Şimdi Ara

UYDUNET ÇİLEDEN ÇIKARDI (Lütfen Bu Konuyu Gündemede Tutun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben sana yazayım hiç heyecan yapma:) almanya dahil, almanyadan uzaklara 150 ms den aşağıya gelirse ping şükret. bunun dışında zaman zaman parçalı bulutu bir internetin oluyor, bazen dolu, bazen kar yağıyor internete, ebayden aldığın şemsiye gibi modemlerde bu hava durumuna etkili değil senin anlıyacağın...
    Firmaya taahhüt yapalar da ne yazıkki şemsiyeyle başbaşa kalıyorlar bu durumda
    (motorola+cisco var bende)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ha.Mim.Ra

quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Yaklaşık 1 yıldır Uydunet kullanıyorum.
    1 yıl içinde haftada en az 1 kere genelde 2-3 kere internet bağlantı ve/veya yavaşlama sorunu yaşıyorum.
    Artık çağrı merkezini aramaktan bıktım.
    Ya uzaktan cihaza reset atıyorlar, ya ekip gönderiyorlar ya da genel sistem hatası deyip bekle diyorlar.
    Ama bir türlü sorun çözülemiyor.
    Maalesef ki 2 yıl taahhüt ettim ve iptal etmek için adeta şantaj yapar gibi 400-500 TL ödemem gerektiğini söylüyorlar.
    Sorun yaşatan onlar vebal ödemesi gereken ben.
    Artık Uydunetin samimiyetine güvenmiyorum.
    Siz siz olun uydunetten uzak durun.

çektiğiniz sıkıntıları-dertleri-talihsizlikleri anlıyorum fakat genelleme yaparak insanları yanlış yönlendirmeyin.ben 7 yıldır teledünya ve uydunet kullanıyorum.
    o kadar memnunumki,işyerimde uydunet kullanabilmek için,kablotv altyapısının gelmesini dört gözle bekliyorum.
    şimdi ben neden uzak durayım uydunetten

sinir stresten biranda foruma yazıp veryansın ediyorsunuz ama bu konuları okuyan yüzlerce-binlerce insan var.sizin yazdıklarınızı dikkate alıp tercih yapıyorlar,
    lütfen biraz daha dikkat...

yanlışta anlaşılmasın,uydunet'i savunmuyorum.memnun ne kadar insan varsa,memnuniyetsizde o kadar insan var.her zaman üstüne basa basa söylüyoruz,
    UYDUNET ALTYAPISI-KALİTESİ LOKASYONA GÖRE FARKLILIK GÖSTERİYOR.bulunduğunuz il-ilçe-semt'i belirtinki,ona göre insanlar tercih yaparken 2 kere düşünsün.

Ben yaklaşık bir yıldır bu sorunları yasıyorum. Daha burda yazamadığım farklı sıkıntılarda yaşadım. Her defasında düzelir diye sabrettim ama artık verdiğin paranın karşılığını alamamaktan ve en çok ihtiyacım olduģunda internetsiz kalmaktan sıkıldım. Dahası beni ikna edecek bir davranış da göremiyorum. Ateş düştüğü yeri yakar. Siz de üst üste bu sorunları yaşarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Keşke siz benim yaşadıklarımi yaşamasanız da ben sizin aldığınız kalitede hizmet alabilsem...

ben Bayrampaşa sebze-meyve halinde kabzımalım.işyerimde senin yaşadığın sorunların aynısını-hatta fazlasını 6 ay boyunca TTnet'le bende yaşadım.bizim
    işimizde internet 10 dk. bile kesilmemeli çünkü faturalarımız kesildiğinde online olarak gümrük ve ticaret bakanlığına bildirmek zorundayız.yani bizim yaşadığımız
    sorunlar keyfimizi bozmaktan ziyade ekmek paramızı engelledi.aptal cahil ttnet taşeron işçileriyle 6 ay boyunca neler yaşadığımı ben bilirim.en kötüsüde
    bizimle yakından uzaktan alakası olmayan bu sorun yüzünden,bildiremediğimiz faturalar için belediyeye ödediğimiz cezalar

hal'e komple yeni kablo (fiber optik) ve santral kurulmasıyla sorunlardan kurtulduk.tabi kurtulduk derken internet kesilmelerinden kurtulduk.yoksa dibimizde
    santrel olmasına ve yeni kablo çekilmiş olmasına rağmen 20 mbps hız'ın 9-10 mbps'ni ancak alabiliyoruz.tabi bunada şükrediyoruz en azında zırt pırt internet
    kesilmiyor,ara ara bazen.
    bu hizmet içinde ay'da 80-90 lira para ödüyoruz.

