Bu sabah ilk işim fatih teledünya şubesinden modem almaya gittim kuruluma yetkililer gelmeden önce almak zorundasınız.
Alacağım modem ( NET MASTER CBW-700V ) , Çağrı merkezinden kampanyasız aldığımı belirtmeme ramen fiyatın 175 olduğunu sölediler.
Fakat fatih şubesindeki yetkili bana kampanyasız aldığınızdan dolayı fiyatın ( 200 TL ) olduğunu söyle bende aldım iş yerime geldikten sonra ,
Çağrı merkezine telefon açıp bu durumu izah ettim ve fiyatın kesinlikle 175 tl olduğunu fatih şubenin 25 tl kendi paylarını koymuş olabileceğini sölediler,
Bana öneeri olarak modemi iade etmemi ve elektronik marketlerden daha ucuza almamı tavsiye ettiler + teledünya müdürlüğüne direk şikayet kaydında bulundular ,
Bakalım ne çıkacak ama benim niyetim modemi iade edip elektronik marketlerden bir modem almak bunun için sizlerden tavsiye istiyorum önerileriniz neler olur ?
Uydu netin verdiği modem sizce nasıl kalitelimi ? Yada piyasadaki ZYXEL , AIRTIES , MOTOROLA , cihazları daha mı iyiler , bu motorola cihazını aldıktan sonra kesinlikle yanına modem gerekiyor sanırım , fiyatlar ortalama bulduğum fiyatlardır , modem tavsiyelerinizi , nerden alabileceğimi ve kablo netle ilgili bilgilerinizi bekliyorum , şimdiden herkeze çok teşekkür ederim .
Saygılar ...
öncelikle kolay gelsin öncelikle ilk sorum şu:niye tahahütlü başvuruda bulunmadın eğer tahahhütlü başvuruda bulunsaydın kablo tv kurulum ücreti (48 tl) hariç hiçbirini tahahütünü bozmadığın müddetçe ödemezdin.farz edelim tahahütünü bozdun ödeyeceğin rakam yine aynı rakam sana tavsiyem tahahütlü başvuru yapman. modem olayına gelince benim evimde net master modem var diğer odalarda çekiyor hiçbir sorun yaşamadım ama evin yapısına göre değişebildiğini duydum sana satılan modem ücreti ise adamlar sana sistemden satmamışlar,türksatın sisteminden cebinden para çıkmadan taksitle alabilirdin sen normal bilgisayarcıya gitmiş olabilirsin
modem için gold bilgisayar yada vatan bilgisayara bakabilirsin hiçbir yerde bulamazsan hafta içi mesaj at uygun yollu birşeyler araştırayım
Cevabın için teşekkürler öncelikle ;
1- Tahahütlü başvuruda bulunmadım çünkü 24 ay napcağımız belli değil , hız değişimi yapamıyoruz düşürmek için tahahüt bozuluyor , yani her şekilde tahahütü bozarsak bu ödemeleri yapmak zorunda kalıyoruz , uğraşmamak için baştan ödeme işine girdim .
2- Modemi Türksat ın yetkili bayisi fatih teledünya şubesinden satın aldım zaten orayada türksat kendisi yönlendiriyor yani herhangi bir bilgisayarcı firması değil , fakat çağrı merkezinde halen tahahütlü alırsan ücretsiz ama tahahütsüz alırsan 175 tl gözüküyor ama şubelerde fiyat 200 tl , çağrı merkezi ile şubeler arsında bir çelişki var , neyse artık.Bu durumu türksat müdürlüğüne bildirdim bakalım ne diyecekler .
Bugün dış ana kablo çekilecek + yükseltici panel takılacak bakalım bekliyoruz ,
Modem vatan bilgisayarda ve gold bilgisayrda kalmamış ellerinde yok sordum başka bi yerlerde de bulamıyorum maalesef ...
Ben eski abone olduğum için elimde Netmaster CXC 150 tek çıkışlı modem var yanında Linksys router ile kullanıyorum sanırım modemi alalı 7 yıl olacak şuana kadar hiçbir sorun çıkartmadı. Netmaster için olumlu referans verebilirim. NETMASTER CBW-700V' ise kullanan 2 yakınım onlar da 1 yıla yakındır kullanıyolar ve hiçbir şikayetleri olmadı şimdiye kadar. Bu modemle ilgili ön uyarı sadece eğer 2-3'ten fazla cihaz bağlanacaksa modem ayarlarında IP FLOOD(tam ismini hatırlayamadım şuan) tarzı bi ayar vardı onu yapmanız gerekiyor. Zaten forumda bulursunuz rahatlıkla, açıklayanlar vardı. Uygun fiyata bulabilirseniz Netmaster'ı tavsiye ederim. Bir de isterseniz İkinci El bölümüne bir bakın uygun fiyata az kullanılmış Uydunet modem satıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme