Şimdi Ara

Uydunet whatsapp vb anlık bildirim sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vamonos

biraz hort olacak ama bu problemi yaşıyorum çözümü bulan var mı acaba ?

az önce son gelen firmware 24 ü yükledim sanki geçti gibi.. siz de deneyin derim. ama tabi bu sorun bu lanet modem çıktığından beri var ve router almak dışında bu duruma çözüm bulunamadı. anca 3 sene sonra düzelmiş gibi görünüyor sanki..
  • ben güncelleme de yapmadım ama kendi kendine düzeldi garip bir şekilde :S
  • Arkadaşlar soruna tavsiye edilen çözümlere ek olarak Android cihaz kullananlarin telefonu guc tasarrufunda unutmus olma olasiklari var . Bu arabalardaki start-stop gibi wifi acilip kapandigindan bildirimleri gec aliyor olabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Router alın keyfinize bakın.
  • bu sorunda var mı bi gelişme
  • bende whatsapp la alakalı sıkıntı çok önce düzeldi kendi kendine. çok nadir de olsa işten eve geldiğimde telefon modeme bağlanmıyor ondada kanal ayarı değiştirdiğimde sıkıntı giderilmiş oluyor.
  • Uydunetin verdiği modemi çöpe atarak hayatınıza stressiz devam edebilirsiniz.Onun yerine peşin yada kendiniz alacağınız motorola modemleri kesinlikle tavsiye ediyorum ancak türkiye'de nadir satışı oluyor.Bu tür sıkıntılar çekmek istemiyorsanız ya servis sağlayıcınızı değiştirin yada modeminizi ttnet'in verdiği zyxel modem 5 kat aşağı çekiyor.Uydunet arıza kaydı yaptım telefon yanındayken 2 diş iniyordu şaka gibi 1 saat sonra bağlantı kopuyordu şu an TTnet geçtim.Misafirlere rezil oluyordum giremiyorlar kopuyor çekmiyor bu sorunlardan kurtuldum birde ayrıyetten airties aldım torrent indiriyorum access point yaptım kafam rahat :)

2007'de peşin parayla aldığım Netmaster Cbw 560 bütün odalarda rahatlıkla kullanıyorken yeni verdikleri modem dandik neymiş bebeklere zararı varmış ttnet bunları düşünmüyor siz mi düşünüyorsunuz abone sayısına bak TTnet uydunet 100 fark atar anlamıyorum.Bence tahminimce bebek felan hikaye maliyeti kısarak performanslı cihaz yapmaya çalıştılar ellerinde patladı bir dünya şikayet var en kısa sürede çöpe atın bu yetkilileri dinlemeyin zırvalıyorlar yok böyle yok şöyle yeni sağlam modem alın görün farkı!

Tabi gelen yetkililer tek kelime açamadı.Dedim madem bebeklere zararı var baz istasyonlarını kapatsınlar bütün elektronik eşyalar felan herşeyi çöpe atıp kullanmasına izin vermesin devlet felan dedim.TTnet'te kısıyor dedi.TTnet'in zyxel modemini açtım baktı birşey diyemedi hızıma baktı iyi dedi gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 8 Temmuz 2015; 1:40:15 >

• Tp-Link TL-WR841N sorunu kesin çözer mi
  • Aynı sorun bende de var artık internet paketimden giriyorum hep. Ayrıca sadece whatsapp da değil tumblr facebook twitter tarayıcı falan gibi uygulamalarda da bi 5-6 dk beklemem gerekiyor.
  • Banada bir sürü yalan dolan birşeyler uydurdular yok daha performanslı işte yok şikayet eden yok cart curt dedim şunu gelin downgrade yapalım sizde rahat edin bende dedi yok sonra bende kendi imkanlarım ile modeme girmeyi başardım ve kapalı olan 5.0 ghz yi açtım modem yazılımının içinde vardı sonuç olarak ise

Uydunet whatsapp vb anlık bildirim sorunu

Bu işlemleri yaptıktan sonra modem haliyle biraz malladı bugün modemde bulunan ve kapalı olarak bize gösterilmeyen VPN desteğini açmaya çalışacağım bakalım sonuç ne olacak.Sonuç olumlu olur ve çalışır ise yaptıklarımı burada anlatacağım ama modemdeki 5.0 ghz olayının çalışacağını pek zannetmiyorum.

Ayrıca modemde bir analiz uygulaması olduğunuda fark ettimhttp://192.168.0.1:22267/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 11 Temmuz 2015; 13:53:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -MRTCN-

Banada bir sürü yalan dolan birşeyler uydurdular yok daha performanslı işte yok şikayet eden yok cart curt dedim şunu gelin downgrade yapalım sizde rahat edin bende dedi yok sonra bende kendi imkanlarım ile modeme girmeyi başardım ve kapalı olan 5.0 ghz yi açtım modem yazılımının içinde vardı sonuç olarak ise

Uydunet whatsapp vb anlık bildirim sorunu

Bu işlemleri yaptıktan sonra modem haliyle biraz malladı bugün modemde bulunan ve kapalı olarak bize gösterilmeyen VPN desteğini açmaya çalışacağım bakalım sonuç ne olacak.Sonuç olumlu olur ve çalışır ise yaptıklarımı burada anlatacağım ama modemdeki 5.0 ghz olayının çalışacağını pek zannetmiyorum.

