Şimdi Ara

Uydunet/İstanbul(Fatih ve çevresi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradan 2 yıl geçtikten sonra ben de hortlatayım konuyu. fındıkzade, çapa civarında uydunet kullanıp performans konusunda görüşlerini paylaşabilecek kimse var mı?
  • kesinlikle tavsiye etmem bunlara para yedirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxaxxax

aradan 2 yıl geçtikten sonra ben de hortlatayım konuyu. fındıkzade, çapa civarında uydunet kullanıp performans konusunda görüşlerini paylaşabilecek kimse var mı?

Denemesi bedava. Al kullan baktın olmadı iade et. 15 yada 30 gün süresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25gb AKN li kullanıyorum.25 gb den sonra 3megabite düşüyor .gayet memnunum

ama bundan 2-3 sene önce berbattı.bir hafta internet kullanamadığımı bilirim
  • LostDestiny kullanıcısına yanıt
    Fatih bölgesinde herhangi bir problem yok.

Edit: konu 2010muş, neyse refere olsun bu mesaj en azından almayı düşünenler için.
  • Konuyu birde ben hortlatayım fatih aksaray şehitler parkı çevresi kullanıcı var mı uydunet acaba son durumu nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 3 Mart 2015; 15:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxaxxax

aradan 2 yıl geçtikten sonra ben de hortlatayım konuyu. fındıkzade, çapa civarında uydunet kullanıp performans konusunda görüşlerini paylaşabilecek kimse var mı?

Ben de Çapa da oturuyorum.Eğer uydunete geçiş yaptıysanız internet bağlantınızın durumu ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Ya da çapada civarında oturan uydunet kullanıcıları varsa özellikle online oyunlarla ilgili ping sorunu yaşanıyor mu?
  • Bir hort da benden gelsin.

Kullananlar durumlar nasıl?

Sıkıntı var mı?

ps4'den oyun torrent vs. için kullanacağım.
  • Çapa da oturuyorum, şehremini tarafına yeni geldi sayılır, memnunum, twitch te yayaın yaptım gayet sağlıklı world of warcrafta da 70/80 ms filan oluyor, dota2, counter da sorun yok kopma filan da yaşamadım, şimdilik mutlu mesutum, inş böyle gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: experienced

Çapa da oturuyorum, şehremini tarafına yeni geldi sayılır, memnunum, twitch te yayaın yaptım gayet sağlıklı world of warcrafta da 70/80 ms filan oluyor, dota2, counter da sorun yok kopma filan da yaşamadım, şimdilik mutlu mesutum, inş böyle gider.

Şehremini şu an fatihteki en iyi şebeke bölgesi. Yeni ve yoğun kullanım yok. Değerlendirmek gerek

• Selam arkadaşlar, konuyu tekrar hortlatayım.

Ttnet' e olan taahhütüm bitmek üzere ve Uydunet' e geçmeyi düşünüyorum.
    Karagümrük ve çevresinde oturan arkadaşlardan tecrübelerini rica edebilir miyim ?

Saygılar.
  • Fındıkzade Molla Güranideyim. Ben de geçmeyi planlıyorum. Son durum nedir. Bilgi verirseniz sevnirim.
  • konuya bak yıla bak
  • Arkadaşlar bende yeni taahhüt vermeyi düşünüyorum. 50 mbit kocamustafapaşa için hızlar nasıl arkadaşlar ? Memnun musunuz

• Bende hırkai şerif mahallesindeyim daha Modem gelir gelmez Apartmandaki yükselticinin yeterli gelmediği söylendi, eleman kuramadı bile modemi, ttnetide iptal ettim napıcam bilmiyorum.

• Bende çapa/şehreminide oturuyorum , büyüksaray meydanına çok yakınım bir kaç sokak üstüme bir kabin getirdiler ve dün de kabloları koydular ama ne zaman aktif olur burası yada benim oturduğum yerde var mıdır yok mudur nasıl anlarım , öğrenirim bilen var mı?
  • sa millet istanbul fatih (haseki) de uydu net hızı ne durumda uydunet'e geçmeyi düşünüyorum da

mollagürani mah. yani bilgisi olan biri yardım ederse çok minnettar olurum.
  • Soru soranlar pişman olmamışlar galiba çünkü olumsuz yorum yapmamışlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade184

Soru soranlar pişman olmamışlar galiba çünkü olumsuz yorum yapmamışlar :)

Sorularına olumlu cevap gelmediğinden olabilir mi acaba?
  • Arkadaslar fatih karagumrukde bir esnaf arkadaşım ayda en az 3-4 gün internet yok demis babama bana pek mantıklı gelmedi ama tedirgin etti benden fatih aksaray mahallesine almayı dusunuyorum acaba bu bölgede nasıldır lütfen fikirlerinizi paylasiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.