Şimdi Ara

Uydulu tv almayı düşünenler deneyimlerime kulak verin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskiden Zeki - Metin reklamlarında vardı fiş isteyince sıralamaya başlardı bu karda kışta diye.
    Sanırsın herkes idare eder cihaz alıyor

Senin yazdıklarının hepsi 1 dk sürmez üstelik oturduğun yerde..
    Gerisi zaten uydunun kumandası

Neyse Sen dahili alıcı ile devam et..
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Dahili uydu alıcıya gerek yok, nasılsa harici 200 lira, hatta 50 liraya çin işlemcili olanlar var.
    Dahili usb'ye gerek yok. Nasıl olsa 50 liraya usbli dvd oynatıcı var. Alırsın bir tane takar izlersin.
    Smart tv olmasına gerek yok.
    200 liraya android çubuk var. Onu takarız. Onu alacak paramız yoksa kıyıda köşede duran eski pcmizi bağlar kullanırız.
    Hatta hoparlör olmasına bile gerek yok. Nasıl olsa 20 liraya 1+1 pc hoparlörü satılıyor. Onun birini alıverir takarız.

O kadar zaman harici cihazlar ile tv kullanmışım. Eskiden Harici cihazlarla kullandığımız birçok işlev artık tvlerde dahili olarak var. Bunun sağladığı kolaylık yadsınamaz bence. Harici uydu alıcınızla iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Ocak 2015; 18:05:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyi tartışıyosunuzki abi.vestel reklamı falanmı.kime ne hoşuna gidiyosa onu kullanır.isteyen dahili isteyen uydu.öyle bi anlatmışsınızki anne karnında dahili uydu alıcısından tv izliyodunuz.herşey otursun bi teknoloji ilerliyo elbet kolaylaşacak herşey.bende dahili alıcılı tv var.marka ismi vermeyeyim.sd kanal geçişi bile 2 3 sn.burda marka savaşına gerek yok.3 sene önce aldığım led tv yi şimdi verimli kullanabiliyorum.Hepimize kakaladılar hd yayın ortada yokken sazan gibi aldık.şimdi ıyy çamur görüntü bilmemne sdleri beğenmiyoruz.millet olarak hatamız altyapı oturmadan koşa koşa gidip ürünü almak.biz kapıştığımız için de fiyat şişiriyolar.20 senelik star tv beleş hd ye geçmem diye trip atıyo falan.sırf kıymete bindirdiğimiz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu birader
    Bana kendini ispat etmeye calısma
    Beni de mesajlarına eklemene gerek yok
    Senin ne olduğunu ben çözdüm
    sağa sola çatmadan varsa Fikrini yaz sadece.
    Topici ve forumu amacına uygun kullanmanı tavsiye ederim, o zaman kendine gurur duyarsın emin ol.
  • önceki tv philips smart 3d idi, garantisi bitti panel arızalandı sattım

şimdiki tv vestel 42pf8575 kesinlikle vestel tavsiye ederim
    smart ve dahili uydu olarak daha iyi

diğerlerinin hiçbirisinde biss key girme yok ve şifre girmesi çok basit.
  • Samsung 40h7000 kullanıyorum dahili hd uydusu gayet hızlı..
  • Yerli üretim Tvlerin uyduları ithallere göre bayağı hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Dahili uydu alıcıya gerek yok, nasılsa harici 200 lira, hatta 50 liraya çin işlemcili olanlar var.
    Dahili usb'ye gerek yok. Nasıl olsa 50 liraya usbli dvd oynatıcı var. Alırsın bir tane takar izlersin.
    Smart tv olmasına gerek yok.
    200 liraya android çubuk var. Onu takarız. Onu alacak paramız yoksa kıyıda köşede duran eski pcmizi bağlar kullanırız.
    Hatta hoparlör olmasına bile gerek yok. Nasıl olsa 20 liraya 1+1 pc hoparlörü satılıyor. Onun birini alıverir takarız.

O kadar zaman harici cihazlar ile tv kullanmışım. Eskiden Harici cihazlarla kullandığımız birçok işlev artık tvlerde dahili olarak var. Bunun sağladığı kolaylık yadsınamaz bence. Harici uydu alıcınızla iyi seyirler.