şimdi AMAN TTNET'TEN UZAK DURUN diye veryansın edemem.çünkü sorunsuz sıkıntısız memnun kullananlarda vardır.genellemeye sokamam.anlatmak
    istediğim buydu.iğşallah en kısa sürede senin sorunlarında düzelir.

ama şundan emin ol,türkiyede internet için kullanılacak 1'inci kurum uydunet'tir .hem fiyat,hem hizmet.eğer uydunet olmasa,ttnet bu memlekette
    at koşturur,semerinide bize takardı.

• Bu platformada sizinle münakaşa edecek değilim. Sizin de iyi niyetinizin farkındayım. Fakat zaten Türkiyede tüm operatörler böyle diyerek bu sorunlar düzeleceği varsa da düzelmez. Evet ben biraz sert yazdım. Çünki madem müşteriyi mağdur ediyorlar en azından ona göre bir çözüm üretirler. Kronik bir sorun mu var iptal edersin baģlantıyı ücret de istemezsin olur biter. Ama onların yaklaşımı nasılsa 2 sene taahhüt var ne olursa olsun. Bunu görmek beni asıl sinirlendiren nokta. Bence uydunet veya herhangi bir operatörden hizmet alacak herkes bu tip sorunları okumalı ki en azından taahhütlü almaz. Ben böyle sert yazı yazmasaydım gündemde kalmazdı bu yazı amacım aslında buydu. İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 19 Ekim 2014; 12:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Ben taahhütü bozup yeni kampanyaya geçersem ne kadar ceza öderim diye sordum. 730 TL dediler.

Neden bu kadar diye merak ettim. Bedava verilen HD kutu ve Docsis 3.0 Kablosuz modem + 3 ay Altın Sinema Paketi hediye + 1 ay Üst Paket hediye + Teldünya, Uydunet ve KTV aktivasyonları, ücretleri, + Alınmayan kampanya indirimleri v.s v.s...

El mahkum kalıyoruz. 20 Mb 50 GB AKN li paketteyim. 50 GB yetmiyor artık. Bize hız ve kota değişimi yasak. Yeni tarifelerdekilere ise bir üst kotaya geçiş 10 TL farklı fiyattan örneğin 55 TL kampanya da ki gibi...

Ben yeni üye oldum dün, daha aktif bile değil internetim kurulum yapılmadı, üst pakete geçebilirsiniz dediler, aynı cep telefonu alırken turkcellin dediği gibi, size niye yok anlamadım kötü bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Ben taahhütü bozup yeni kampanyaya geçersem ne kadar ceza öderim diye sordum. 730 TL dediler.

Neden bu kadar diye merak ettim. Bedava verilen HD kutu ve Docsis 3.0 Kablosuz modem + 3 ay Altın Sinema Paketi hediye + 1 ay Üst Paket hediye + Teldünya, Uydunet ve KTV aktivasyonları, ücretleri, + Alınmayan kampanya indirimleri v.s v.s...

El mahkum kalıyoruz. 20 Mb 50 GB AKN li paketteyim. 50 GB yetmiyor artık. Bize hız ve kota değişimi yasak. Yeni tarifelerdekilere ise bir üst kotaya geçiş 10 TL farklı fiyattan örneğin 55 TL kampanya da ki gibi...

Ben yeni üye oldum dün, daha aktif bile değil internetim kurulum yapılmadı, üst pakete geçebilirsiniz dediler, aynı cep telefonu alırken turkcellin dediği gibi, size niye yok anlamadım kötü bişey.

Uydunet de tarife değişimi yok bizim kampanya da, Teledünya da temel ve üst paketler arasında istediğimiz gibi geçiş yapabiliyoruz. +7 TL fiyat farkı yansıtılıyor onda bir sıkıntı yok.

• quote:

quote:

quote:

Uydunet de tarife değişimi yok bizim kampanya da, Teledünya da temel ve üst paketler arasında istediğimiz gibi geçiş yapabiliyoruz. +7 TL fiyat farkı yansıtılıyor onda bir sıkıntı yok.

Teledünya üst paket farkı 3 Tl bende, sizin baya kötü bi zamanda olmuş üyeliğiniz heralde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teledünya üst paket farkı 3 Tl bende, sizin baya kötü bi zamanda olmuş üyeliğiniz heralde.

Benimkide öyle. Ama başvururken zaten değişemeyeceni söylemişlerdi

• 40 lira kablotv
    30 lira uydunet bağlantı ücreti ödedim
    gittim sahibinden den 15 lira kablolu uydunet modem aldım
    zamanında 40 liraya aldığım router ım zaten vardı

95 lira gibi bir parayla her şeyimi hallettim ve taahhüt imzalamadım

şu an 49 lira ödüyorum ve 5 aydır sadece bir kere 10 saatlik bir kesinti oldu o kadar

ne hız düşmesi ne başka bir sorun yaşamadım o 10 saatin dışında ben çok memnunum

yalnız yukardaki muhabbet çok komik

crazy kids beni yerlere yatırdı 10 dakikadır gülüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı kampanyalarda temel ve üst paket arası geçişlerde fark ücretinin 5 TL olduğunu biliyorum. Ancak, sizin ki gayet iyiyimiş. 3 TL nedir ki...
    Benim kampanyamda normal tarife fiyatı üzerinden geçiş var. Biz üvey evlatız demek ki.

