Arkadaşlar, bir zahmet modem arayüzünden Downstream Frequency (Hz) değerini yazabilir misiniz Turksat'ın? Modemi resetledim ve bu değer sıfırlandı.
579000000
Teşekkürler.
uydunete geçeli 2-3 gün oldu 8mbps adsl den 10mbps uydunete geçtim ama beklediğim performans artışını göremedim tam tersine internette gezinirken sayfaların ilk gelişinde belirgin gecikme var ve internetten video film seyrederken takılmalar oluyor. kısacası adsl daha iyi idi....
sorun ne olabilir diye araştırıyorum...
yukarıda testin ekran görüntüsü bende aşağıdaki gibi.... internete bağlıyım ama bu testte modem ping edilemiyor mesajı çıkıyor
SORUN NE OLABİLİR??? NE YAPMALIYIM?
Takılmaların nedeni yüksek ping. Sinyallere baktırın.
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
uydunete geçeli 2-3 gün oldu 8mbps adsl den 10mbps uydunete geçtim ama beklediğim performans artışını göremedim tam tersine internette gezinirken sayfaların ilk gelişinde belirgin gecikme var ve internetten video film seyrederken takılmalar oluyor. kısacası adsl daha iyi idi....
sorun ne olabilir diye araştırıyorum...
yukarıda testin ekran görüntüsü bende aşağıdaki gibi.... internete bağlıyım ama bu testte modem ping edilemiyor mesajı çıkıyor
SORUN NE OLABİLİR??? NE YAPMALIYIM?
126 yada 4440126( cepten bedava dakikalar için 0216 126 00 00) arayıp 1 arıza kaydı bırakmanı tavsiye ederim sinyal seviyelerin bile gözükmüyor.
Bu durumun sebebi genelde modemine gelen kabloda sorun varsa yaşanır, senin gelen hat üzerinde yani kablon da ek bağlantı var mı? Eğer kablonda bi problem gözükmüyorsa hiç uğraşma direk 126'ı ara bi ekip gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme