Şimdi Ara

Uydunet + Teledünya Herşey Dahil 29 TL Kampanyası (Bomba Kampanya) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
11
Favori
18.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş kusura bakma ben cevap yazmayı unuttum. Bu sefer gelen arkadaşlar havalandırma boşluğunu hıltı ile kırıp çektiler hattı. Çok şükür baglatabildik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar uydunet'ten şikayeti olan var mı ? Varsa ne gibi şikayetleriniz var ? Uydunete geçmeyi düşünüyorum (Kadıköydeyim )
  • arkadaslar benım evde dıgıturk var acaba bu sekılde baglantı nasıl saglanacak yenıden kablo mu cekecekler yoksa aynı kablo ıle teledunya dıgı ınternet kullanabılecek mıyım?

Bir de yenı hat cekılecekse bunun masrafını ben mı odeyecegım?
  • Sultangazide uydunet alt yapısı olsaydı keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooLaN -- 30 Kasım 2014; 18:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

arkadaslar benım evde dıgıturk var acaba bu sekılde baglantı nasıl saglanacak yenıden kablo mu cekecekler yoksa aynı kablo ıle teledunya dıgı ınternet kullanabılecek mıyım?

Bir de yenı hat cekılecekse bunun masrafını ben mı odeyecegım?

masraf yok. digiturk kablosunu uydunet için kullanabilirler.
  • Beyler, sizde de her gece 12 gibi hız düşüp reset atana kadar yerlerde sürünüyor mu rutin olarak?
  • Kota için, bu foruma mı, diğer forumlardan birinde mi, Uydunet, ertesi sabah bilmem kaçta (gecikmeli) o veriyi alıyor diye yazmışlardı, ama hatırlamıyorum hangi forumdu.
  • Dun ay sonu diye kotayi somureyim dedim. 25gb dolunca aninda hiz dustu. 3 mb ile de internet gayet akiciydi. Sabah kalktigimda mideme reset atmadigim halde 10mb hiz geri gelmis.29 tl ye daha ne olsun...

• iyi kampanya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydunet ile ilgili her yerde aynı iki şikayet var;

1. akşam saat 8 ile 12 arasında hız bariz düşüyor.
    2. wifi sinyali çok zayıf evin heryerinde çekmiyor.

Bu iki sıkıntı ile ilgili uydunet kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi? eğer asılsız ya da abartılı ise ben de başvurumu yapacağım.
  • onuruno99 kullanıcısına yanıt
    Aslı var ve abartılı değil. 1. sorun Turksat kaynaklı. 2.si modem kaynaklı.

2.'si için: önden modemi bir komşudan, arkadaştan al, evin içinde uygun yerlerde dene (çekiş gücüne bakacaksın sadece bilgisayar veya telefondan, çekiyor olmasına gerek yok). Ben 15 cm oynata oynata ayarladım, şimdi her yerden çekiyor, ama 15 cm farklı olsaydı arka ve önden çekmiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

uydunet ile ilgili her yerde aynı iki şikayet var;

Bu iki sıkıntı ile ilgili uydunet kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi? eğer asılsız ya da abartılı ise ben de başvurumu yapacağım.

Böyle sorunlar yok. Ben hiç yaşamadım. Evin her yerinden çekmeme modemle ilgili olabilir zaten, internet bağlantısı ile değil. Zaten modem oldukça kaliteli bir ürün. Bağlantı hızı da sabah akşam mevcut hızınızdan aşağı asla inmiyor.
  • ARKADAŞLAR SU ALTYAPI KONUSUNDA UYDUNET E MAIL ATTIM

"acaba kendi altyapınızı mı kullanıyorsunuz yoksa turk telekom altyapılarını mı? bu konuda çok tartışma var en doğru bilgiyi sizlerden alacağımı dusunuyorum eger bolgeler arasında bu durum degısıyorsa istanbul avcılar mevkiinde durum nedir acıklarsanız sevınırım" dedim

Gelen cvp ise şu:

"Merhabalar;

Türkiye içinde fiber ve koaksiyel kablolar ile kendi alt yapımızı kullanmaktayız.Türk Telekom'a ait olan yurt dışı bacaklarından yurt dışı bağlantısı sağlanmaktadır.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
    Telefon: 126 - 4440126
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr"

umarım bunu merak eden arkadaşlara açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

uydunet ile ilgili her yerde aynı iki şikayet var;

Böyle sorunlar yok. Ben hiç yaşamadım. Evin her yerinden çekmeme modemle ilgili olabilir zaten, internet bağlantısı ile değil. Zaten modem oldukça kaliteli bir ürün. Bağlantı hızı da sabah akşam mevcut hızınızdan aşağı asla inmiyor.

Yine gece 12, yine resetlemeden bağlanamayan bir kablonet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 2 Aralık 2014; 0:15:50 >

• plumbium1 P kullanıcısına yanıt
    Sizde teknik bir sorun olmalı. Ben hiç böyle sorun yaşamadım.

• fthkn F kullanıcısına yanıt
    Peki Hocam. Bende bu rutin yok diyorsanız, bu gece MH ile görüşeyim.

• DallasPage kullanıcısına yanıt
    AKK kalkıp 10 mbps değersizleşecek ne anlama geliyor anlamadım.
  • DarkPanter D kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle. 3 mbps olarak düşünün ama fazladan 25 GB 10 mbps veriyor. TTNET'de 72 lira 75 GB AKN var. Ondan yüzde 60 daha ucuz 25 GB AKN. TTNET çok pahalı. Zaten ayın büyük kısmında 3 mbps bağlanıyordum ve hiçbir eksiklik hissetmiyordu. Bütün indirmelerei 3 mbps yapıyordum. İndirmeyi 20 dakika daha erken indirecek diye o kadar parayı TTNETe vermem.3 mbps sınırsız herşeye yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

AKK kalkıp 10 mbps değersizleşecek ne anlama geliyor anlamadım.

Bir düşünce sadece: yani eğer akk kalkarsa 'zor ama' 10mbps değersiz bir hal alacak çünkü yüksek hızlarda akk siz olmak yüksek hız kullanmak anlamına geliyor.
    2 sene az bir süre değil bir ihtimal var halen :)
  • DallasPage kullanıcısına yanıt
    10 mbps değersizleşip mesela AKK olmadan sınırsız 30 liraya 10 mbps almamı sağlarsa bayram ederim. 10 mbps'den yüksek hız normal bir kullanıcı için gereksiz. Deneyimlerimle söylüyorum ki gereksiz. Yani 50- 100 mbps falan yaygınlaşırsa normal kullanıcı için koşullar daha da kolaylaşır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.