akillica bir yaklasim. ama dahili parcalarin kullanilsa da kullanilmasada az bir enerji cekip hem kendilerini hem tum makineyi eskittigini gozardi edersek. dogru simdi vestelin urunleri az enerjicekiyor, ama adamlar icinde doldurmus da doldurmus ozelligi kalite yok. bu kadar cok birbirinden ayri ekipmani bir araya koydugunda sase potansiyel farkini dusunmen gerekir. misaal 13 inc bir dizustude dahili dvd surucu hem yer fazlaligi yapar hem enerji tuketir hem devamli isinip kendini yer. bu yuzden haricialirsin. hic degilse bozulmaz garanti dolmadan,
    102 ekran bir tv alip da kendi hoparloru ile tv izleyen kimseyi gormedim. gorduklerim de 3 ay gecmeden ses sistemi aramaya basladi. yaw ne 102 si, 37 ekran tv bpyutunda lcd tv almis halamin oglu bana yaza kadar stereo adam gibi bir sistem kurmam icin siparis verdi:-) Bilmiyorum belki 2+1 de yaparim, neyse demek istedigim kimse bu kadar dahili ekipmani bir arada kullanmiyor. ki allaha sukur 63 watt maks tdp diyor ki ordan kurtariyor, ama bu kadar cok ekipman yaninda tirt bir kalite yuzunden benim tisil tisil 2.1 sistemimin, fistik gibi stereo amfimin uguldamasi kafami da bozuyor:-) arkadas tv den sok masa ustune bagla, fistik gibi. cikar laptopa bagla-ki laptoplar ses sistemlerinde bilhassa uguldar- onda da uguldamiyor. alcatel tablete nbagla uguldama yok. ama vestel tableti sarjda iken bagla uuuuuuuu tv ye bagla fis takili olsun olmasin uuuuuu. bu ne ya. 500 lira kari olsa da benim ses sistemini uc ay sonra getirmem ve farketmem sebebi ile kalmistir kendisi. yoksa inanin aynen geri iadeli taahhutlu postalamistim. haaa bir de isinan inverterin ekrani isildatmasi ve vga-hdmi modlarinda karlanma yapmasi da caba. ki onlar anakart hatasi imis. servis yakip degistirince duzeldi sorun.

• zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    Laptopta uğuldama olursa, bir tane usb kablo alıp, bir ucunu bilgisayara, diğer ucunun dış metalini prizin topraklama mandalına sıkıştırdığımızda uğuldama azalacaktır.
    Şunu da düşünün, dahili bileşenlerin her birinin kendi besleme katı var. Dahili olan bileşenler tek besleme katından besleme aldığı için enerji kaybı daha az olacaktır.
    Hoparlör konusunda haklı olabilirsiniz. Kağıt inceliğindeki alandaki hoparlörün performansı çok kötü olabilir.
    TV yi duvara asınca harici bileşenleri nereye koyacağız, masada sorun yok ama duvar. Dolap var falan demeyin. Bence duvara asılan tv'nin etrafına dizilen bileşenler dikkat dağıtıcı oluyor. Uydu alıcıyı gizleriz de ya diğerleri...
    Tabii kumanda yığını da cabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 9 Ocak 2015; 14:25:21 >
  • @AdmGdk ustat kumanda dedin de. o vestelin kumandasi hayattan bezdiriyor
    bilmiyorum valla. kullanan olur belkiama brn su smart teknolojisini de anlamadim. zaten her sey ile de nete baglanmiyor. illa ya lan kablosu ya da kendi istedigi wifi dongle olacak. ben android telefonun netini bir turlu baglayamadim. onu yapamadimtan sonea bu ozellikle olsa ne olmasa ne,
    ugultu oyle kolayca kesilemiyor. zaten psu kaynakli bir sorun, psunun sokulerek tekrar filtre edilmesi gerekir. yoksa oldursen duzelmez.

Modeller arası farklılık olabilir, bu yüzden kumandanın kullanışlı olup olmadığı konusunda kesin bir yorum yapamam. Zaten kimseye şu markayı al gibisinden bir tavsiyede bulunmam. İsteyen istediği markayı alır. Kendi takdirleridir.
    Benim anlattığım şey laptop bağlayınca çıkan uğultuyu azaltmak içindi. Bu yöntem masaüstünde işe yaramaz. Sebebi, laptop adaptörlerinde toprak hattının direnci genellikle yüksektir. USB kablo ile ekstra topraklama yaparakk bu direnci düşürerek daha iyi bir topraklama sağlıyoruz. Masaüstünde zaten topraklama hattının direnci düşüktür.
    Ayrıca kare dalgayı filtre etmek deveye hendek atlatmaktan zordur. Mutlaka azıcık uğultu kalacaktır. Anahtarlama frekansı çok yüksek olan smpslerle bu uğultu duyulmayacak ya da az duyulacak mertebelere çekilebilir.
    İnternet için wifi hotspot açmak ta mı işe yaramıyor? Televizyon telin wifisini görmüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 9 Ocak 2015; 23:33:41 >

• @AdmGdk tv de wifi yok ki gorsun:-) :-) :-)
    dlna ozelligini detanitamadim. simdi yeni wifi dongle alacagim, benim telefonun ozelligi, misal usb tether ediyorsun kabloyu usb ye baglayip, wifi yi de acarsan wifinin cektigi neti usb ye aktariyor. bunu tv gormedi. piyasadan alacagim wifi dongle sizce calisir mi?
    kumanda meselesine gelirsek, ben daha kullanisli bir tane vestel kumandasi gormedim, illa yon tuslari da kanal degistirir bir dekanal degistirme tusu olur, yaw napacam ben 52 tusu? smart tv sinde de boyle crt tv de de boyle.
    masaustuler de smps trafo kullaniyor ama onlarda filtre ve regulasyon zaten iyi olmazsa anakart acilmadigi icin masaustu trafolari kotu olamiyor.