• Ben gece sorunsuz kullanıyorum hiçbir mesele yok sabah bilgisayarın başına oturduğumda bir de ne göreyim? İnternetin ve telefon hattının yerinde yeller esiyor. Arap netin bana 8 mbit parası alarak verdiği 4 mbitlik saçma sapan bağlantı uçmuş gitmiş. Sebebi de bilmemnerede logar kapağını açıp adamların bakır kablosunu araklamışlar. Bu durum 6 ay içinde 4 kez gerçekleşti. Yeni kablonun çekilmesi ortalama 2 gün sürüyor. Bakırın kilosu 14 TL mi ne. Boşa dememişler işte beterin beteri var diye. Hatta benden bile beter durumda olanlar vardır mutlaka. Yani 1 mbit filan alan ve telekomdan başka alternatifi olmayan. Bu adamların doğru dürüst hizmet vermediği telekomun boşverdiği bir semtte olsanız bugün küfrettiğiniz kablo tv ve internet için evinizi barkınızı bırakıp başka ev ararsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Ekim 2014; 19:52:27 >

• Ben çok memnunum arıza oldu bu ay 2 kere birini 18:30 aradım 19:10 geçe evde oldular hemen diğerinde 5 saat bekledim ama yinede internete erişebildim bence parasının tamamını hakediyorlar ağ bölümündeki hocalarımız bile keşke uydunet keşke heryere dağılan firma olsaydı diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Bugün ebay' den Motorola SBG6580 modem satın aldım bakalım gelince test sonuçlarımı yazarım...

Bugün geldi Motorola SBG6580 modemim Amerika' dan hemen taktım gayet hızlı ve başarılı :
     UYDUNET ÇİLEDEN ÇIKARDI (Lütfen Bu Konuyu Gündemede Tutun)

• 2 ayı geçkin süredir geceleri bağlantım kopuyor. 25 in üzerinde şikayet kaydı oluşturdum, fatura geri ödenmesi için başvuru yaptım, bana bilgi vermeleri konusunda şikayet oluşturdum. Btk'ya yazdım. Şikayetvar'a yazdım hala sonuç yok. Mahkeme açılması için neler yapılması gerekiyor, bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evdeborek.com

merhaba

netmaster uydunet bağlantı sorunu yaşayanlar için kesin çözüm.

Sürekli bağlantı sorunu yaşıyorsanız ve internet bağlantınız kopuyorsa
    aşağıdaki adımları uygulayın.

1. internet browser ınızı açın ve bu linki yazın.http://192.168.0.1/
    2. Kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
    Default kullanıcı adı : admin
    parola : password
    3. Gelen ekranda üst menüden kablosuzu seçin.
    4. Sol menüden Erişim Denetimi ni tıklayın.
    5. Mac Kısıtlama Modu nu İzin ver i seçin.
    6. İnternete girecek olan bilgisayar, ipad ve telefonunuzun mac adresini girin.
    7. Uygula butonunu seçin.
    8. Modeminizin elektrik kablosunu çıkarıp tekrar takın.

Böylelikle kesinti sorununuza kesin çözüm sağlamış olursunuz. Bu şekilde sanki kablolayla bağlanmış gibi çalışırsınız ve hiçbir kesintiyle karşılaşmazsınız.
    http://www.evdeborek.com/forums/forum_posts.asp?TID=159

bunun mantığını açıklar mısınız? eğer ağınıza kablosuz olarak saldıran birileri varsa çok mantıklı ama zaten sessiz sakin bir çevrede iseniz bence pek bir değişiklik olmaz gibi geliyor

bir de mac sınırlaması koyunca wifi şifresini kaldırabilir miyiz? gerek kalmadığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 27 Ekim 2014; 19:17:55 >

• Crazy Kids kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kullanıyor. Bağlantıları kesildi 25 gün sonra gelebildiler.
  • quote:

Yaklaşık 1 yıldır Uydunet kullanıyorum.
    1 yıl içinde haftada en az 1 kere genelde 2-3 kere internet bağlantı ve/veya yavaşlama sorunu yaşıyorum.
    Artık çağrı merkezini aramaktan bıktım.
    Ya uzaktan cihaza reset atıyorlar, ya ekip gönderiyorlar ya da genel sistem hatası deyip bekle diyorlar.
    Ama bir türlü sorun çözülemiyor.
    Maalesef ki 2 yıl taahhüt ettim ve iptal etmek için adeta şantaj yapar gibi 400-500 TL ödemem gerektiğini söylüyorlar.
    Sorun yaşatan onlar vebal ödemesi gereken ben.
    Artık Uydunetin samimiyetine güvenmiyorum.
    Siz siz olun uydunetten uzak durun.

