Şimdi Ara

Uydunet nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
23.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mesbul

Peki 5mb download hızım kaclarda olur.. benim hd pakete filan ihtiyacım yok. ht tv yok evde.

bir ara 5gb kullanmıştım 580-600kb down oluyordu.. şu an 3mb sınırsız kullanıyorum 380kb civarı...
  • evime internet ve tv bağlatıcam ama bu kablonet uygunet flan ikisi bi arada nasıl oluyo nekadar ücret ödücem bilgi verirseniz sevinirim
  • 5 mbit Uydunet kullanıyorum. Hiç sorun yaşamıyorum. Hız düşmesi, kesilme falan. Kışında bişey olmadı. 500-600 arası sabit indirme hızı var. Düşmüyo aşağısına.
  • ben de kullanıyordum uydunt güzel gerçekten
  • Bende bugün/yarın 1mbps eve bağlatıcam. Akk uygulamasınıda özellikle sordum ilerdede olmaz dediler. Nat geo-Discovery içinde 9 tl verilir yani (:
  • uydunette telefon gerekmiyo demi birde taahhüt yok diye anladım doğrumu?
  • Arkadaşlar Sakın Uydunet Kotalı Tarife Kullanmayın.10mb 20gb kotalı tarifeme hiç bir indirme yapmama rağmen 29gb kota aşım faturası geldi.Aradım itiraz ettim ama nafile sakın uğraşmayın hiçbir şey yapmıyorlar.Bunu bilerek yapıyorlar.Bu arada belki soran olur wireless kapalı olduğu halde oluyor bunlar.Masaüstü bilgisayar kullandığım için wirelessi kapatmıştım.Çünkü daha önce okumuştum uydunet bunu mazeret gösterip şifreniz kırılmış internetiniz kullanılmış gibi komik bahanelerle canım yurdum insanlarını kandırıyormuş.Yanlış anlamayın aynı işleri ttnet de yapıyor.SİZLERE TAVSİYEM KOTALI İNTERNET KULLANMAYIN.Kendinizi sömürtmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahapbeyaz

Arkadaşlar Sakın Uydunet Kotalı Tarife Kullanmayın.10mb 20gb kotalı tarifeme hiç bir indirme yapmama rağmen 29gb kota aşım faturası geldi.Aradım itiraz ettim ama nafile sakın uğraşmayın hiçbir şey yapmıyorlar.Bunu bilerek yapıyorlar.Bu arada belki soran olur wireless kapalı olduğu halde oluyor bunlar.Masaüstü bilgisayar kullandığım için wirelessi kapatmıştım.Çünkü daha önce okumuştum uydunet bunu mazeret gösterip şifreniz kırılmış internetiniz kullanılmış gibi komik bahanelerle canım yurdum insanlarını kandırıyormuş.Yanlış anlamayın aynı işleri ttnet de yapıyor.SİZLERE TAVSİYEM KOTALI İNTERNET KULLANMAYIN.Kendinizi sömürtmeyin

dostum ben alırsam 3mbit sınırsız almayı düşünüyorum ama izmir/mendereste oluyomu bilmiyorum gaziemir de var,orası bize 10-12km bişey uzakta acaba burda olurmu onu merak ediyorum.müşteri hizmetleri varmı arasam sorsam ?

• AKK olduktan sonra 20mb hız olsa neyazar.
    kota aşınca 1mb kullanacaksın.
    5mb süper.
    bizim burda olsa 1 dk düşünmeden alırım.
    bizim sokağa döşemişler zamanında daire no 30a kadar.
    ben 58 deyim.
    15 apartman ilerim kablonet kullanıyor ben 3G
  • basaksehir 1.etapta var mi nsl ogrenblirz?
  • bende bağlatmayı düşünüyordum lakin kendi sitesinde bile yorumlar olumsuz tiksindim bakınız http://www.uydunetuyelik.com/bize-ulasin
  • telefon gerekmiyo ancak kablolu tv olması gerekiyo binada kampanyadan yaralanırsanda taahütlü olmuş oluyorsun..
  • Resmi sitesinden sorgulama yapılabiliyor.www.turksatkablo.com.tr (Binamda hizmet varmı?)çağrı merkezide 444 0 126
  • bence çok güzel hizmet veriyorlar antalyada kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.