Şimdi Ara

Uydunet kampanya 1 nisan- 31 haziran 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o 5mbit olan bendede vardı. Gittim değiştirdim 6-7 ay once 10mbit 100gb akn ye gectim ama pişman oldum cunku ayda 200 gb download yapıyorum. 5 iyiydi halbuki dertsiz tasasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Evet. AKN, limit vs yok. Ben 5 mbit olanını kullanıyordum zaten.
    AKN olmayan seçeneği sitede göremedim,Turkuaz Paket'te 50gb AKN gözüküyor.Rica etsem link verirmisiniz
  • Ben her ay 99TL +14 TL veriyorum sınırsız 10mb uydunet'e..

Ayda 300-400gb min download yapan biri olarak, keşke fiyatlarda biraz indirime girseler de 20mb takabilsek.. hem işkence çekiyoruz hem dünya kadar para veriyoruz.. Olsun ama, TürkTelekom onu bile vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sueño Diseño

quote:

AKN olmayan seçeneği sitede göremedim,Turkuaz Paket'te 50gb AKN gözüküyor.Rica etsem link verirmisiniz

şu olması lazım. Turuncu fırsat , 10 Mbps'e kadar Sınırsız 77 TL

http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,257

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sueño Diseño

quote:

şu olması lazım. Turuncu fırsat , 10 Mbps'e kadar Sınırsız 77 TL

http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,257

Çok teşekkür ettim ben yanlış anlamışım sanırım.Fiyat epey yükseliyor sınırsız olunca.Bu AKN bitirdi bizi

• eğer imkanınız varsa docsis 3.0 modem alın . çekim gücü ve performansı mükemmel . netmaster CBW -383Z4 tam marka modeli . eski tek antenli modemlerden sonra kendinizi çağ atlamış hissedeceksiniz .
  • Kesinlikle kacırılmaması gereken bir kampanya, sözleşmem az kaldı bitecek lakin kampanyada bitmiş olacak... Şimdi ki kampanyada, 50 mbit 200gb kota 67 tl iken, sol da 20mbit 100gb 69 tl ödüyoruz.
  • ben modemimden memnunum faturama ek modem istemiyorum uydnete geçtiğimde modemi istemesem kendi modemimi kullanabilirmiyim? kendilerinin modemini almak zorundamıyım? (modemim asus adsl n12-e)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O modemi kullanamazsınız. Kendiniz modem alabilirsiniz tabii, uydunetin verdiğini kullanmak zorunda değilsiniz. Kablomodem olacak. sizinki Adsl modem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.