Şimdi Ara

Uydunet PING,HIZ(oyunlarda ani ping yukselmeleri)Cozumu ayar rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
19
Favori
25.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uydunet, Ankara, Cankaya, Bahcelievler Mahallesi, Kazakistan Caddesi (emek 4. cadde) nde nasil? kesinti, internet problemi oluyor mu? orada kullanan musterileri internetten, hizindan, baglantinin kesilmemesinden, genel olarak internetten memnunlar mi? gecmemi önerirler mi?

Turkcell superonline kullanicisi idim aylik 59 try öduyordum, fakat, 10 mg bit hiz, 50 gb, 31.99 try´ye gecis yapacagim. önerir misiniz?
  • selam, ethernet kullaniyorsak ayarlar nasil olacak acaba? aksam sattlerinde twitch yurtdisi yayin yapmak imkansiz, surekli kopmalar oluyor. 50 download 4 upload kullaniyorum. hiz testinde hersey normal. ariza icin gelenler sorun yok deyip gidiyor, cildirmak uzereyim.
  • oh be ayarları yaptım, sonunda hızlandı net.

modem:
     Uydunet PING,HIZ(oyunlarda ani ping yukselmeleri)Cozumu ayar rehberi

Access Point:
     Uydunet PING,HIZ(oyunlarda ani ping yukselmeleri)Cozumu ayar rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: kerempgs

Merhabalar,

Uydunet, Ankara, Cankaya, Bahcelievler Mahallesi, Kazakistan Caddesi (emek 4. cadde) nde nasil? kesinti, internet problemi oluyor mu? orada kullanan musterileri internetten, hizindan, baglantinin kesilmemesinden, genel olarak internetten memnunlar mi? gecmemi önerirler mi?

Turkcell superonline kullanicisi idim aylik 59 try öduyordum, fakat, 10 mg bit hiz, 50 gb, 31.99 try´ye gecis yapacagim. önerir misiniz?

Vallahi bu konuyu komsulariniza sormaniz daha iyi olur ama su ana kadar en ilimli ve en az sorun yasanan turkiyede uydunet.Tabiki sorunlari olan vardir ama cozulmeyecek gibi degildir ve bir yerde surekli kesilecegini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obinerto

selam, ethernet kullaniyorsak ayarlar nasil olacak acaba? aksam sattlerinde twitch yurtdisi yayin yapmak imkansiz, surekli kopmalar oluyor. 50 download 4 upload kullaniyorum. hiz testinde hersey normal. ariza icin gelenler sorun yok deyip gidiyor, cildirmak uzereyim.

Bu ayarlari yapip sonuc alamayip mi soruyorsun yoksa hic denemeden mi soruyorsun ?

• obinerto O kullanıcısına yanıt
    Ethernetle bağlıysan 4. adımdan sonraki ayarları yapıp deneyebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende işe yaramadı.
    Modemdemi bir sorun var acaba diye netmaster ile konuştum onlarda n modunu kapatmayın kapatırsanız g moduna geçer hızınız düşer diye bilgi verdiler.
  • bu ayarlarlarin pingle ne alakasi var! Sacmalik... ayarlar sadece modem cikisi ile alkali. ping vs dedigin ayarlar ise modemin girisinden karsi sunucu ile baglantisi ile alkali.

Kim bu ayarlarla iyi oldu vs derse kendini kandirir. Zaten kandirilmaya musaait toplumuz.

kablo modemlerde (cogunda) modem ile alakali ayar bile yoktur. yani son kullanici mudahale dahi edemez.

• Iki senedir kullaniyorum uyduneti. Su modemden satin aldim. Gayet memnunum. Tek canimi sikan olay 3 mbps.

Artik btk nin su hiz dusumu olayina el atmasi lazim. Sonucta superonline kablotv gibi kendi alt yapisini kullanan saglayicilar eve kadar fiber internet getiriyor. Bu sirketlerin dusurulen hizi kendi insiyatiflerine gore ayarlamalari lazim.

Boylece rekabet ortami da olusur. Btk bir alt limit belirlesin. Saglayicilar kendi alt yapi yeterliliklerine gore dusurulen hizi kendileri belirlesinler.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Netmaster modem kullanmıyorsunuz galiba
  • modem ayarı bir şey değiştirmez. bu modemin ayakları var yatay da koyabilin diye. ister dik koy ister yatır ister amuda kaldır pingin düşmez. 10 yılı aşkındır uydunet kullanıyorum. genelde akşamları pingler yükselir. aynı oyuna gece gir pingin sapıtmayacaktır. misal, akşam 100den aşağı düşmeyen ping gece 60larda gezecektir. maalesef yoğun saatlerde böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

modem ayarı bir şey değiştirmez. bu modemin ayakları var yatay da koyabilin diye. ister dik koy ister yatır ister amuda kaldır pingin düşmez. 10 yılı aşkındır uydunet kullanıyorum. genelde akşamları pingler yükselir. aynı oyuna gece gir pingin sapıtmayacaktır. misal, akşam 100den aşağı düşmeyen ping gece 60larda gezecektir. maalesef yoğun saatlerde böyle.

Konuyu acan benim.Anliyorum yukardaki arkadasta ayni seyleri demis.Ben bu ayarlari yapmazsam pingim 80 ken 300 lere firliyor ve 8 mgbit aliyordum max.Bircok arkadasimda boyleydi.Varsayili gelen modemin ayarlari kotu.Hatta dun resetlenmisti ayarlar cs go oynayamadim cildircaktim sonradan farketip duzelttim.

Modem pozisyonuna gelirse yatayken modemden tek cizgi alirken dikken bazen full bazen 2 aliyorum.Belki hizi etkilemez ama daha cok cekmesi bence iyi bisi.

Iyi gunler

• Benim ani ping cikislarim arada kopmalar vardir servis çağırdım geldiler ayarladilar.

Cs go 120 pingten 80ne düştü. Bu ayarlari yapsam. 20 lere kadar geriler mi ki acaba.

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Ne 20 si , bütün csgo rekabetçi sunucuları yurtdışında 20 ping alman imkansız en düşük 38-50 arası alırsın onuda viyana serverında görürsün sadece.
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Peki server ayarini yapabiliyormuyuz ben ruslarin oldugu serverlara denk gelince pingler dahada yukseliyor.

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Genel ayarlarda maksimum oyun için arayacağın ping seviyesi barı var , onu kendin nasıl istiyorsan ayarla ama çok düşük ayarlarsan hiç oyun bulamazsın. Yada consol tuşu olan " é " ye basarak şunu yazıp enterla mm_dedicated_search_maxping (istediğin ping) yani mm_dedicated_search_maxping 80
  • pingin tepe yapmasının bir diğer sebebi (300 500'lere fırlayıp inmesi) hat sorunudur. onu da arayarak çözdürmeniz gerek. bazen binanızda bazen de merkezde sorun olabiliyor. ekip gelip kutudan ayar yapması gerekiyor.
  • Biraz konuyu hortlatmis gibi olacagim ama cok tesekkurler hocam. Pingde buyuk bir dusus oldu
  • Merhaba oyunlarda 2-3 dakikada bir ani ping yükselmesi oluyor, aynı modeme ve aynı internet tarifesine sahibim bu ayarlar sizce güvenli mi? Bu ayarları uygulayanlar yada bilgi sahibi olanlar dönüş yapabilir mi?
  • Tüm firewall özelliklerini devre dışı bırakmışsınız. Dikkat edin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.