Benzer bir sorunla bende karşılaştım, devir için ödenek yok bahanesiyle kullanmadığım interneti kapatamayıp üzerine 480 lira ceza ücreti vererek Ankara'ya giderek kapatabildim.
    Türkiye için en iyi iki internet firmasından birisi Uydunet diğeri de Super Online 'dır bana göre. Lakin işte bu gibi durumlar yaşanmaması için kaliteli elemanlara ve yapılacak sık denetimlere ihtiyaç var.

Çağrı merkezini aramak yerine yetkili birisiyle görüşün, telekomünikasyon konusunda uzman kadroları var hangi şehirde ne kadardır bilmiyorum gerçi ama bir ihtimal o ekibe yönlendirirlerse sorunu bulup tespit edeceklerdir. Gerçi sorunun ne olduğunu bende tahmin edebiliyorum da çözümü için onların tespit edip çözmeleri gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evdeborek.com

merhaba

netmaster uydunet bağlantı sorunu yaşayanlar için kesin çözüm.

Sürekli bağlantı sorunu yaşıyorsanız ve internet bağlantınız kopuyorsa
    aşağıdaki adımları uygulayın.

1. internet browser ınızı açın ve bu linki yazın.http://192.168.0.1/
    2. Kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
    Default kullanıcı adı : admin
    parola : password
    3. Gelen ekranda üst menüden kablosuzu seçin.
    4. Sol menüden Erişim Denetimi ni tıklayın.
    5. Mac Kısıtlama Modu nu İzin ver i seçin.
    6. İnternete girecek olan bilgisayar, ipad ve telefonunuzun mac adresini girin.
    7. Uygula butonunu seçin.
    8. Modeminizin elektrik kablosunu çıkarıp tekrar takın.

Böylelikle kesinti sorununuza kesin çözüm sağlamış olursunuz. Bu şekilde sanki kablolayla bağlanmış gibi çalışırsınız ve hiçbir kesintiyle karşılaşmazsınız.

Daha önce yine bu forum üzerinden paylaşmış olduğunuz bu ayar maalesef ki netmaster modemin kronik wireless problemine bir çözüm getirmiyor...
    Mac adres filtreleme ağ güvenliği açısından yapılması gereken bir işlem ama modeme bu dahil başka hangi ayarları yaparsanız yapın en fazla 3 gün içerisinde problem nüksetmekte...
    En Son engin beyin paylaşmış olduğu open dns ayarlarını tek tek mobil cihazlarıma kurarak sıkıntıyı aştım diğer sorun yaşayan arkadaşlara da öneririm ama ne kadar gidecek göreceğiz...
    Netmaster firması bu cihazlarının kronik problemini çok iyi biliyor ve maalesef hiçbir yazılımsal ve/veya donanımsal bir çalışma yapmıyor, buradaki yetkili arkadaş da uzun zamandır ya teknik servislerine yönlendiren aynı maili atıyor ya da Router Modem ap ürün tanıtımı yapıyor...
    Ama bir gerçek var ki problem devam etmekte...

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

40 lira kablotv
    30 lira uydunet bağlantı ücreti ödedim
    gittim sahibinden den 15 lira kablolu uydunet modem aldım
    zamanında 40 liraya aldığım router ım zaten vardı

95 lira gibi bir parayla her şeyimi hallettim ve taahhüt imzalamadım

şu an 49 lira ödüyorum ve 5 aydır sadece bir kere 10 saatlik bir kesinti oldu o kadar

ne hız düşmesi ne başka bir sorun yaşamadım o 10 saatin dışında ben çok memnunum

yalnız yukardaki muhabbet çok komik

crazy kids beni yerlere yatırdı 10 dakikadır gülüyorum

ne yaptım da güldürdüm anlamadım

• Aynı sorun bizde de vardı. Defalarca telefon eve gelip reset atmalar sonuç sıfır. Ancak aşağıdaki adımları uyguladım ve sonuç şu ana kadar hiçbir kesinti olmadı. Deneyin yararını göreceksiniz.

• uydunet alalı 4 ay oldu artık arayıp küfür edicem o olacak sakın almayın aldım alalı hiç memnun değilim 20 saniyede 3 saniyelik kesinti oluyo çok sinir bozucu bir şey onu geçtim bazen 1-2 saat gelmediği oluyor hep aynı laflar dışardan müdahele ettik falan oysaki değişen hiç bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.