Şimdi Ara

Uydunet Bağlantı Hızı Aşırı Yavaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık son 1 veya 1,5 senedir internet hızım çok yavaş. Bu durum en çok film izlemek istediğimde canımı sıkıyor. Arkadaş 4 dakikalık videoyu bile tamamen rahat 30-35 dk da yüklüyor. "Şikayetvar.com" sitesine 2 kez şikayet yazdım. Bir kere bile aramadılar. Bilgisayarda oynadığım topu topu 2 tane online oyun var. Onlarda da son günlerde şu internet yüzünden bilgisayar saçmalamaya başladı. Bir tane bulduğum hız testi yapabileceğim bir site buldum ve hızımı sık sık test ediyorum. Bir kere de Türksat'ın kendi sitesindeki hız testinden test ettirdim. Sonuç ortada. Ben açıkçası buradaki değerleri ve ne anlama geldiklerini anlamıyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım. Bu internetçilerde hep aynı sahtekarlık var. Başta göz boyamak için herşeyini en üst, en iyi konuma ayarlıyorlar. Birkaç sene sonra bakmışsın yavaş yavaş düşüyor ve fos...

Bana yapabileceğim şeyleri, interneti yavaşlatan etkenlerin neler olduğunu ve olayın bilgisayarla bir alakası olup olamayacağını anlatırsanız çok sevinirim. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Bir de son sene 10 TL arttı ! Fiyatı arttırıp performansı düşürmek nedir? Nasıl bir mantıktır bu? Arkadaşlar aylık 38 TL veriyorum. Sizce aşağıdaki değerler bu parayı hak ediyor mu? Siz söyleyin...

Türksat'ın sitesindeki test sonucu:

Diğer sitedeki test sonuçları:

Uydunet Bağlantı Hızı Aşırı Yavaş... Uydunet Bağlantı Hızı Aşırı Yavaş... Uydunet Bağlantı Hızı Aşırı Yavaş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.