhaba, active webcam programının yardım dosyaları ing. bunun türkçe çevirisini bulabileceğim bir kaynak biliyormusunuz yada bu programı kullanan bir arkadaş yardımcı olabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.