Şimdi Ara

Uydunet + Switch = Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır forumlarda konu açmaya açmaya başlık koymanın inceliklerini unutmuşum.Bundan dolayı başlık biraz tuhaf kaçtıysa affedin beni

Konuya gelirsek UyduNet aldım ben de TTNet'e lanet okuyaraktan.1 MB Sınırsız ve paylaşımsız.Oooh!Misler gibi gireceğim internete diyordum ki öyle olmadığını farkettim.Evde iki tane masaüstü PC var.Biri XP diğer Windows 7.

Sorun şu:Scienticif Atlanta EPC2205 tip modemim ve TP-LINK 5-Port 10/100M Desktop Switch ile gelen neti dağıtıyorum.

Modemin bulunduğu odadaki Pc (XP olan) Öbür odadaki PC (Windows 7'li) açıkken pingtest.net de şöyle bir sonuç verirken

Uydunet + Switch = Problem

Windows 7 olan PC (koyamadım resim ama) 25-30 ms ping %0 packet loss veriyor.

Windows 7'li PC yi kapatınca XP olan PC'M eski haline dönüyor.Vınnn giriyor internete.
    Windows 7'li PC de download olmuyor kesinlikle.Sadece kardeşim Flash oyun oynuyor. XP dekinde de download yok.Netlimiter falan indirdim bakayım bi program netimi yiyiyor diye.Hayır problem yaratan program yok.Güvenlik duvarı,nod30 antivirüs hepsini kapadım ama bir değişiklik yok.

Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.