Şimdi Ara

Uydunet upload hızı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnternet hızınız nasıl tam hızı verebiliyorlar mı?
    Değerler güzel biraz düşmeler var fakat bu pek bir sıkıntı yapmaz 100 mb internet alırsanız size kablolu bağlantıda 98 verir.
    Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

İnternet hızınız nasıl tam hızı verebiliyorlar mı?
    Değerler güzel biraz düşmeler var fakat bu pek bir sıkıntı yapmaz 100 mb internet alırsanız size kablolu bağlantıda 98 verir.
    Hayırlısı olsun.

Tesekkurler cavap icin. 50 mbps paket 4 mbps upload paketi aldim. Hiz testinde 48.6 mbpsdownload 3.95mbps upload.Hangi degerlerde dusme var?. Bu hatta 4 tv bagli o etki ediyor galiba.Uyku yok paketi cok iyi e- faturaya gectigim icin 1 ay verdiler servisi. Gercekten hizmetleri cok iyi.Bu olaydan sunu anladim ttnet cidden pişmanliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Nightmare** -- 13 Aralık 2016; 10:07:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25/2 250 gb eko sınırsız aldım. Gayet iyi.

www.speedtest.net/my-result/a/2457165698
  • Cs go lol gibi oyunlarda ping değeri nasıl ve kopma oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NYTMARE

Cs go lol gibi oyunlarda ping değeri nasıl ve kopma oluyormu

kopma olmadı su ana kadar. cs de 55 60 arası lol de 60 65 arası.su an evde 2 internet var ttneti iptal etmedim daha ttnett ile hemen hemen aynı uydunetin pingiyle. ttnette iken ping sabit kalmıyordu devamlı oynuyordu uydunette ping sabit kalıyor.Yani nerden bakarsan bak ttnetten çok çok daha iyi. uyku hizmeti var aksamları full download :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.