Ayrıca modemde bir analiz uygulaması olduğunuda fark ettimhttp://192.168.0.1:22267/

Ben kontrol ettiğimde 2.4 ghz olarak gözüküyor en üst olarak.Ne yaptınız da 5 GHz i aktif ettiniz acaba

• @NetMASTER_ yetkilsi, CBW-383Z4 modelli modeminizde çok uzun zamandır süregelen Android cihazlardaki bildirim sorunu hala devam ediyor. Konuyla ilgili en son vermiş olduğunuz yanıtın üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen hala sizlerden çözüme dair hiçbir bilgi alamadık.

Evde 3 farklı cep telefonunun hepsi aynı durumda. CBW-383Z4'e bağlı telefonlar bir süre sonra bildirim (Gmail, Facebook, Whatsapp vs.) vermez hale geliyor. Yan komşum başka marka bir Uydunet modemi kullanıyor ve cihazlarımızı onun modemine bağladığımız zaman tek bir sıkıntı yaşamıyoruz. Önceden kullanmakta olduğum CBW-700V modelli modeminizde de hiçbir sıkıntı yaşamıyordum konuyla alakalı. CBW-383Z4'e gelen son firmware güncellemesi sonrası başladı bu sorun. Çok büyük ihtimalle modemin TCP Timeout sürelerinden kaynaklanıyor bu durum.

Konuyla ilgili hala bir çözüm üretmemenizi aklım almıyor. Artık rica ediyorum ya şu soruna bir el atın. Ufacık bir Google aramasıyla bu modeminiz yüzünden aynı sorunla ilgili kan ağlayan sürüyle insana rastlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arutharen -- 21 Kasım 2015; 0:48:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arutharen

@NetMASTER_ yetkilsi, CBW-383Z4 modelli modeminizde çok uzun zamandır süregelen Android cihazlardaki bildirim sorunu hala devam ediyor. Konuyla ilgili en son vermiş olduğunuz yanıtın üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen hala sizlerden çözüme dair hiçbir bilgi alamadık.

Evde 3 farklı cep telefonunun hepsi aynı durumda. CBW-383Z4'e bağlı telefonlar bir süre sonra bildirim (Gmail, Facebook, Whatsapp vs.) vermez hale geliyor. Yan komşum başka marka bir Uydunet modemi kullanıyor ve cihazlarımızı onun modemine bağladığımız zaman tek bir sıkıntı yaşamıyoruz. Önceden kullanmakta olduğum CBW-700V modelli modeminizde de hiçbir sıkıntı yaşamıyordum konuyla alakalı. CBW-383Z4'e gelen son firmware güncellemesi sonrası başladı bu sorun. Çok büyük ihtimalle modemin TCP Timeout sürelerinden kaynaklanıyor bu durum.

Konuyla ilgili hala bir çözüm üretmemenizi aklım almıyor. Artık rica ediyorum ya şu soruna bir el atın. Ufacık bir Google aramasıyla bu modeminiz yüzünden aynı sorunla ilgili kan ağlayan sürüyle insana rastlayabilirsiniz.

hocam bu sorun halen devam etmekte

arkadaşlar bazı ayarlar önermişler ama şu anda 24 sürümünde sorun oluşuyor. ben pc başında iken whatsapp web kullanıyorum ve telefon bağlantısı kesildi diyor günde 4 5 defa artık şahsen gına getirdi her defasında telefonun wifisini aç kapa yapmaktan bıktık

yani bu kadar zor olmamalı bir ayar söylemeniz bize

• arutharen kullanıcısına yanıt
    İmkaniniz varsa modeminizi Zn modem numarali,en son Netmaster modemi ile degistirin

Boyle sorunlar yok,evdeki 4 akilli telefonda Android ve hepsine bildirim vs sikintisiz gelmekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

İmkaniniz varsa modeminizi Zn modem numarali,en son Netmaster modemi ile degistirin

Boyle sorunlar yok,evdeki 4 akilli telefonda Android ve hepsine bildirim vs sikintisiz gelmekte

garanti kapsamında ZN modeliyle değiştirmeleri için uğraş veriyordum ben de fakat birebir aynı sorunu ZN ile yaşayan bir arkadaşıma denk geldim.

android cihazınız wireless a bağlı ve deep sleep modunda iken push message notificationların gecikme olmadan, anlık olarak geldiğine emin siniz değil mi?
  • arutharen kullanıcısına yanıt
    Evet

Sadece benim telefonuma degil,evdeki diger 3 adet akilli telefonda da herhangi bir gecikme olmadan geliyor

Cihazlari acik tutan,deep sleepe sokmayan herhangi bir program vs de yuklu degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şimdi telefonum huawei mate 20 lite, modem CBW-383ZN.son 2 aydır telefon wifiye bağlıyken bir süre geçince hiçbir uygulamadan bildirim gelmiyor.telefonu başka bir sebepten servise gönderdim yeni sıfır telefonla değişti, onda da aynı problem var.kuzenin evinde denedim onda da kablonet orada da bildirim sıkıntısı yaşadım, arkadaşın evinde denedim superonline fiber var hiç sıkıntı olmadı.

