Şimdi Ara

UYDU ve İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen bir duyuma bağlı olarak şunu sormak istiyorum...
    Uydu satan dükkanlardan birinde duyduğum cümle şu şekilde;
    "Dükkan sahibi: Bana 1000 dolar ver Uydu aracığıyla internetten faydalan"
    Dedi.
    Acaba bu internet bizim şu an kullandığımız internet mi yoksa benim bilmediğim uydu ile ilgili bir terim mi...

• Normal internet işte sitelerde gezebilirsin ve çok hızlıdır ama 1000 dolar fazla geldi bana. Ayrıca bu tek taraflı muhtemelen yani download uydudan upload normal adsl veya dial-up ile.
  • konuyu tam acarmısınız??
    baglantı ve kullanım nasıl oluyor??
    kesin maliyet nedir??
  • Şu an bizim yaptığımız sadece uydudan download eden birileri varsa onların indirdiği herşeyi kendi bilgisayarımıza indirmek. Yani isteğe bağlı bir olay söz konusu değil. Anlıcan sörf yapmak tek taraflı olmaz. Ancak bizden bir hatla (gprs/adsl/dialup) istemci olursak o zaman gidiş bilinen hızlarda, geliş ise ondan 1000 kat daha hızlı olacaktır.***

*** karşı tarafın hızına da bağlı...
  • ornek SUPERONLINE'in bi ara piyasaya cikardigi SKYRUNNER. Onda dial-up ile baglanip uyduya login oluyordun. daha sonra upload'in normal dial-up hızı download ise 100 mbit.
  • uydu bağlantılı internet hizmeti turksat 1 c de henüz başlamadı yakındır ama eutelsata var login olmak lazım aylık bi üçcret karşılığı ne kadar faydalıdır bılemem çünkü tek taraflı sadece download yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.