Şimdi Ara

Uydunet + KabloTV + Uydu TV Bir Arada Nasıl Kullanabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta nihayet TTNet'i bırakarak Uydunet'e geçtim. Zaten halihazırda KabloTV hizmeti almaktaydım. Ekip geldi, evdeki ankastre kutudaki ayırıcıyı değiştirdi ve çalışma odamdaki prizden kablo çekerek modem kurulumunu gerçekleştirdi. Salondaki ve diğer 2 odadaki kablotv yayını da aynen devam ediyor.

Şu an oturduğum apartmanda merkezi uydu yayını da mevcut. Yakın bir zamanda salonda kablotv yerine uyduya geçmek istiyorum. 2 ayrı odadaki kablo tv ve çalışma odasındaki uydunet aynı şekilde kalacak. Ancak bunu nasıl yapacağım konusunda henüz bir fikrim yok. Eve gelen uydu kablosu şu an kutuda boşta duruyor.

Bu konularda pek bir tecrübesi olmayan biri olarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

1- Türksat'tan gelen ekibin yaptığı kurulumu bozmadan; kutudan salona (mesafe yakın sayılır) dışarıdan ayrı bir kablo çeksem olur mu?

2- Uydu yayınını getiren kablo ile kablotv kablosu bir birleştirici ile birleşse ve dağıtım ondan sonra yapılsa internetin kalitesinde (ping, hız vs) bir bozulma olur mu? Bu noktada kullanılacak birleştirici nasıl olmalı?

Kendim yapamazsam bir elektrikçi falan çağıracağım artık. Yine de fikirleriniz önemli, elektrikçi bile çağırsam adamın en düzgün bağlantıyı yaptığından emin olayım. Ağzım çok yandı zira bu konularda.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziggystardust -- 12 Kasım 2015; 4:18:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ve tv+
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.