Telefon mobil verideyken hiç bir sıkıntısı yok gayet normal.wifiye bağlıyken ya wifi bağlantısını kesip tekrar bağlanıyorum tüm uygulamalardan bildirimler birden pat pat düşüyor ya da uygulamanın içine giriyorum sadece o uygulamanın bildirimleri geliyor.Evde bir de sony telefon var, onda sıkıntı yok.

şimdi beyler mevzuya ayık olan birisi bana bir yol göstersin ya.turksat herhangi birşey yapabilir mi?modem değişimi isteme hakkım var mı?modemi fabrika ayarlarına döndürme imkanı var mı?nasıl çözerim beyler?
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı sorunu Samsung A30, GM 5d ile yaşıyorum. Bizde de sizin kullandığınız bu modemden var. Bildirimler ya geç geliyor ya da hiç gelmiyor, ta ki telefonu kurcalayana kadar. Eşimde Samsung A7 var. Onda bu sorun yok, bende var. Sadece Whatsapp vs değil, tüm bildirimler. Mobil ağa geçince patır patır bildirimler geliyor. Wifi'ye geri dönünce düzeliyor. Eski telefonlarımda bu sorun yoktu. Bu modemi neredeyse 3 yıldır kullanıyorum. LG G4, G5, G5 SE hiçbirinde sorun yaşamadım. Bu telefonlarla sorun yaşıyorum. Araştıra araştıra bu konuya kadar geldim.

Fark ettiğim tek şey uygulamayı tamamen kapatınca bildirim gelmediği. Yani "Son uygulamalar" kısmında kapanınca gelmiyor. Bir kere girip kapatmadan çıkıyorum. O zaman düzeliyor gibi. Sizde de öyle oluyor mu?

Belki android güvenlik güncellemesi ile oluşan bir sorun da olabilir çünkü eski telefonlarım hep 6.0.1 di. Şu an Gm 5'in android sürümü 8.0.0. Samsung A30'unki 9.0.0. Ben bununla ilgili olduğunu düşünüyorum. Belki de tesadüftür.

• puandorg kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç iyi haber vermedin ya :S ben de telefonu suçluyordum hatta satılığa çıkardım..sonrasında da samsung a30 ya da a50 almayı düşünüyorum.mate20de android 8.1 var, 9.0 da gelmişti önceki cihazda onda da sıkıntı vardı.telefonu ocaktan beri kullanıyorum, marta kadar hiç sıkıntı yoktu birden böyle oldu, aniden, hiç düzelmedi de.öyle acayip bir sıkıntı ki anlamlandıramıyorum.uygulamayı son uygulamalarda açık da bıraksam da bir işe yaramıyor.telefon elimde mesela youtubeda video izliyorum o anda whatsappta da biri bana yazmış olsun yok bildirim mildirim gelmiyor.çok sinir bozucu ya evde mobil internet kullanıyorum anasını satayım.

netmasterı aradım öyle bir sıkıntı modemden olmaz diyip kestirip atıyorlar..fabrika ayarlarına sıfırladık modemi bi işe yaramadı.haftaya bi de türksatla görüşürüm bakalım yeni modemlerden mi denesem bilemiyorum ki çözüm mü..
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    Ben de fabrika ayarlarına sıfırlamıştım. Değişen birşey yok. Aynı sizin gibi mobil internet takılıyorum evde. Anladığım kadarıyla bazı telefonların güvenlik protokollerinin modemin güvenlik duvarı veya buna benzeyen birşeyler ile çakıştığını düşünüyorum. Dediğim gibi eşimin telefonunda sorun yok. Samsung A7 kullanıyor o. Ocakta almıştık onu da. Ben geçen ay aldım benim telefonu. Keşke lg g4'ü vermeseymişim dedim. Sıkıntı yaşıyorum A30 ile. Size önerebileceğim şey, yakınlarınızın telefonlarını evinizde deneyip, hangisinde sorun yaşanıp yaşanmadığını araştırıp ona göre telefon almanız. Aslında gerçekten çok sinir bozucu ve saçma birşey modemin keyfine göre telefon seçmek. Ama kimse sorunu kabul etmiyor, ne net master ne de telefon servisleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.