Şimdi Ara

UYDUNET için Router Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
8.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kiralama ile ayda 2 tl docsis modem veriyorlar. 100₺ ye bile ikinci el modem alsanız 50 ayda amorti eder kendini. Bence modem almanız şart değil kiralayın işiniz bitince geri verirsiniz. O yüzden dağıtımı yapacağınız routera yatırım yapın. Daha iyisini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 23 Temmuz 2017; 16:5:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Kiralama ile ayda 2 tl docsis modem veriyorlar. 100₺ ye bile ikinci el modem alsanız 50 ayda amorti eder kendini. Bence modem almanız şart değil kiralayın işiniz bitince geri verirsiniz. O yüzden dağıtımı yapacağınız routera yatırım yapın. Daha iyisini alın.

Hocam 2.4 /5 ghz wifi dagitmak icin onemli olan router o zaman degil mi

Simdi 50 tl ye netmaster doc 3.0 modem buldum 2.el bu bi eski nesil 383z4 olan onu brige mode yapip xiaomi mi 3 routerla 5ghz wifi dagitmak istiyorum bir sorun yok degil mi boyle birsey yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Elinde router varsa 2. el 50 TL civarında Kablonet DOCSIS 3.0 modem bulursun.Bridge modda sadece modem olarak kullanırsın diğer ağ yönetimini router yapar.Hatta Bursa'daysan bende 383Z4 var.Dener kullanırsın, çalışıyorsa.
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Tam dediğiniz gibi olur ve gayet güzel sonuç alırsınız. Artı gene de 50₺ peşin verip ikinci el modem almaya gerek yok. Aylık 2₺ kirası var. 50₺ ancak 25 ayda yani iki sene sonra kendini kurtaracak. O zamana kimbilir neler olur neler. Boşver birşey alma bence. Getirip kursun Kablonet modemi nasılsa Bridge yapacaksın ha o olmuş ha öbürü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Ben bu ürünü aldım gittigidiyordan kampanya ile 165 tl civarına geldi

www.amazon.com
    Amazon.com: TP-Link AC1200 Dual Band Router - Wireless AC Router for Home(Archer C50): Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/TP-Link-AC1200-Wireless-Ethernet-Router/dp/B0168G0KZY?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

http://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c50-ac1200-kablosuz-dual-band-router-pm-bd805549

Kampanya,kupon,puan ile uyguna alınabilir.2.4 ve 5ghz destekliyor.Evin her yerinde 5ghz kesintisiz iletişim sağlıyor(2 telefon 1 ipad 2 notebook)

Merhaba

TP-LINK Archer C50 AC1200 Kablosuz Dual Band Router.

Üründen memnunmusun. Evin uzak noktasından Bağlantı hızını test edebildin mi?

• _EFE_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam router güzel.Ben daha sonra xiaomi 3c router aldım.Xiaomi ile kıyaslarsam,Çekim güçleri aynı gibi ama xiaomi router ı telefonda uygulama ile kullanmak daha avantajlı,.Tavsiyem aliexpress gibi siteden xiaomi router almanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Hocam router güzel.Ben daha sonra xiaomi 3c router aldım.Xiaomi ile kıyaslarsam,Çekim güçleri aynı gibi ama xiaomi router ı telefonda uygulama ile kullanmak daha avantajlı,.Tavsiyem aliexpress gibi siteden xiaomi router almanız.

Hızlı Cevabın için teşekkür ederim. xiaomi 3c router telefon uygulaması sana ne tür avantajlar sağladı.
    tavsiye edeceğin satıcı veya link var mı?
  • _EFE_ _ kullanıcısına yanıt
    misafir ag kurmak,paylaşım ayarları,misafir ağ için hız sınırlaması,2,4_5 ghz arası ayarlar vs baya detaylı.Link içinse aliexpresste en çok satış yapmış,olumlu yorum almış orjinal ürün satan herhangi birinden alabilirsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

CBW-383ZN'de teknik olarak bir sorun yoksa (router özelliklerinden bahsetmiyorum) ekstra bir modem daha almana gerek yok.Cihazı BRIDGE MODE'da sadece modem olarak kullan (router özelliklerini devre dışı bırak) ve yanına bütçen kadar sağlam bir router al.Alacağın routerın WAN giriş portu olsun, trafk yönetebilsin/yönlendirebilsin ve AC (5 GHz) desteklesin yeter.250 TL'ye çokta süper olmasada bu özelliklerde bir router bulursun gibime geliyor piyasada.

ZN modem gerçekten sorunluysa (modem görevini yerine getiremiyorsa) şansını deneyip 2. el DOCSIS 3.0 modem bul 50-70 TL civarında yanınada 150-200 TL'lik bir router al.

Bende Infinity401 bridge modda sorunsuz çalışıyor şimdilik.
    Aradan 3 sene geçmiş ama bu riuter acaba bu yazdıklarınızı karşılar mı elimde hali hazırda bu var ve kablonetin modeminde oyunlarda sorun yaşıyorum

• goztepeli__ G kullanıcısına yanıt
    yada son tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?
  • anexi A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende valla araştırıyorum
    https://forum.donanimhaber.com/kablonet-modem-onerisi-docsis-3-0--136996028-6#143775273
    Birde buraya bak istersen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.