Şimdi Ara

UYDUNET 2012 yaz kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

merhaba arkadaşlar,

21inde turknet ile olan sözleşmem bitiyor. kesinlikle AKK olmayan bir sağlayıcı ile internetimi yenilemek istiyorum. Fiber internet konumum itibari ile mevcut değil (istanbul/merter) uydunet'i öneriyor musunuz? sabahtan akşama işteyim ama dizi-film-xbox oyun falan devamlı inen birşeyler oluyor. eve gelince çok pc başında olmuyorum açıkçası ama web browser hızı da başına oturduğumda fıtık etmesin tabi beni :)

anladığım kadarıyla 2 tarz modem var ama aralarındaki farkı bilmiyorum. asus ve airties kullanıyorum. şimdi 10 mbit ile 3.0 modemi alıp sonra duruma göre 5e ya da 3e mi düşürsem hız olarak yoksa 1-3-5 paketini mi alsam? tabi bu şekilde 10mbit'e geçişte 2.0 modem ile sıkıntı yaşar mıyım?

çok fazla soru sordum farkındayım ama affedin :) zaman daralıyor, açıkta kalmıyayım :)

Kullanım sıklığını ve ne boyutta olduğunu en iyi sen bilirsin o yüzden bu kararı en doğru yine sen verebilirsin.Download 80 gb'a kadar 69 tl lik 20 mbps lik tarife fena durmuyor gibi geliyor en azından 3.aydan sonra istediğin şekilde hız değişimi yapabileceğin bildiriliyor. Ben şöyle düşünüyorum artık docsis3.0 kullanımı yagın bir hal almakta ve önümüzdeki sürecte docsis3 ve üzeri teknolojiler için yatırımlar doğru orantılı gelişim göstermekte zaten halihazıra netmaster cbw700' ün özellikle wireles kapsama alanı sağlıklı görünmüyor bu aşamada bana göre docsis3.0 modem için 3 aylık 59 tl fiyatılı olan tarifeye geçmek daha mantıklı geliyor hem olası netmaster docsis 2.0 wireles sorunu yaşamamış olucam hem yeni nesil bir modeme sahip olucam ve bunları yaparken sadece 3 aylık bir kotalı tarife zorunlululuğuda diğer servis sağlayıcılarla kıyaslanamayacak kadar iyi duruyor.En azından benim seçiçimim bu yönde olucak eğer sözleşme detayları benim anladığımdan farklı değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkyorum -- 5 Haziran 2012; 19:06:11 >

• arkadaşlar ben modem ve hd kutu ücretsiz kampanyası ile 5 gündür üyeyim. cayma hakkımı kullanıp 7 gün dolmadan çıkarak hepsi bir arada kampanyasına geçmek istiyorum. nasıl bir işlemdir bu cayma hakkı kullanımı var mıdır bana bir külfeti randevu falan mı alacaklar eve gelmek için yeniden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Tamamdır, buradan yazarsınız...

Sabah gelip yapmışlar, aman yarabbim superonline adsl üzerine çölde bir vaha gibi geldi.

10 mbit limitsiz kullanıyorum 9.50 mbit altına hiç düşmedi...

İnşallah böyle devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkyorum

quote:

Kullanım sıklığını ve ne boyutta olduğunu en iyi sen bilirsin o yüzden bu kararı en doğru yine sen verebilirsin.Download 80 gb'a kadar 69 tl lik 20 mbps lik tarife fena durmuyor gibi geliyor en azından 3.aydan sonra istediğin şekilde hız değişimi yapabileceğin bildiriliyor. Ben şöyle düşünüyorum artık docsis3.0 kullanımı yagın bir hal almakta ve önümüzdeki sürecte docsis3 ve üzeri teknolojiler için yatırımlar doğru orantılı gelişim göstermekte zaten halihazıra netmaster cbw700' ün özellikle wireles kapsama alanı sağlıklı görünmüyor bu aşamada bana göre docsis3.0 modem için 3 aylık 59 tl fiyatılı olan tarifeye geçmek daha mantıklı geliyor hem olası netmaster docsis 2.0 wireles sorunu yaşamamış olucam hem yeni nesil bir modeme sahip olucam ve bunları yaparken sadece 3 aylık bir kotalı tarife zorunlululuğuda diğer servis sağlayıcılarla kıyaslanamayacak kadar iyi duruyor.En azından benim seçiçimim bu yönde olucak eğer sözleşme detayları benim anladığımdan farklı değilse.

ben 1mbit sınırsız ile ayda 150 gb kesin yapıyorum, o sebeple sınırsız olmalı kampanya :) zaten bu sene iptv olaylarına falan da girmem gerekiyor o yüzden hız şart :) şu an için 10mbit alıp, 3 ay sonra 5e düşürmeyi ve yetip yetmediğini görmek istiyorum açıkçası. eskiden uydunet çok sorunlu falan diyorlardı ama artık bir memnuniyet havası var sanki. yanılmıyorumdur inş

• Verilen docsis 3.0 modem hangisi bir sorunu yoksa 3 ay 80gb kullanırım sonra 5mbite geçiyim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bu modemi verdiler. NetMASTER'ın web sitesinde yok.
    NetMASTER CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 802.11n Kablosuz VoIP Modem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Bana bu modemi verdiler. NetMASTER'ın web sitesinde yok.

Evet VoIP ozellikli yeni modemleri, hepsiburada.com ve gold.com.tr gibi e-ticaret sitelerinde de satiliyor.

http://gold.com.tr/urundetay.aspx?urunid=202034
    http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbw-383z4-docsis-30-80211n-300-mbps-kablosuz-voip-uydunet-modem/productDetails.aspx?productId=bd300481&categoryId=3009802&SKU=BD300481

Sitelerini henuz guncellememislerdi.
    Ozellikler acisindan oldukca iyi bir modeme benziyor, umarim performansi ve dayanikligi da iyidir.

• quote:

benim için 4 portlu olması çok önemliydi çünkü tv, receiver falan bağlıyordum, güzel modeme benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Tamamdır, buradan yazarsınız...

Sabah gelip yapmışlar, aman yarabbim superonline adsl üzerine çölde bir vaha gibi geldi.

10 mbit limitsiz kullanıyorum 9.50 mbit altına hiç düşmedi...

İnşallah böyle devam eder.

Hadi bakalım, geçmiş olsun... Umarım bir pişmanlık veya sorun yaşamazsınız...

• istanbuldaki arkadaşlar, başvuru ve bilgi için aşağıdaki contact bilgilerini mi kullanıyoruz?

İstanbul Avr. Türksat A.Ş. İl Müdürlüğü
    Yıldız Posta Caddesi No 40 Türk Telekom Binası Kat: 17 34349 Gayrettepe - MERKEZ / İSTANBUL (AVR) Tel: 212.2882205 - Faks : 212.2880435
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoskun

quote:

Evet VoIP ozellikli yeni modemleri, hepsiburada.com ve gold.com.tr gibi e-ticaret sitelerinde de satiliyor.

http://gold.com.tr/urundetay.aspx?urunid=202034
    http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbw-383z4-docsis-30-80211n-300-mbps-kablosuz-voip-uydunet-modem/productDetails.aspx?productId=bd300481&categoryId=3009802&SKU=BD300481

Sitelerini henuz guncellememislerdi.
    Ozellikler acisindan oldukca iyi bir modeme benziyor, umarim performansi ve dayanikligi da iyidir.

Modemin işlemcisi ne bilmiyorum ancak güvenlik duvarı ve DDoS ile ilgili ayarlar tamamen kapalıyken bile hızlı bir şekilde NAT yapmıyor. Demek istediğim; bir web sayfasını açmak istediğimde HTTP request yolladıktan sonra sayfanın açılmasında 1 saniyeye kadar gecikme olabiliyor. Modemi bridge modunda kullandığımda yani bilgisayarım internal IP yerine Uydunet tarafından verilen IP'yi aldığında sayfalar çok daha hızlı açılıyor.

• Yeni modemde wireless sorunlari var mi cbv 700 gibi. Birde cbv 700un wireless sorunu her modemde varmi yosksa bazilari mi oyle sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Yeni modemde wireless sorunlari var mi cbv 700 gibi. Birde cbv 700un wireless sorunu her modemde varmi yosksa bazilari mi oyle sadece

Kapsama alanı vasat. Antenleri de maalesef değiştirilebilir değil.
    Bunun dışında henüz bir problemle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 6 Haziran 2012; 19:12:18 >
  • TTNET AKK rezilliğindne sonra bende uydunet e gecmeyi planlıyorum. Kampanyalara bakıyorum da hep teledünya filan denmiz. Bizde zaten teledünya var. Modem kampanyası sizce nasıl? sanırım taahhüt istiyorlar dimi? Bu biraz can sıkıcı.