Televizyon wifi destekliyor mu onu öğrenin. Çünkü her tvde bu yok. Sonrasında sakata gelmemek için öncelikle tv üreticisinin önerdiği donge ı deneyin. En azından dongle çalışmazsa kafalarında kırabilirsiniz. Alırken TV için olduğunu belirterek alın. Normal donge lar pc içindir genelde. TV lerin işletim sistemleri farklı olduğu için uyum sorunu yaşamanız olasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Ocak 2015; 0:58:22 >
  • oo onu da seciyorsa varsin biss olmasin. kayit yok wifi yok. biss var hizli arama vr.
    zaten hd kanallar kilitlenip duruyor.

TV nin işletim sistemine uyumlu dongle olduğunda sorun çıkmayacaktır.

• Konu gereksiz tartışmalara platform olmuş lakin konuyu açan arkadaşın iyi niyetini görmek lazım. Bir durum tespiti yapmış,faydalı olduğunu düşünmüş ve paylaşmış. Ben konuya bu pencereden bakıyorum. Bende yavaşlığından şikayet ettiğim Philips tv'ye eski kaon harici uydu alıcımı bağladım,HD yayınları izleyemiyorum ama o sinir bozucu yavaşlıktan kurtuldum. İyi bir HD Recevier alana kadar bu şekilde devam edeceğim.

• mesele o degil. philips samsung hitachi vs alayi da vestele yaptiriyor zaten urunlerinn toplnmasini. zaten o yuzden eski vestellerin icinden samsundan philipse kaar turlu malzeme olur. tipi beko gibi.
    dogru bir yere faydasi var. ama bu fayd gunluk kullanimda vrdigi zarari gozardi etmek amci ile.
    bakin misal su anda vestel tabletten yaziyorum, inanilmaz bataryasi var. ama gordugunu gibi klavye rezalet. alcatel tabletim var sarji az gidiyor. ama hem daha hizl hem stabil hem de klavyesi daha iyi.
    turk mali diye aldigim bu tablet turkce harici klavyeyi ingilazca gordj:-) :-) :-)
    ya da tv si. vestel uydu alicilari zaten hizli kanal arar.
    biss de var. miss gjbj:-)
    ama zarar?
    birincisj durduk yere kendini resetledi ve servis sizin sorununuz dedi isin icinden cikti. kanal arayayim dedim 2 saat surdu biss key 3 gun. tamam acayim hd izleyeyim dedi, ruzgar olsa kanal gidiyor. simdi anten kotu demeyin d smart takili iken bir kere gitmedi ve d smart takili iken anten yamukmjs duzeltince d smart gitmisti. biz karlanma var diye sikayet edyorduk. megerse anakart yuzunden yapiyormus. iste d smartsiz hd kanal izleyeyim dersem 10 dakkada bir kesinti oluyor.
    bu kadar ariza ilr benim dilim yandi sizin de yanmasin, hani ucuz ola. 1500 tl arkads. parayi sokaktan mi bulyoruz

• bekotechno1 kullanıcısına yanıt
    Vestel tv aldık. Dahili uydulu smartı olmayan tv. Dahili uydusu yavaş fakat saç baş yolduracak, çift kumanda zahmetine katlandıracak kadar yavaş değil. Hd kanallarda çok az bir yavaşlık var. Sd kanallarda daha da hızlı. Televizyon Vestel satellite serisinden.
    Ayrıca biss de girilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Ocak 2015; 16:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Vestel tv aldık. Dahili uydulu smartı olmayan tv. Dahili uydusu yavaş fakat saç baş yolduracak, çift kumanda zahmetine katlandıracak kadar yavaş değil. Hd kanallarda çok az bir yavaşlık var. Sd kanallarda daha da hızlı. Televizyon Vestel satellite serisinden.
    Ayrıca biss de girilebiliyor.

Samsung lg philips gibi uydulu alsaydın saç baş yolardın vestel ve yan isimli ürünlerini alanlara soruyorum hepsi memnun uydusundan ve biss menüsünden

• bekotechno1 kullanıcısına yanıt
    Şu an yalnızca eski harici uydu alıcıda olan görüntü dondurma özelliği tv de yok. Umarım yeni surumle eklerler.
    Başka bii yamuğunu görmedim.
    Samsung ve hız aslaa yan yana gelmeyen kelimeler. Tahmin edebiliyorum onu. Adamlar yazılımı optimize etmeyi akıl etmezlerse içine roket motoru koysalar yine yavaş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Ocak 2015; 19:24:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.