Bildiğim kadarıyla uydunet performansı bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyormuş. Alırız memnun kalmayız sonra sıkıntı olur. Ne yapmalı?

Bölge bölge uydunet performans haritası olsa harika olurdu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Yeni modemde wireless sorunlari var mi cbv 700 gibi. Birde cbv 700un wireless sorunu her modemde varmi yosksa bazilari mi oyle sadece

Kapsama alanı vasat. Antenleri de maalesef değiştirilebilir değil.
    Bunun dışında henüz bir problemle karşılaşmadım.

Yani wireless bağlantı kopmuyor. Evim iki oda bir, salon çok büyük değil. Evin her tarafında çeker sanırım. Sizin evde ne kadarlık bir alanda çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JAX

TTNET AKK rezilliğindne sonra bende uydunet e gecmeyi planlıyorum. Kampanyalara bakıyorum da hep teledünya filan denmiz. Bizde zaten teledünya var. Modem kampanyası sizce nasıl? sanırım taahhüt istiyorlar dimi? Bu biraz can sıkıcı.

Bildiğim kadarıyla uydunet performansı bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyormuş. Alırız memnun kalmayız sonra sıkıntı olur. Ne yapmalı?

Bölge bölge uydunet performans haritası olsa harika olurdu.

Hocam, benim 36 yıllık hayatımda öğrendiğim şeylerden bir taneside bu memlekette kontratlı ürün ya da hizmeti çok zorda değilsen almamalısın...
  • valla ben az önce 10mbit sınırsız için üyelik yaptırdım. taahütlü, docsis 3.0 modemi lamak amaçlı böyle yaptım. 3 ay sonra duruma göre hızımı düşürebilirim. Allah utandırmasın.
  • quote:

valla ben az önce 10mbit sınırsız için üyelik yaptırdım. taahütlü, docsis 3.0 modemi lamak amaçlı böyle yaptım. 3 ay sonra duruma göre hızımı düşürebilirim. Allah utandırmasın.

Hayirli ugurlu olsun!

Ben de Hepsi Bir Arada'ya basvurdum (gerci henuz kampanya aktiflesmemisti, 'not alip kaydettiler' arayacaklarmis), TTnet odedigim meblag ile ayni fiyata geldi (Tivibu dahil 125 TL idi - birkac lira dahi olsa zam yapmalari deli etmisti beni, sanki hizmetleri de duzgun de, meblag onemli degil ama indirim v.s. yerine zam gelmesi; elektrik su petrol fiyatlari artinca tabii n'apsinlar degil mi ).

quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Hocam, benim 36 yıllık hayatımda öğrendiğim şeylerden bir taneside bu memlekette kontratlı ürün ya da hizmeti çok zorda değilsen almamalısın...

Aslinda cok dogru .. Bakalim umarim pisman olmam (aslinda yurt disindaki en iyi modemlerden birini alip oyle abone olmayi dusunuyordum ama sonra modemi update edememe ve turksat'in modemi uzaktan konfigure edememe olasiliklari ile hat/modem ariza durumlarinda sucu dogrudan modeme atmamalari / ve daha hizli cozum bulabilmeleri icin acikcasi tercih ettim - ozellikleri de iyi gozukuyor - olmusken de taahutlu kampanyadan olsun, pisman olursam devrederim dusuncesi ile).

Uydunet bari sen pisman eyleme bizi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoskun -- 8 Haziran 2012; 12:00:03 >

• Gecen seneki kampanyasi hakikaten bombaymis uydunetin. Kabaca 400-500 TL lik karimiz olmustu 2 sene taahut ile. HD box + modem bedavaya gelmisti. Bu sene cok basarisiz buldum kampanyayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Gecen seneki kampanyasi hakikaten bombaymis uydunetin. Kabaca 400-500 TL lik karimiz olmustu 2 sene taahut ile. HD box + modem bedavaya gelmisti. Bu sene cok basarisiz buldum kampanyayi.

http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=167

Usta dedigin kampanyayı yine çıkartmışlar sanırsam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezxy -- 9 Haziran 2012; 21:26:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.